ערבה 2005- ארוע לדוגמה!

creth11

New member
למי יש תמונות מטיסות הלילה ???

אני לא צילמתי כי ליאור הטיס

Ori Cohen

New member
נו איך הייתה תחרות הבנייה?

לא אמרו על תחרות חדשה השנה בערבה? נותנים לך חומרים ואתה צריך לבנות מזה טיסן, בקבוצה כמובן. זה היה בכלל?

td12

New member
כן....

"תחרות ללא גבולות" . נתנו לשתי קבוצות 25 la ו בלזה, vg 400 , דבקים וכלים והם היו צריכים להרכיב במהלך שישי ושבת טיסן. ראיתי את הטיסנים בסוף, קבוצה אחת בנתה סטייל טרינר והשניה משו ספורט עם זנב V . היה רק טיפשי שלא ניסו להטיס אותם ולא הכריזו על תוצאות או מהלך התחרות.

chen green

New member
דווקא כן נתנו כבוד בסוף

בחלוקת הגביעים ביום שבת הציגו את הטיסנים והקבוצות היה מרשים מאוד לראות משפחה זוג הורים שאין להם מושג ושני ילדים בונים בתוך כמה שעות טיסן שיכול לטוס ללא ספק כול הכבוד בהחלט תחרות מדהימה שאין לי ספק שבשנה הבאה אני אהיה חלק מהמתחרים בה

באמת אירוע לדוגמא!

לצוות הערבה-תמשיכו לארגן אירועים כאלה והיה ממש אירוע טוב, רואים שהפקתם לקחים מהאירוע הקודם וללא ספק זה בא לידי ביטוי! המשיכו כך, חן צרפתי

masterbldr

New member
אם רק אפשר שנה הבאה.....

לסובב את כיוון המסלול או את מסלול השמש, פשוט כל צד שמאל בגוון בורדו בעוד ימין נותר לבקן משהו

flyhobby

New member
אירוע הערבה 2005

כל הכבוד למארגנים נהנתי לצפות באירוע ולראות רמה גבוהה ביותר של טיסנאים ושל טיסנים מדהימים ביופים . האירוע היה בטוב טעם ורמת הבטיחות בו היתה טובה ביותר ,הקהל העצום שהגיע היה קהל ממושמע ונוח , אפילו ללא מקום שמור היה איפה לשבת . לגבי טיסות לילה , חבל מאוד שלא הגיעו כל הטיסנאים שבאו להטיס בשנה שעברה ונאלצו להטיס על אחד הכבישים בסביבה . ראינו שאפשר לארגן גם טיסות לילה ברמה גבוהה , טיפ לשנה הבאה - לימבו (מעבר מתחת לחבל בלילה , כשהחבל זוהר) - אפשר לעשות זאת עם קרן ליזר מצד לצד או עם סרט זורח . שוב כל הכבוד למארגנים , ומי שלא בא , הפסיד ,,,

Tal1M

New member
ארוע מוצלח ותודה לשאר המתחרים!

בהתחלה לא ידעתי אם נאי מתחרה או לא.. לאחר שנרשמתי החלטתי לבטל את השתתפותי.. אחרי שחודש לא נגעתי בסטיקים.. החלטתי יומיים לפני התחרות לשלוף טין (דזלר) להתאמן איתו ולצאת להתחרות.. עשיתי הטסת מבחן אחת לפני התחרות לבדוק שהכל תקין ונסעתי דרומה... האירגון והיחס האישי מן המארגנים היה פשוט מדהים... הייתי נרגש מאוד לעלות לאויר ולהציג את מה שאני יודע בתחרות היטולי... למרות שלא עליתי עם ציפיות גבוהות... טעות קטנה של חוסר ריכוז שנובע מהתרגשות עצומה גרם לי לרסק את הטיסן שלי.. הדזלר הסגול , שדרך אגב יחזור לאויר תוך שבוע שבועיים... בקיצור נהנתי הכי בעולם חוויה ממש חוויה!!!! שנה הבאה נגיע לתחרות טיפ טיפונת יותר מאורגנים.. ושוב תודה למארגנים.. רק ששנה הבאה יגוונו קצת יותר.. בברכה טל מצרי!

kugar

New member
../images/Emo45.gif פשוט אין מה להוסיף

ורק הצעה לשנה הבאה למארגנים, כדי לכם למכור ת'חולצות של הארוע הם היו ממש יפות

אכן אירוע ברמה...

