ערב טוב אנשים.

Sודית

New member
אני לא יודעת.....

לי דוקא אמרו... שאין בדיחות על פולניות... זה הכל אמיתי.... סודית....מאמינה

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אמרת פולניה אמרת הכל

הרי לא חשוב מה שתעשה זה לא יהיה לשביעות רצונה. אי לכך ובהתאם לזאת פעל לפי מה שמתאים לך.

שילה1

New member
סע לשלום..והתקשר אליה כל כמה שעות.

מאחר ואתה לא מועיל כאן..

גם הפולניות..........

גם אני חושבת כמו שילה........... אבל, כל אחד מכיר את בן זוגו......לפעמים אומרים ולא מתכוונים בדיוק. אתה יודע - אנחנו הנשים!!!!!!!!!!!!

magy

New member
טלפון במקום נוכחות ממשית?????

טוב, בעידן האינטרנט, אפשר גם לשלוח מייל , לא צריך להיות פיזית..... שאלת את עצמך מה היה קורה אם "היא" היתה יוצאת לטיול, כרגיל.... במקרה הפוך?

magy

New member
גם אני חיפשת אותי......ולא מצאתי../images/Emo3.gif

לא יכולה לפתוח מסרים........ מי יודע מה אני מפסידה..........המעטפה מהבהבת.......

שילה כך פולניות אומרות אבל../images/Emo110.gif

חושבות בדיוק ההפך. אצלן בדרך השלילה מגיעים להכל.

ערב טוב אדמור

היות והכתירוני היום כעוסקת בייעוץ, ומתוך נסיון החיים שצברתי לעצמי בחיי, אני רוצה לייעץ לך להאזין לאינטואיציה שלך עשה מה שעושה לך נוח עם תחושת הבטן שלך רק אתה נשוי לאשתך - רק אתה מכיר אותך הטוב ביותר - רק אתה חולק איתה חיים - רק אתה מכיר את התגובות שלה - רק אתה יודע למה היא מתכוונת כשהיא אומרת שאתה מיותר... (בימים כתיקונם - הייתי ממש מודאגת ממשפט כזה) לכן, כמה כפיפות בטן -תרביץ ארוחה טובה (שחלילה הבטן לא תלין על התעללות) ושב להתייעץ עם הקישקעס שלך, הם מורה הדרך הכי טוב אישית לך בחיים שלך. טיול נעים

פירט

New member
אז ככה!!!! האדמור נשוי לפולניה!

כל העצות שפורטן להלן-טובות הן. (כפיפות בטן-חחחחחחחחחחחח....) אבל אצל פולניות זה עובד הפוך על הפוך. (לפעמים....לא תמיד.....אולי...)

שרונהה

New member
הגיע הזמן

שפינו וליבנו יהיו שווים. זה בסיס חשוב לתקשורת בין בני אדם בכלל ובין בני זוג בפרט לא יתכן שאישה תגיד "לך" והגבר יחשוב "למה היא מתכוונת?" או ההיפך... הגיע הזמן שנגיד מה שאנחנו חושבים באמת... אם נתחיל לעשות את מה שמרגיש לנו בבטן ונגיד את זה... ואם נכבד את מה שהאדם אמר בלי לחשוב שאולי הוא התכוון למשהו אחר נתרגל לשיחות בריאות יותר... ונהיה בריאים בנפשנו... אז אדמור. היא אמרה לך "לך" אז לך לך........ שרונהה

Sודית

New member
אדמור חביב....צ´מע....

אתה נשוי איתה ולא אנחנו... אתה מודה שהיא פולניה, ויש לך בטח סיבה טובה... אז אמרה לךָ הפולניה...לך... אז לך...הרי לא ממרים דברי פולניה. מהר אדמור...לפני שהיא תתחרט.... מה שבטוח...שכאשר תחזור.... תדע בדיוק אם עשית נכון. סודית במתח....

פירט

New member
הרגתם אותי! ../images/Emo48.gif

עם כל העצות. א י ן עצות לנשוי עם פולניה.אין! כל הפלפולים והניסוחים לא שווים כקליפת השום. אדמור יקר! איתך אני במאכק ההשרדות............

שרונהה

New member
פירט...

אי אפשר לשרוד פולניה... היא שורדת הרבה אחריך.... זה מזכיר לי בדיחה: שתי פולניות שהתאלמנו נפגשות. פולניה א´: "נו????? איך בעלך?" פולניה ב´: "בעלי מלאך.... ובעלך??" פולניה א´: "בעלי מת" שרונהה

4 פפוש

New member
אני לא מבין מה השאלה

מי יתפלל? מי יעזור ליושבים בשבעה?? לדעתי כבוד האדמור מקומך שם ליד האשה שאת........

אדמור"י... חכה חכה ...

כשיתחילו המבקרים לשאול את רעייתך איפה "התכשיט" שלה.... ואם אני מכירה את הפולניות... השאלה תישאל באינטונציה מיוחדת שתעשה לאישתך עור ברווז... ומפה לשם...... אתה בצרה צרורה... לצערי, אני לא מכירה את רעייתך, אבל בזמן שישבתי שבעה על אבא שלי רציתי מאוד את אישי בסביבה. יהיו עוד טיולים... אבל מתים רק פעם אחת... אתה יודע מה... אני אוהבת להוציא את המוטב מכל מצב, אתה לבד בבית? תעשה לעצמך כיף, כיף שלא יכולת לעשות כשהיא בסביבה... תחשוב על משו?... אתה גם לא חייב לספר לנו חוויות של אחרי... רק אם באמת אתה רוצה (

למעלה