עראפת מת!

להשוות את אוסלו להסכם עם מצרים?

אם כבר השוואות בין מלפפונים לעגבניות... נכון, ישראל הפירה לא מעט סעיפים בהסכם, וגם היא אינה נקייה. זה לא מנקה את המנהיגות הפלסטינית בכלל, ואת ערפאת בפרט, מאשמה. ברוך שפטרנו.

eviv

New member
אויש כל כך מיותר...

שניהם היו מדינאים, שניהם היו פוליטיקאים ושניהם מתו. אני גם משווה מלפפון לעגבנייה, ואני לא מתכוון שמלפפון הוא אדום...

Deathatred

New member
ערפאת לא מדינאי, הוא טרוריסט

ערפאת היה מחבל ורב-מרצחים, ונשאר כזה. הוא מעולם לא היה מדינאי (למרות שהוא התחפש לכזה לתקופה קצרה). להשוות אותו לבגין זה עלבון לאינטליגנציה ולבגין.

eviv

New member
צחי, כה מיותר...

הוויכוח האם הוא מדינאי או לא הוט בטח סובב על סמנטיקה בעיקר. ובכלל תוכן ההודעה שלי לא עסק בהשוואה של אישים אלו או אחרים. אלא באירועים המעשיים שיקרוו כאשר עראפת ימות.

Deathatred

New member
לא סובב על סמנטיקה בכלל

יש הבדל בין מי שעיסוקו המרכזי הוא רצח חפים מפשע לבין מי שמנסה להקים מדינה.

eviv

New member
ואתה טוען כי

עראפת- מטרתו היא חיסול היהודים?

Deathatred

New member
מטרתו - חיסול ישראל ואזרחיה היהודים

ומה אתה חושב שבפועל הוא מבצע? למה במוקטעה שלו נמצאו עשרות כלי נשק לא-חוקיים וחומרי נפץ? מדוע הוא משלם מאות אלפי דולרים לארגון גדודי אל-אקצא שיבצעו פיגועי התאבדות כנגד ישראל? האם "פרטנר לשלום" היה שולח ילד בן 16 להתפוצץ באמצע שוק הומה מלא אזרחים חפים מפשע?

eviv

New member
לפי זיכרוני...

לפי זיכרוני הוא היה בבית חולים בזמן שהיה את הפיגוע. ולפי זיכרוני מדובר פה במאבק לאומי ולא על רגע גיזעי או אנטישמי. ומה גם מאבק לאומי עם הגדרות מאוד ברורות...

Deathatred

New member
לא מדובר רק על הפיגוע הזה

(שאחראים לו דווקא החזית העממית, ארגון טרור שמאלני-פלשתיני). מי שלח את חוסאם עבדו (ראה תמונה)? התנזים. התנזים הם חלק מהפת"ח ומימון גדודי אל-אקצא נעשה תקופה ארוכה (מאז 2001 לפחות). גם הנשק במוקטעה לא התגלה אתמול. המאבק הפלשתיני הוא לא לאומי גרידא ויש בו מרכיב חזק מאוד של גזענות ואנטישמיות. איך תתאר את הדרישה שלהם לפלשתין נקייה מיהודים (יודנריין פלשתין)? איך תתאר את ביטויי ההסתה האנטישמיים המופיעים בספרי הלימוד שלהם? איך תתאר את סגידתם למופתי חאג' אמין אל חוסייני - שהיה מחסידיו של היטלר ואף הנהיג חוליית גסטאפו בבלקן?

Deathatred

New member
???

לא ידוע לי שהלח"י ניסו לשכנע את הנאצים להשמיד את הפלשתינים.

0216

New member
לא למדו לקח ( תגובה קשה) שווה הצצה

אני לא מבין איזה עוד הוכחות צריך השמאל כדי להבין כבר ששלום הוא בגדר "פנטזיה" ולא כי הצד ההישראלי לא מוכן אלא כי הצד השני לא רוצה ומראה את זה בכל דרך, רק שהשמאל כמו ילד קטן המתעקש על צעצוע שלא קיבל, ממשיך "בכוח" להכריח את הפלשתינים לעשות את מה שהם לא רוצים, ואת הצד הימני לנסות לשכנע ולשתף בפנטסיה. אז בואו ניהיה הגיוניים ושפויים לרגע ערפאת מת,ואין שינוי במצב, מדינאי??? הוא אולי היה בתקופת הזמן הפרה- היסטורית בעודו אוכל בננות על העצים. אבל שינוי במצב לא יהיה עד שהצד השני לא יחליט להפסיק את הטרור ואת הרצח ואת זה הוא לא יעשה בטח לא לנוכח העובדה שהרבה ישראלי ם הרוצים "שלום בכל מחיר" תומכים בו או לא מגנים אותו. קשה לשמאל לעכל את העובדות האלה??? האם הוא חי בהכחשה??? יכול להיות, בטוח!!! והלקח מאוסלו ומפיגועים עוד משנים עברו לא נלמד!!! הלקח לא נלמד אבל מקוה שעוד יילמד גם בחוג השמאל היקר

עידו דו

New member
ואחרי כל האשמות האלה...

