עראפת מת!

Deathatred

New member
חוגגים!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo21.gif../images/Emo72.gif

ערפאת עדיין לא מת, אבל מדווח שהוא כבר די גמור.

pelegs

New member
"בנפול אויבך אל-תשמח

ובכשלו, אל-יגל ליבך" (משלי כד, יז) זו לא סתם אמירה, והיא לא סתם באה מתוך אחד הספרים החכמים בעולם. העובדה שעראפת מת(קלינית,לא קלינית, מה זה משנה) לא תורמת בהכרח למצבנו הרע גם ככה. האם פתאום יש עם מי לדבר? (אם כן, אני רוצה לראות את הימין מתחיל לנסות) האם פתאום תהיה שם הנהגה שפויה? לא היתה לא אופוזיציה בכל מקרה? איך שאני רואה את המצב, התירוצים של ישראל רק ישתנו, והמצב אצל בני-דודינו המופרעים רק ילך ויחמיר. כאמור, הפסוק הזה לא ניסה להראות אמות-מוסר כלשהן.

Deathatred

New member
מעולם לא השליתי את עצמי

שמותו של ערפאת ייצור פרטנר. לא רק הוא אשם ברצחנות של החברה הפלשתינית, אלא גם שאר ההנהגה שם אשמה בהסתה ובטיפוח הטרור. זה שאין פרטנר זה לא רק בגלל ערפאת, אלא גם בגלל שאר הפלשתינים. ערפאת היה כוח מניע מאחורי הטרור של 4 השנים האחרונות: הן במימון (כפי שהוכח) והן בתיאום בין ארגוני הטרור השונים (חיזבאללה שקנה דריסת רגל בקרב התנזים וגדודי אל-אקצא, גדודי אל-אקצא שנאמנים לערפאת וכן החמאס שזוכה לסיוע כספי מהרש"פ ומבצע פיגועים בשת"פ עם הפת"ח). מותו ישאיר חלל מנהיגותי, ארגוני ולוגיסטי בקרב הנהגת ארגוני הטרור. כנראה שלא תהיה שם הנהגה שפויה ואני מצפה למלחמות כנופיות רווית דם על הירושה. אנרכיה בשטחים תהיה טובה לישראל מכמה בחינות: 1. הפרד ומשול. 2. לא יוכלו לכפות על ישראל ויתורים. 3. הרש"פ תאבד לגיטימציה בעולם והעם הפלשתיני יוצג במלוא כיעורו בעולם - שאולי סוף סוף יבין עם מה ישראל צריכה להתמודד. 4. הכנופיות יחסלו אחת את השניה ובכך "יבצעו לישראל את העבודה" בכך שיהרגו הרבה מבוקשים, מחבלים וחמושים. 5. אולי זה ילמד את הפלשתינים סוף סוף להתנהג כמו בני אדם ויגרום להם להבין שהטרור חוזר אליהם כמו בומרנג.

אהרוני2

New member
"בנפול אויבך..."

אמנם רשום "בנפול אויבך אל תשמחו", אבל המשפט מדבר על אויב "יהודי". כלומר, אחד שאני שונא,והוא נפטר ממשהו אסור לי לשמוח. אני לומד בישיבה תיכונית, ואני הייתי שנה שעברה משתמש במשפט הזה,אבל כל אחד שאני אומר לו את המשפט הזה הוא אומר את התירוץ "זה מדובר על אדם יהודי" בישיבה,אנחנו לומדים די הרבה מקצועות קודש. אז יוצא לי להיתקל בהמון גזענות ושובניסטיות בתורה,וכל פעם שאני נתקל בפסוק/פרשה, שיש בה גזענות כלשהי אני שואל את המורה שלי "למה הכוונה שככה התורה אומרת" ואז אומר לו "שזו גזענות" ואז המורה בחיוך מטומטם מחזיר לי "מההה,לא ידעתי שהתורה גזענית". סתם נזכרתי באיזה מקרה בגמרא שבשביל לכפר על איזה חטא, אתה צריך להקריב איזה קורבן(לא זכור לי איזה),ואתה בעצמך צריך לסמוך את הידיים של על ראשו של הפר,ולהתיז את דמו וכו'.. אבל לאישה אסור לסמוך את ידייה על הפר כי פשוט אסור לאישה לסמוך ידייה על הפר. וסתם,היה לנו דיון די ארוך בנוגע לעניין הזה. בקיצור,כל דבר שתנסו לומר... כל רב יגיד משהו שונה שסותר את מה שאתם אומרים.

pelegs

New member
עם כל הכבוד

תודה על המידע(למרות שאני לא מקבל את זה, התנ"ך יותר יפה כשלא מסתכלים עליו ככה), אבל זה מה-זה לא רלוונטי לדיונון שהיה לנו כאן

Yanchu

New member
חח אם הוא באמת מת היום, אז זה יוצא

שהוא נפטר ב4 בנובמבר. איך שגלגל מסתובב.

אני הייתי מחכה עוד קצת

לפני שמסיקים מסקנות כדי לחכות רק עוד קצת, נכון שנראה שעראפת הלך, אבל הוא פעם נחלץ מהתרסקות של מטוס כשכל האנשים האחרים בו מתו. אני אופטימי אבל אסור להיות נמהרים............. באשר לחגיגות, ככל שעראפת היה נורא אני לא חושב שיש כאן מקום לחגיגות, זה לא מוסיף לאף אחד וזה עלול להזיק לתדמית של ישראל. עדיף להיות מרוצים ולשמוח בשקט.

eviv

New member
גם בגין מת...

אני עדיין לא מבין איך זה עוזר או לא עוזר עם עראפת מת, במקרה הטוב מישהו ממפלגתו יחליף אותו במקרה הגרוע, האירגונים הגדולים התאחדו ויהיה לנו שהרשות תורכב מהחמאס.

levikon

New member
זה רק אני לא מבין משהו...

או שאתה משווה בין ערפאת לבגין?!?

ערב רב

New member
ואבו-וילן היה חבר בחוליית טרור

בעולם הפוסט-מודרני של השמאל הקיצוני קל לשחק במשחק שלך.

למעלה