ערבה 2005- ארוע לדוגמה!

Adi Berman

New member
ערבה 2005- ארוע לדוגמה!

האמת היא שעד לרגע האחרון לא הייתי בטוח אם ללכת או לא לאור הטעם הרע מהארוע האחרון,אבל חברים שנסעו שיכנעו אותי לתת צ'אנס נוסף. אני חייב להודות שהפעם המארגנים עשו טוב-טוב שיעורי בית,הארוע היה מאורגן להפליא,מקומות חניה מסודרים, מקומות ישיבה מספקים, זמן מדוד ודיי שווה בין הג'טים לטיסני הפרופ, ותיקים לצד מטיסים חדשים, תודות למי שצריך וקריינות לעיניין-ועל כך כל הכבוד! כל הכבוד למטיסים עשיתם מופע מרשים. שבוע טוב, עדי ברמן.

vasp

New member
רק מצטרף לתודות , אגיע גם שנה הבאה

פשוט תודות לכל מי שטרח על הארוע המדהים הזה. רק קצת ביקורת בונה לגבי הכרוז שביקש שנמחא כפיים כל רגע , אני בטוח שהיתה לו כוונה טובה אבל זה סתם היה מיותר , שנה שעברה היו הרבה רגעי שיא שגרמו ל WOW השנה פשוט אישית נהנתי לראות את הכלים המדהימים הללו מכל הסוגים ולא חשתי צורך למחוא על כל דבר כפיים , בכל אופן היה מדהים , לספוג פעם בשנה אווירה של חו"ל. אז פשוט תודה .

hewlett

New member
הארוע

הארוע היה מאורגן, אין ספק שהופקו לקחים מהארוע של שנה שעברה. מבחינת תוכן...לא היה שום דבר חדש....חבל

לוטן זק

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכל מילה נכונכה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אין לי כמאט מה לאוסיף למה שעדי אמר, ארוע ברמה עולמית!!!!!!
אחד גדול למטיסים,למפיקים ולמארגנים... רק מה, בשנה הבאה, תשתדלו לעשות קצת סדר עם הVIP, זה היה סיוט לצאת/להכנס למתחם... להתראות בערבה 2006 לוטן

לשד

New member
טוב אז עכשיו תהיו גברים - ערבה 2005

ותורידו את הכובע... הייתי רק היום יום שבת ורק שתי מילים: כל הכבוד.... לטעמי פשוט אירוע על רמה...מתוקתק מכל הבחינות...כל מילה חוץ מתודות מיותרת תודה לכל הצוות: יוסי שווקה, צביקה שוורץ, נסי, מרק, עפר, סוויסה, גלעד, אמבר, בביש, ושאר ששכחתי או שאני לא מכיר.... - סדר מופתי - בטיחות - קריינות מקצועית - אירוע רודף אירוע - אווירה טובה... ומה שאני הכי אהבתי מההופעות ויסלחו לי האורחים מחו"ל: 1) ההופעה של זיו ביטון במיוחד הקטע הראשון עם המוסיקה הקלאסי - מקסים... 2) ההופדעה של פרידמן (כרמיאל)-גודל לנו ילד 3D אמיתי-לא סתם פרא עם מוטת כנף אמתנית ואובר-פואר... 3) הכבוד שנתנו לגדעון לפתוח את האירוע...דבר קטן אך מראה הרבה... כל הכבוד למי שחשב על זה. בברכה עמרם

SaRgE

New member
היה פשוט אירוע מדהים!

לקחים הפיקו משנה שעברה. כנראה שלמרות הכל היה רצון להשתפר ולהתיעל. האירוע היה מאורגן, הדברים תוקתקו כמו שצריך, היה מגוון, מעניין, אפילו טיסות הלילה היו מסודרות להפליא. בתחרות יש מקום לשיפור, אבל ראו יפה מאוד שהביקורות שהעברנו שנה שעברה הזיזו הרים. אני מצטרף לתודות של לשד
תודה, היה מדהים!

../images/Emo45.gif היה מצוין! חבל על הזמן...

במיוחד ההקפדה המדהימה על הבטיחות... ביום שישי זוג אנשים החליטו לעשות טיול רגלי על החולות ועד שלא סילקו אותם משם... לא המשיכו באירוע בתירוץ ש"בטיחות מעל הכל" כל הכבוד - נהנתי מאד.

bb200

New member
פרידמן מעפולה לא מכרמיאל.

למה אתה לוקח לנו את הגאווה
דור הוא ילד מחונן שעוד ידובר עליו הרבה וכל זה בזכות האבא אילן שמשקיע המון. כל הכבוד. תמשיך כך.

td12

New member
זהו, מה שרציתי להגיד. שישי היה לגמר

לגמרי דוגמא לסדר ,הבטיחות וההקפדה על הכל. היה כיף לאללה. מחר אני יעלה תמונות וסרטונים.

mr lavi

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אין מילים!! היה פשוט פצצה!!!! אין מה להוסיף כ"כ על דבריכם!!
אירוע ברמה...עולמית!!!!!! אין, אין, היה מעולה!! להתראות בערבה 2006, ובינתיים, שהטסות השיגרה שלכם יהיו מהנות, טובות ובטוחות!!

mr lavi

New member
רק עוד דבר...על הכניסה למנחת, שלד

שלדעתי השתפרה בצורה טובה מאוד! במקום לתקוע טור של 50 מכוניות בכניסה ושכל מכונית 'תשלם' בכניסה, עשו חנייה בחינם והתשלום היה בטווח מצומצם יותר, קרוב יותר למסלול מה שלא יצר בסופו של דבר פקקי ענק בכניסה! וגם על זה - כל הכבוד!! (לדעתי לפחות זה היה אחד השינויים לטובה שנעשו השנה שם).

funfly

New member
כל הכבוד לכולם!

היה שווה להפסיד שבת בבית על חשבון התחרות.... כל הכבוד על האירגון, על הבטיחות, על התצוגה...פשוט קבלו צל"ש! רק שחבל באמת שלא היה שום דבר חדש מבחינת התוכן, וראינו את אותם הטיסנים של שנה שעברה...

למעלה