שאין לי כח להגיב אליהם כבר (אתה באמת חושב שהעם הפלשתינאי לא רוצה שכבר יעזבו אותו בשקט?) בוא נגיד אתה צודק (נניח), מה אתה מציע? איזה הצעה מצוינת יש לך? כי הרי לימין הקיצוני אין שום פיתרון למצב... פתרונות דמיוניים כמו טרנספר ולהרוג את כל הערבים הם פשוט מגוחכים...

0216

New member
קודם אנחנו רוצים שקט למה קודם הם??

קודם אני לא מבין את הצורת חשיבה שלך עידו היקר למה אתה לא חושב על העם שלך למה קודם על הפלשתינאים?? וכמה יהיה להם טוב או רע אם נעשה דבר כזה או אחר?? זה נשגב מבינתי שאלת לגבי פתרון? להרוג את כל היהודים זה בטוח לא נכון אתה מסכים לזה ???? אז אחרי שהסכמת (או לא ) אין לי או לאף אחד אחר פתרון "מצוין" כי אין עם מי לדבר אז הפתרון הוא קודם כל להבין את זה להפנים ורק אז להמשיך ולהגן על עצמך במידת הצורך ........ ולא להילחם בעצמך.......בעם שלך זה בטח פתרון יותר טוב מלצוא את מדינת פלשתין על חורבות ביתך לא?

עידו דו

New member
קודם אנחנו, קודם הם?

מה אתה בגנון? אם יהיה שקט לפלשתינאים, תאמין לי שגם אנחנו נראה קצת שקט... ואני, חמודי דואג קודם כל לא לפלשתינאים ולא למתנחלים... אלא לחיילים. מתי אמרתי שאני מעדיף שלפלשתינאים יהיה שקט ולנו לא? ומצחיק, אפילו בתשובה שלך לא מצאתי פיתרון... מה שאתה מציע זה בעצם להמשיך במצב הקיים... אני נורא נהנה מהמצב, ואתה? להפנים שאין עם מי לדבר זה בעצם להגיד: "וואלה לא יהיה שלום, אז למה לנסות?" וזאת לא הגישה שלי... יש עם מי לדבר, יש פלשתינאים מתונים והגיוניים, לצערי הם לא בשלטון ולא בעמדת כח... אבל, צחוקים, אותו דבר אפשר להגיד על ישראל, אירוני לא? וחוץ מזה, לפני חודש-חודשיים היית יכול להגיד שלפלשתינאים יש עם מי לדבר? תראה גם את הצד השני... גם לו אין עם מי לדבר (עד שההתנקות, שהיא גם לא פתרון משהו משהו, תתחיל להתבצע, אם בכלל).

0216

New member
כמו שאמרתי: השמאל חי בפנטזיה

אני לא בגנון אבל דווקא אתה מציע רעיון ילדותי כמו שכבר כתבתי הדפוס חשיבה שלך ושל השמאל זה "בכוח" לעשות שלום, הפלשתינים כולל העם התמים והמסכן "לא רוצים שלום" הם רוצים עוד פיגועים בישראל הם רוצים לגרש אותך או להרוג אותך עדיף להרוג ואחרזה לעשות לינ'ץ בגופה אתה לא תבין את זה לעולם כי אתה חזק בתוך האשליה שיהיה שלום זו התפיסת עולם שלך ואתה טועה בגדול הם אוהבים להצטייר כ"מסכנים" כדי להראות לעולם שישראל הרעה ולא הרוצחים שלהם והמחבלים לא ראית איזה חגיגות יש אחרי כל פיגוע איפה אתה חי??? תמשיך לחיות באשליות שיהיה שלום נחיה ונראה הפלשתינים הכי מתונים רוצים להעיף אותך לקיבינמט מאיפה שאתה גר בלי להרוג אותך כי זו מדינת פלשתין שבירתה ירושלים הבנת את זה "חמוד"????

למעלה