נהנתי חבל על הזמן.. גם במסלול וגם בצימרים (מי שהיה יכול להבין) היה אירוע מתוקתק כל האנשים פה כבר אמרו את הכלל פשוט כל הכבוד לכל המארגנים שהרימו את היד על מנת להרים אירוע שכזה.. בקיצר אין מה להגיד חוץ מזה שנהנתי חבל על הזמן ואני כבר מחכה לאירוע הבא..

באמת ארוע יפה

לצערי הייתי רק בשבת אבל נהנתי מאוד למרות שעדיין יש מה לשפר: 1.שמתי לב שלא הצלחתם לרתק את רובו של הקהל עד סוף הארוע והרוב הלכו מוקדם יחסית מה שלדעתי הרס קצת את האווירה אני חושב שזה נבע ממעט מדי גיוון לדעתי היה צריך להשאיר את הגמר של התחרויות בשבת מכיוון שאז מגיע רוב הקהל שבו יש גם אנשים שאינם מטיסים ועדיף שהם יחספו גם לצדדים זולים יותר של התחביב אפשר גם להכניס תחרויות חדשות כמו F3A או פיילון 2.בקרב הבננות לא היו מספיק משתתפים לדעתי סביר להניח שזו לא אשמת המארגנים אבל זה עדיין קצת איכזב אולי שנה הבאה 3.אם להיות ממש קטנוני המרחק מהטריבונות לשרותים לחנויות ודוכני המזון היה גדול מדי ואם אפשר גם לקרב את התריבונות מטר או 2 למסלול פעם הבאה זה יהיה מעולה חשוב לי להדגיש שמה שכתבתי לא בא לפגוע\להעליב מישהוא וגם לא בא כתלונה כי סך הכל היה ארוע ממש מצוין יפה ומושקע אני כתבתי את שורות אלו כהמלצה לפעם הבאה כדי שבאמת נהנה יותר (אם זה בכלל אפשרי
)

m u g i

New member
היה מדהים נצל"ש....

בשנה שעברה היו הרבה יותר דוחנים של חנויות טיסנים מאשר השנה היה השנה רק הובי מוטורי אפ אני לא טועה. למה שום חנות אחרת לא באה? וגם מזלטים משנה שעברה לא באו. למה?

pelo

New member
היה אחלה!

רק חבל שלא היה הרבה מתחרים, אולי לקראת שנה הבאה צריכים לחשוב איך לדאוג שיהיו יותר מתחרים. וכמו שנאמר כבר חבל שהגמרים לא התקיימו ביום שבת זה יכול לעניין את הקהל לטעמי. באמת נראה שנלמדו הרבה מאוד לקחים משנה שעברה כל הכבוד למארגנים ולמשתתפים!

assaf87

New member
כי לחנויות פשוט לא משתלם

הם לא מוכרים מספיק שם שבגלל זה שווה להם להוציא חצי חנות ולהסיע אותה לדרום...

MOTTI ROCHLITZ

New member
התרשמותי......../images/Emo13.gif

אין ספק כי המארגנים ישמו את לקחי העבר. הארוע השנה היה בעל רמה טובה. שמתי לב כי לא היו מקום למטיסי דאוני הרדיו. אי לכך ובהתאם לזאת אני מוכן "להרים את הכפפה", ולתת משהוא קטן בנושא לשנה הבאה. גדעון דמבו.....תתכונן לגרור (בעצם "הארנוקה") את "ציפור הזמן". נ.ב. "לקריין"....עשיתה עבודתך נאמנה, רק תיקון "קטן". פרוייקט הלביא לא "נכשל". "פוליטיקה" היא זו שהורידה אותו. וזאת אני אומר כאחד ממתכנניו. בברכה.

למעלה