ערב אור לכולם,

mati88

New member
ערב אור לכולם,

ההודעה הזו היא בשם מעיין: שלום אני מעיין ואני גר בכרמיאל. -אוהבים אותך מעיין... (חחחחח קרעתי תצמי, תנו לי סופ"ש...) בקיצור, למעיין שלנו אין איך לחזור מתל אביב, והוא מאוד רוצה להגיע לצילומים, וגם אני מאוד רוצה שהוא יגיע לצילומים, וחשבנו על כל פיתרון אפשי, ושום דבר לא מצליח...למישו יש רעיונות? (קצת נתונים: רכבת אחרונה לחיפה יוצאת ב23:24, אוטובוס אחרון לחיפה יוצא ב12, אוטובוס אחרון מחיפה לכרמיאל יוצא 23:23, חשבנו גם על זה שהוא אולי יוכל לישון אצל מישו בת"א, אבל אין אצל מי...רעיונות מקוריים מישו?) תודה רבה, ובאמת תשתדלו לענות, יום טוב לכם....

mati88

New member
****תיקון:

אוטוסוב אחרון לכרמיאל יוצא ב23:10... הטעו אותי במזיד. או בשוגג. לאידת...תלוי מה זה מה...

פIלי

New member
../images/Emo7.gif

אנחנו צריכים באמת להשיג איזה בית בתל אביב ופשוט להתנחל בו אחרי כל צילומים.. (לפחות האלה מביננו שלא לומדים ביום שישי *אהמ* איי איזה כיף לנוח *אהמ*). אתם חושבים שקיצ'ס יסכים?

mati88

New member
חבר'ה, קצת יצירתיות!

בשביל מה שלחתי אתכם לתנועות נוער?!?!?! קדימה קדימה! רעיונות! גם משו לא הגיוני, אבל משו!

Yuvalenko

New member
עקרונית הגעה לחיפה יכולה להיות

באחריותי (אחריות?? מה זה?!? ), השאלה מה הלאה..

לוּבּה

New member
רעיון מקורי!! בערך.. זה יותר רעיון

של יער... לישון בתחנה המרכזית!

mati88

New member
זה לא מקורי...חחח...

הצעתי את זה למעיין כבר מזמן..חחחחח...

לוּבּה

New member
יש משו שמפריע לי הרבה זמן!

אין דבר כזה ערב אור
תצאו החוצה בערב
רואים אור|?
!| אז תגידו ערב חושך או ערב טוב או ערב ירח או ערב כוכבים אבל לא ערב טוב
זהו..פרקתי...

לוּבּה

New member
ארג אני לא מרוכזת עכשיו../images/Emo70.gif

מהתחלה: אין דבר כזה ערב אור
תצאו החוצה בערב
רואים אור
לא
אז תגידו ערב חושך או ערב טוב או ערב ירח או ערב כובים אבל לא ערב אור
זהו פרקתי..

Testicles

New member
לישון אצל מישהו שאני לא מכיר בת"א

קצת יהיה מוזר... אוף! אם רק הייתה דרך! אם הצילומים היו רק בשעה-שעתיים מוקדם יותר...

yasol

New member
יש לי הצעה..!

קודם כל זאת אני יסמין עשיתי לי משתמש משל עצמי! אני גאה בי.. אז ככה.. אתם יכולים כולכם ללכת לאיזה אכסניה ולהתחלק בכסף.. אווו.. ללכת לישון על הים או משו.. למרות שזה ממש ממש מפחיד.. ומסתובבים שמה בלילה אנישם דיי מוזרים אפשר לומר.. אבל אם תהיו הרבה אז זאת לא תהיה בעיה:) תבלווווו..

מר שיער

New member
יו!

לישון על החוף זה חתיכת רעיון!!!! מעיין תשכול את הרעיון! אם אני אלך עם כמה חברים אני אעשה את זה! רעיון ענק!!!

פIלי

New member
חחחח תכלס

אין לי בעייה לישון על החוף, אבל אני חושב שהחברים העדינים שלנו קצת יבהלו מהנרקומנים והאנסים, לא?

למעלה