אמא של מורני
New member
חגית - ישר כח !!!!!!!!!!!!!!
אני מאלה שעוקבות אחר התהליך שעברתם בכל המישורים... הפורום של עדה ומינה, קצת דרך הצפוניים, ואפילו חושבת שאנחנו מכירים חברים משותפים (אם תרצי אשלח את שמם במסר אישי). היכולת שלכם לעבור את התהליך עם שירי בזמנו, על אף הקשיים, נתן לי את הכח להתחיל בכלל בתהליך הפונדקאות. הלידה שלכם לאחר שמירת ההריון הארוכה, התמונות שלאחר הלידה והתמונות של היום (אוווווךךךךךךךך לאכול אותן) חזקות מספיק בשביל לדעת שאת "אמיתית"...
הפורום בימים האחרונים קצת טעון אנרגיות שליליות בכל הנוגע לסוגיית הכספים, אבל כמו שכתבת בד"כ משמש מסגרת תומכת. וגם בנושא הזה אני מאמינה שהכל נובע מכוונות טובות !! רק קצת סטה מהמסלול.... ולכן - אני שולחת גם לך ולכל מי שנמצא בפורום - גלוי/סמוי/קבוע ומזדמן אנרגית רייקי
שתזרום אל כולנו ע"מ שנתחיל לחוש נינוחות , יכולת פירגון ואהבה ובעיקר שנצליח בעזרתה לחזק אחד את השני... ושוב - הבנות מדהימות !!!
אני מאלה שעוקבות אחר התהליך שעברתם בכל המישורים... הפורום של עדה ומינה, קצת דרך הצפוניים, ואפילו חושבת שאנחנו מכירים חברים משותפים (אם תרצי אשלח את שמם במסר אישי). היכולת שלכם לעבור את התהליך עם שירי בזמנו, על אף הקשיים, נתן לי את הכח להתחיל בכלל בתהליך הפונדקאות. הלידה שלכם לאחר שמירת ההריון הארוכה, התמונות שלאחר הלידה והתמונות של היום (אוווווךךךךךךךך לאכול אותן) חזקות מספיק בשביל לדעת שאת "אמיתית"...