ערבי החורף הארוכים

ערבי החורף הארוכים

בחורף היום מחשיך מוקדם , ובחדר נעשה קר ומתבקש להכנס למיטה מוקדם הקור היורד מהתץקרה לכתפיים השנה הוא מקפיא מתכנסת לי מתחת לפוך שמתחתי שמיכת אורלון וצופה בTV ובשניות נרדמת הצורך לחמם את הרגלים , זה סיוט להתכופף לגרוב גרביים לשמנה כמוני צריך את החורף ואת הגשם , זה עדית מהקור היבש שיש עכשיו להכין מרק חם ולראות TV מתוך המיטה החמה פעם ישבתי סביב התנור והידיים סרגו במרץ אפודות לקטנים ,וככה הגוף התחמם אולי צריך סתם ככה לסרוג , בלי כתובת לסוודר כדי לחמם את הידיים? איך אתם מעבירים את הערב הארוך ????

efriend

New member
האמת שזה נראה לי קשה להעבור ערבים שלמים בלי

לצאת... ואני יודע שזה נורא קשה לך לצאת וזה מאוד עצוב. אבל הנה משהו שאני אוהב לעשות בבית וגם את יכולה: לקרוא בוויקיפדיה (www.wikipedia.co.il או www.wikipedia.org) במחשב. כן כן, אני חנון גדול. אני מודה, אנ אוהב לקרוא בוויקיפדיה. לפתוח באיזה ערך שמעניין אותי, ולקרוא. אם את עוד לא מכירה, אז אני אספר שבכל פעם שמופיע איזשהו מושג בגוף ההסבר, ניתן להקליק עליו ולראות את הערך שלו באינציקלופדיה. וככה אפשר להעביר שעות שעות שעות - זה מעניין בטירוף.

תמיד אהבתי אומנות של עבודות יד

ואולי זה הזמן לחזור לתפירה והסריגה וגם לציור המים להניח מעט לכתיבה כי הערב ארוך מאד

למעלה