ערב ומה מכינים?

ady18

Well-known member
ערב ומה מכינים?

אצלי שני סלטים מומלצים של ניקי ב סלט טונה - ניקי ב מצרכים: 2 קופסאות טונה מפוררות קופסת תירס קטנה עגבניות שרי חצויות בצל קצוץ מטוגן 2 ביצים קשות מגורדות כפית גדושה שום כתוש מיונז מל"פ אופן ההכנה: לערבב את כל המצרכים, לתבל סלט אבוקדו ניקי ב / jpg ] ו 19:30 | 01/12/06 סלט אבוקדו מצרכים: 2 אבוקדו 2 עגבניות פלפל אדום בצל סגול 2 ביצים קשות שמן זית מל"פ אופן ההכנה: לחתוך את הירקות והביצים לקוביות קטנות. לתבל. ואני מוסיפה ביצות קשות+בורקסים\פיתות ואצלכם?

DUKASIT

New member
עדי איזו חריצות

אני הכנתי להם כריכים עם קוטג', עגבניה וזיתים. אחר"כ שלוה עם חלב והם הלכו לישון
ככה לבד. איזה כיף לי..

טרפנו:

פיצה לפי המתכון שהביאה איילת (בצק של יעל מוינה, נמצא במאמרים) משו-משו מהיר, טעים וקל

סנאית 12

New member
מתכון של מישהו מפורום מטעמים

לא זוכרת את שמו: זאלבייה: קילו קמח מנופה 1/2 כפית סוכר קורט מלח 50 גר' שמרים 4 כוסות מים הכנה: להמיס את השמרים במעט מים והסוכר ולשים בצד לתפיחה של 10 דק'. אח"כ להניח קמח מלח ומים ולהוסיף את תערובת השמרים וללוש עד שנהיה בצק דליל ודביק ,להניח בצד לשעה תפיחה או עד הכפלת כמות,אח"כ להוריד את הנפח בידיים ולהניח בצד לעוד שעה תפיחה ,ובסוף להוריד נפח בצק, לחמם שמן רותח ולהוריד לסיר זאלביות עיגולים או טבעות.

bigjack

New member
אני הכנתי עוד לחם באופה../images/Emo9.gif

לחם לבן עם ביצים זה כל כך קל ופשוט שזה ממש כיף הצרה שגומרים את הלחם יותר מהר ממה שלוקח לו להיות מוכן
זה המתכון הבסיסי שמתאים לי ויוצא טעים ואוורירי, ואליו אני מוסיף כל פעם תוספות שונות. הטעם שלו ממש כמו של בריוש. אני אופה אותו על תוכנית מס' 1 ברמת השחמה"כהה" בשביל קרום יותר קריספי אבל אפשר גם על "בינוי" הפעם הוספתי כוס גבינה צהובה מגורדת ו2 כפות בזילקום קצוץ. להכנת 0.9 ק"ג: 1 כוס מים חמים 2 כפות חמאה מומסת 2 ביצים + מים להגיע לחצי כוס 4+1/2 כוסות קמח רגיל 1 כף סוכר 1 כף דבש 2.5 כפיות שמרים 1.5 כפית מלח יש להכניס את כל החומרים למכשיר כפי שהוסבר, ולהכין לפי הוראות המכשיר.

Y A E L I 37

New member
צחינק'ה איזה יופי של לחם../images/Emo106.gif

אחד יותר יפה מקודמו. בטח השכנים שלך מתעלפים מהריחות. אני הכנתי מחללה של העירקים [לפת כבושה] יעלי

al55

New member
הלחם נראה מה זה טעים

מזכיר את הלחמים של ארומה אני הכנתי בוואריה של פירגה, פסטו וגחנון

איזה יופי נראה הלחם יאמי../images/Emo3.gif

יואו כמה שאתם חרוצים, אני הייתי בסופר וחזרתי מעולפת לכן הכנתי רק חילבה
וקצת סדר בבית.

pirge

New member
איזה דברים טעימים הכנתם../images/Emo45.gifשיהיה

לכולם ערב טעים ונחמד.

bigjack

New member
תודה לכולם...+הודעה מהמשטרה../images/Emo196.gif

משטרת ישראל (וצחי) מבקשת את עזרת הציבור בחיפושיה אחרי לחם וזה תיאורו: כבן שעתיים צבע שחום מבנה גוף מלא וגבוה ריח משגע טעם עוד יותר משגע נראה לאחרונה על השיש של צחי יכול להופיע מחופש בפרוסות עם חמאה וגב'צ ועכשיו ברצינות הלחם נעלם כלא היה
החבר\שכן שלי לקח את הבן לחוג.....הריח ריח מהרחוב.....עלה......טעם פרוסה עם חמאה......לקח חצי לחם........ ........והלך
הילדים באו.....פרסו.....לקחו והלכו הגיברת באה....מרחה והלכה ולי נשארה הנשיקה
בקצה לאכול עם קצת חמאה
לא נורא מחר נכין עוד אחד
היה טעים אבל מהיר מדי

למעלה