ערב ג'נסיס בסינמטק

בהתחלה זה לאט, אחר כך זה עולה

בדרך כלל זה מתחיל לאט, ועולה בהדרגה. חשוב לשמור על רמה טובה של Upload כדי שהזרימה לא תיחלש. מינימום של 5 קילובייט ב"אפלואד" - ההמלצה שלי.

זה רק אני?

אמנם לא הייתי במרתון אבל לפי מה שאני קורא עליו, היו בו חומרים שרצים בשוק כבר המון המון המון זמן. את ההופעות ב"פופ שופ 72", "מלודי טי וי 74" ובאקלן 73 (לפי מה שהבנתי זה היה רוב החומר הקטע של התקופה עם גבריאל) מוכרות ביותר ויש לי אותן באיכות שהיתה במרתון כבר כמה חודשים. אז מה בידיוק המרתון חידש?

שלום לחבר תפוחוני

נכון, חלק מהחומרים רצים הרבה זמן באינטרנט. גם המופע המחודש של שפרטון רץ באינטרנט, אבל עד שלא ראיתי אותו על מסך גדול (ועם מקרן משובח ביותר) לא הבנתי את גדולתו. בנוסף היו קליפים מתוך ה"וידאו שואו" (דיוידי) שיצא ממש לא מזמן. אגב, מרתון לא אמור לחדש. מרתון אמור ללקט את כל החומרים למסה אחת ענקית ולתת לאנשים לשקוע לתוך לילה שלם של וידאואים. מרתון זה לא מהדורת חדשות. תפוחוני, ד"ש למר אגסוני. ובלי שום קשר - את המופע המשופץ של שפרטון כבר ראית?

לא ראיתי, אבל אשמח להשיג

אני לא חושב שאתקל בבעיה, יש לי מכר אספן ואני יכול להוריד מאחד משלושת הלינקים שכבר העלת לפורום בימים האחרונים (כל הכבוד על הלינקים
). וזה רק אני או שאתה מזלזל בשם שלי? רק שתדע יש לו סיבה ורקע מפואר. (סיפור על שני הומואים קומוניסטים, עדיף שלא אפרט)

לא יודע, השם נשמע קצת מוזר

תפוחוני נשמע כמו.....לא יודע. נשמע מוזר. למה לא להשתמש בשם אמיתי או בשם פחות משעשע?

למה לא?

קודם כל, שמות משעשעים זה דבר חשוב שמוסיף פן נחמד לפורומים וכל דבר ווירטואלי אחר שלא צריך להשתמש בו בשמות אמיתיים (יש מקומות בהם אני מוכר בשם "האוגדה לפינגווין הנכה" ככה שאתם יצאתם בזול). ובכלל, במקור השם הזה יועד לשימושים שונים לגמרי בהם הכפשת שמם של הארי פוטר והסופרת שלו ובדיחות של כמה אנשים אחרים כאן בתפוז. ורק בגלל שבמקרה נתקלתי בפורום המשובח הזה, אני מופיע פה תחת שם זה. אבל אם אתה ממש רוצה לדעת את השם האמיתי שלי אז זה גידי אייזן (כעיקרון זה גדעון אבל עדיף גידי)

גידי אייזן בהחלט עדיף

דווקא את המחברת של הארי פוטר לא הייתי מכפיש, אלא התעשייה המכוערת שצמחה בעקבות ההצלחה המסחרית שלה. היא דווקא בחורה סימפטית, שכתבה ספרים מתוך עוני ומצוקה, בתנאים-לא-תנאים. בחורה כלבבי. בכל אופן, בהצלחה עם הורדת ההופעה של ג'נסיס. ללא ספק המסמך החזותי הכי מעניין של הלהקה מאז ומעולם.

