ערב בא
ערב רד

mamaWitch

New member
ערב בא../images/Emo41.gifערב רד

איך התחיל לכם השבוע? אצלי יום רגיל (כולל קופ"ח שהפך כבר רגיל...), אבל יש משהו טוב ביום רגיל ללא זעזועים והתרגשויות
המשך ערב מצויין

magy

New member
ערב טוב../images/Emo188.gif

היכונו לגל הקור הבא עלינו לטובה ביום ד'
צפון מזרח ארצות הברית תחת מעטה שלג כבד..... הטיסות בוטלו........ גם הבית הלבן, לגמרי לבן..........

הם מדברים בעיניים

אם אתה יוצר קשר עין אתה יכול להבין אותם בגיל הזה התקשורת היא שפת הגוף והמבטים שלהם אומרים הכל !!!!

mamaWitch

New member
תינוקות תמיד מביעים את עצמם

אכן עידן התחיל "לשחק בקול". יש לו המון UUUUU - שסתא המכשה טורחת לברר איתו אם זה בשוּרוּק או בקUבUץ (הוא עוד לא הגיע למסקנה), יש AA מופתע ו-AA אחר של קריאה שכזו, ובעיקר יש בכי ב:LAAA LAA שזוהה כבר בבית חולים: כשהוא מתחיל ב-LAAAA עידן רעב ורוצה אוכל. ככול שהLAAAAAAAA מתארך ותגבר - כך הוא יותר רעב. יש לו קיטור מיוחד כשהחיתול שלו מלא ולא הבחנו תוך 30 שניות (שלא תגידו שהוא לא נותן לנו צ'אנס להבחין בעצמנו). ויש גרגור שכזה של הנאה מתחת לברז ובתוך האמבטיה. ויש עוד כמה... והכי הכי זה לראות איך הוא מתביית על אמא שלו ותולה בה עיניים מתמכרות.
אויש, עכשיו אני מיגגעת

ערב נהדר

היום נחתי לי בבוקר בשמש שחממה את חדרי משתדלת לחמם את הריאות ואת שעות אחר הצהרים חלקתי עם האחיינית המקסימה שעוד מעט בת שנתיים את האמא שלה שלחתי לאחי/בעלה שמאושפז כרגע בבית החולים (אני מקוררת לכן אסור לי להתקרב אליו, הייתי אמורה להשאר עמו בבידוד) הקטנה הזו הוכיחה לי שהזדקנתי הזריזות שלה מעבר לכוחותי היא הפתיעה אותנו ששאלנו אותה . מה את רוצה ליום ההולדת ? היא ענתה את אבא שלי , תראו מה זה כמעט שנתיים לא מדברת שוטף אבל מבינה שאבא בבית חולים , אולי בזכות התפילה שלה הטיפול יסתיים בזמן הוא יגיע ליום ההולדת שלה

למעלה