ערב טובב

חגית - ישר כח !!!!!!!!!!!!!!

אני מאלה שעוקבות אחר התהליך שעברתם בכל המישורים... הפורום של עדה ומינה, קצת דרך הצפוניים, ואפילו חושבת שאנחנו מכירים חברים משותפים (אם תרצי אשלח את שמם במסר אישי). היכולת שלכם לעבור את התהליך עם שירי בזמנו, על אף הקשיים, נתן לי את הכח להתחיל בכלל בתהליך הפונדקאות. הלידה שלכם לאחר שמירת ההריון הארוכה, התמונות שלאחר הלידה והתמונות של היום (אוווווךךךךךךךך לאכול אותן) חזקות מספיק בשביל לדעת שאת "אמיתית"...
הפורום בימים האחרונים קצת טעון אנרגיות שליליות בכל הנוגע לסוגיית הכספים, אבל כמו שכתבת בד"כ משמש מסגרת תומכת. וגם בנושא הזה אני מאמינה שהכל נובע מכוונות טובות !! רק קצת סטה מהמסלול.... ולכן - אני שולחת גם לך ולכל מי שנמצא בפורום - גלוי/סמוי/קבוע ומזדמן אנרגית רייקי
שתזרום אל כולנו ע"מ שנתחיל לחוש נינוחות , יכולת פירגון ואהבה ובעיקר שנצליח בעזרתה לחזק אחד את השני... ושוב - הבנות מדהימות !!!

אהלן!!!!

איזה כיף לדעת שכל האנשים המדהימים בתהליך כזה ערים כמוני.... חחחח מה שלומך אמא של מורני ואיך הולך??? אני ושירי היום בקשר נורא מיוחד, אני פשוט אוהבת את האישה הזו וכל בעיה שיש לי בתור אמא טריה שלא מבינה מהחיים שלה אני מתקשרת אליה,... מי היה מאמין, היא נותנת לי את העיצות הפרקטיות הכי טובות! אני לא יודעת איך להסביר אבל חווית הלידה יצרה ביננו קשר שלא יתנתק לדעתי.בעניין הזאטוטיות המטריפות, אז הסיפור קצת מורכב כי אני מותשת הן עושות לי בית ספר הקוקיות האלו, איזה מזל שהן בחרו בי להיות אמא שלהן אה????

אז איך הכל התאחה בניכן ספרי קצת

בכדי שנוכל ללמוד מנסיון, למי שאין ליווי. דוקא זה מעניין אותי לפחות לשמוע, אצלי כלום לא קרה במהלך אבל אצלי אם כבר הזכרת למעלה הלידה הייתה הסצינה הקשה מבחינתם אלי. אני נפגעתי ונשארתי כך תקופה ארוכה עד שטיפלתי בזה עצמאית. אבל איך בכל זאת מאחים דברים כאלה שתפי למען יקראו גם הפאסיבים וזה מראה ששרדם את הכל ולמרות הכל בלי ליווי ולא רק זה אפילו נשארתם בקשר מיוחד, את רואה. מדהימות השתיים שלך

איזה כיף לשמוע ../images/Emo45.gif

ולגבי הצוציקיות..... יש לי בי"ס משלי, אשמח לשתף בכל פיסת מידע אמהי שיש לי מהניסיון האישי עם החיזבלון הקטן שלנו.... אם כי אני מניחה שטובות השתיים מן האחד..... חחחחחח

מקסימות מקסימות חמסה חמסה

חגיתי לשכוח ת'תקופות הרעות עכשיו 7 השנים הטובות!!! איזה נשמות טהורות חבל|Z

עָנת

New member
מדהימות../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

גילי זו עם החליפה הלבנה נכון
אם כן,היא ממש דומה לקטנה שלי.

עָנת

New member
ליידי../images/Emo23.gif לא מתאים לך../images/Emo88.gif

את אנטי מרכז בסדר. זכותך הלגיטימית. אבל למה לנסות לעשות "שטיפות מוח" בפורום
זה לא פייר ולא הוגן
.

ענת בעבר חמודה שהיית נטרלית

קבלת את שאמרתי לגבי מרכז אחר ודברים שזרמנו איתם פה זוכרת היום אני יכולה להבין אותך יקירה את הדבר המיוחד שלך הכי הכי בעולם קבלת בעזרת המרכז. ומבינה את הנקודה שממנה את מגיעה. לעומת זאת אני מנסה לנטרל את עצמי ומסתכלת בדיוק על מה שכעסתי בעבר על מקום אחר וגם סכומים גבוהים ואז הסכמת איתי, ופה לא ..ואת האמת עמוק פנימה את יודעת. הכסף הוא חסר פורפורציה ואני יודעת על זוגות שלוקחים הון של כסף להכנס לזה, וכסף מיומר שהם זורקים לחינם עדיף שישאר אצלהם בכיס. כך אני מרגישה שאין פורפורציה!

אמרתי לך....פשוט נראות אחיות לא?

השניה - מאיה נראית אחרת אבל הן מתחילות להידמות אחת לשניה....אוף איזה מתוקות לאכול אותן, ושוב נדהמתי מיופיה של רומי, איזה כיף!!! עכשיו שתינו אמהות לשתייים....

עָנת

New member
לא,הרגע נכנסתי להוטמייל, גם אני לא

מצליחה להרדם
( שנת צהרים שלי של היום אשמה
)

כן אולי זה קשור.. עצוב לי כל היום..

כשהייתי בתיכון עשיתי על השואה עבודה מאוד גדולה על דברים שלא כ"כ מדברים עליהם, ועד היום העובדות שטיפלתי בהן מעסיקות לי את המוח...

למעלה