מחר יוצאים חברי (12 גברים ) לטיול בנגב. שלושה ימים. הכול מוזמן כבר חודש ימים. אישתי יושבת שבעה בבית ההורים...( נשים אני לבד בבית ) אישתי מבקשת ממני לצאת לטיול. ( לדברי אישתי אני לא מועיל ) יעוץ בבקשה..........
אישתך........ לדעתי אתה צריך לדבר עם חכם (עצמך) להעמיד בצורה אוביקטיבית את כל טיעוני הבעד והנגד על כפות המאזנים ואז להחליט ואם אשתך באמת לא זקוקה לך......סע.......
א. עוד לא ראיתי פולניה לא מקסימה, אבל שמעתי גם שמעתי בדיחות מכל הכיוונים עליהן... א1. כנראה הפולניות הן באמת משהו מיוחד. א2. מי יודע עליהן הכי?...מי מפיץ "ממקור ראשון" הכי?...מי מלכלך?... א3. איך אפשר לדעת אם אשה או בעל טובים?. ננכון..לפי מה שמספר בן הזוג. ב. למה אתה לא מועיל???אתה יודע איך? ב1. מבט מחוייך..כן כן אפשר גם מרחוק. ב2. מידי פעם תגניב מבט מפלרטט...ואם אפשר חיבוק, ככה בלי שאף אחד יראה. ב3. ספר לה איך הרגשת כשהחלפת מצעים בחדר שינה, על מה אתה חושב כשאתה מנקה את הבית - בהעדרה "ואווו מי את ומה עשית לאשתי" זה מה שיצא מפיך לכשתחזור הביתה....
פולני ואמריקאי טסים יחדיו כשהדיילת מציעה להם שתיה שניהם מבקשים וויסקי עם קרח. הם מקבלים את המשקה והאמריקאי צוהל: היי תראה קוביות קרח עם חור..... מה קרה לך שואל הפולני בהשתאות אני נשוי עם אחת כזו
הפולניות, מזל שאין לנו ,אני חצי פולניה, אז מזל שאין לנו רגשי נחיתות אחרת היינו נעלבות.ברור שהמצב היה לגמרי שונה אם הבדיחות היו נאמרות על בנות עדה אחרות.מקוה שלא פגעתי באף אחד זאת הרגשתי.
אומרים - שכל הרופאות שיניים הן פולניות - למה? רק ככה הגברים מביטים בהן בפה פעור ועיניים פקוחות. פולניה אחת מתלוננת אצל חברותיה? אני לא יודעת מה לקנות לבעלי ליומולדת - יש לו - כבר, כל מה שאני צריכה.!!!!!!!!!!!!!!