ערב טוב אנשים.....

magy

New member
סודיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

התכנית כבקשתך........ לא מאמינה......... הגיע פיט סיגר עם החברים שלו...... ונחתו אצלי בתיבה......והם שרים לי......שרים לי.....שרים לי..... את גדולה.....בייבי........
איך שכולם רוצים שאהיה מרוצה...???????? לא יאומן.... טלפונים, שירים, ומסרים...... נוגע ללב.......איך אנשים מביעים את אהבתם אליי בכל הדרכים נוגע מאדדדדדד אני אסירת תודה לכם..........
הולכת לבכות בשקט באמבטיה........בפינה.......

Sודית

New member
כל דבר עוזר היום.....ערב טוב לך../images/Emo140.gif

ואם תספרי משהו... עוד יותר טוב....קדימה... סודית מחכה לסיפורים, שירים וכו´

גליה12

New member
אני אספר לך על התן

שלפני רגע בכה תחת חלוני- לא יודעת למה- אולי חיפש משהו והבכי שלו- הוא הבכי של כולנו על החיים ועל המצב ועל הכל

maxima

New member
תן???

האם עדיין קיימים תנים אני זוכרת את יללתם מילדותי ורק הזיכרון מעורר בי צמרמורת

Sודית

New member
איזה כייף לי שאתם באים....

ערב טוב אדמור.... וגליה...מזמן לא שמעתי בכי של תן. איפה את שאת שומעת כזה דבר??? סודית שומעת רק נביחות של כלב.

גליה12

New member
אני גרה בקצה הצפון

במקום בו מסתכלים ימינה רואים את סוריה- ושמאלה את לבנון

Sודית

New member
הכתבה....."אין גברים"......

קראתי וקצת הרגיז אותי הביטוי "עודף נשים".... שלחתי להם תגובה, בזו הלשון.... הנה מעתיקה לכאן את המייל ששלחתי. מי שלא תהיו....ערב טוב....בכל זאת... אני מאד כועסת על המילים - "עודף נשים" - זה נשמע מאד שלילי....לא אהבתי את המילה "עודף" זה בדרך כלל ביטוי למשהו מיותר....אשמח אם תתקנו זאת. מאישה גאה שלא מרגישה מיותרת בכלל!!!! ערב טוב

פפו

New member
מה שנקרא אנפלציה

בלשון הכלכלה. כשיש עודף הערך יורד.....חחחחחחחחחח

שרונהה

New member
פפו.... מצד אחד אתם אומרים

כמה שיותר - יותר טוב...... ועכשיו הפכנו ל"לשון כלכלה"? ......והרי אנחנו"לשון האהבה"!!!!

פפו

New member
אמירות לחוד ומציאות לחוד

אמנם אומרים "כל המרבה הרי זה משובח" אבל כאן זה לא תופס אלא אחת בלבד אבל אחת תואמת כסיר למיכסה שלו.

magy

New member
שלומות למושלמות.............

איבושששששש, לא ראית שכתבתי שהבאת לי פרחים?????? זה ברח.....ושוב כתבתי......אבל הם עדיין איתי ויפייפייים......... סודיתוש...........שלחת לי פעמייים את השיר.... לא נורא............ שני מכתבים נפרדים שלוש דקות אחד מהשני...... העיקר שיש לי.........אולי התכוונת לשלוח לעוד מישהו? תבדקי.........שניים הגיעו אליי......2 פיטים....סיגרים.......... המון תודההההההההה חזרתי מהאמבטיה........

למעלה