D r o r R

New member
תרגיל היחצ"נות שלהם עבד עליך,

אומנם לפני חיבור הספרים הגברת רולינג לא היתה עשירה, אבל היא גם לא היתה עשירה. כל הסיפור הזה הומצא על ידי אנשי יחסי ציבור.

dorinica

New member
נהניתי מאוד מהמרתון (- מעין סקירה)

וגם הופתעתי מאוד מאוד לגלות שאני ממש ממש דומה לפיטר גבריאל מהצילומים של הטלוויזיה הבלגית! לעזאזל! אם אשיג תמונות סטילס מההופעה הזו אני אוכל ממש להוכיח לבריות עד כמה הוא דומה לי בפוזות מסויימות!. אני נשארתי ממש עד הסוף. מאוד מאוד נהניתי לראות את ההופעות המאוחרות יותר מהתקופה הפוסט גבריאלית, כי תכל'ס את גבריאל כבר ראיתי בכמה הזדמנויות באיכות כזו או אחרת, ולכן זו לא הייתה הפתעה גמורה (על אף שבכל זאת לצפות בזה שוב מחדד את ההכרה ביכולות הבימתיות המדהימות שלו כשחקן זמר ופשוט חיית במה מדהימה [ובעד כמה לעזאזל הוא היה כל כך סקסי אז! במיוחד כשהוא מלטף את הדיגדיגדוג של הבחורה הדימיונית שעומדת מולו בMUSICAL BOX *מתכווצת*]). אז... מעניין לראות כיצד הלהקה ממש השתחררה ונהייתה כיפית על הבמה מרגע שפיל נעשה הפרונטמן. גם היה נראה לי שמהופעה להופעה השרירים שלו בידיים תפחו והזקן שלו התארך ומחוות הבמה שלו דמו יותר ויותר להומלס שיכור שלא ברור מה הוא עושה שם. אבל זאת הייתה הפעם הראשונה שבה שמעתי את ההגשה שלו לשירים שעד עתה שמעתי רק בגירסת הגבריאל. וממש אהבתי. הוא בהחלט הביא את עצמו לשם בלי להרגיש כמו חיקוי מוזר ולא מוצלח של פיטר אלא כמו פיל קולינס. וכמובן היה תענוג צרוף לראות את קולינס וברופורד מנגנים יחד... עוד מעניין היה לראות כיצד פיל הופך לאט לאט לחיית במה בעצמו, מה שבלט ביותר לקראת סוף המרתון: בסוף הייתה הופעה מוומבלי מ1987 שהראתה את הצד היותר עדכני של ג'נסיס שלמעשה סיקרן אותי יותר כי פשוט לא ראיתי שום הופעה שלהם מהתקופה הזו. ואם כבר מבקרים את החומר הפופי שלהם, הוא פופ טוב! ויש שם בהופעה קטעים רבים שפיל פשוט עוזב את המיקרופון מתיישב ליד התופים, והם לוקחים את הפופ שלהם לרמה אחרת בימתית ארוכה ומשכנעת שהייתה מספקת לדעתי כל פרוגר חובב. בסוף המרתון הוקרנו שלושה קליפים. שניים מהם הם השירים המצויינים: NO SON OF MINE וLAND OF CONFUSION. שלשניהם קליפים ממש מעולים במיוחד LAND OF CONFUSION עם הבובות מה-SPITTING IMAGE עם ההומור הבריטי המתובל שעוקץ חזק לאורך הקליפ ומראה את רונלד וננסי רייגן בפוזות מגוחכות וגרוטסקיות. השיר שהוקרן בינהם לא מוכר לי ולכן אני גם לא זוכרת את שמו. אבל היה לו קליפ חמוד ביותר בהשתתפות בני היל המנוח שגם הוא קומיקאי דגול. או בקיצור ללהקה לקראת שנות ה-80 התפתח חוש הומור מצויין שהפך לחלק בלתי נפרד מהלהקה. בסיכום - מרתון מעולה. ממש ממש נהניתי ונראה לי שהסובבים אותי סבלו את גרוני הניחר משירה בלתי פוסקת הנובעת כמובן מהנאה...

פרוגיא

New member
סיקרנת אותי...

את מוזמנת להעלות תמונה שלך ואנחנו נשפוט אם יש דמיון :)

למעלה