ערבי החורף הארוכים

ערבי החורף הארוכים

בחורף היום מחשיך מוקדם , ובחדר נעשה קר ומתבקש להכנס למיטה מוקדם הקור היורד מהתץקרה לכתפיים השנה הוא מקפיא מתכנסת לי מתחת לפוך שמתחתי שמיכת אורלון וצופה בTV ובשניות נרדמת הצורך לחמם את הרגלים , זה סיוט להתכופף לגרוב גרביים לשמנה כמוני צריך את החורף ואת הגשם , זה עדית מהקור היבש שיש עכשיו להכין מרק חם ולראות TV מתוך המיטה החמה פעם ישבתי סביב התנור והידיים סרגו במרץ אפודות לקטנים ,וככה הגוף התחמם אולי צריך סתם ככה לסרוג , בלי כתובת לסוודר כדי לחמם את הידיים? איך אתם מעבירים את הערב הארוך ????

ben 911

New member
למה לא שמיכת פליז?

תנסי פעם למלא אמבט חם.. כשמשני צידייך תנורים לוהטים. אם יש מישהו שיעסה לך את הגב..אז עוד יותר טוב אם אין.. תשכבי בתוך המים החמים ותני לחום להתפשט בכל הגוף. לאחר מכן מובטחת לך שינה ערבה ומתוקה כתינוק.

למה לא פינוק מעולה

בפעם האחרונה שנכנסתי לאמבט היה לי קשה מאד לצאת ממנה אז החלטתי , אני למקלחת לא נכנסת יותר אם אין מנוף ליד אבל במקום כל התפאורה שהכנת הייתי מציענ את חמי יואב שם יש מים חמים ומבעבעים שאפשר להכנס אליהם עומדים אבל בגלל הלב מנועה כיום מביקור במרחצאות שם אבל זה תענוג לשבת בגקוזי ומים החמים מבעמעים סביבך בביץ יש מקלחת שלרוב אני לא מחממת נעים בקור והמים תמיד חמים, יש אוטומט שמחפם קצת כל פעם שוטפת את הגוף ולמיטה מייד עם סיום המקלחת

ש ר ה לה

New member
נסיכה, למה לא לסרוג הרבה ולנסות למכור

גם יחמם אותך וגם יוסיף לך כמה שקלים לכיס!! ואולי יעזור לכמה כאלו שקר להם להתחמם... לסרוג שאלים ו/או שמיכות לתינוקות זה לא מסובך ויש לזה ביקוש בשוק. שווה לך לנסות!!!

לא מאמצינה שזה מעשי

אין שווקים לעבודות יד באיזור שלי אלא אם את שייכת למועדון הקשישים ותודה לאל אני עדיין לא נזקקת להם , עשיתי המון ויש לי בארון קוןדם שאתפטר מהם אחר כך אייצר חדשים

למעלה