עקיבא רזניק

aabramovich

New member
אני בוחר להיות שר ושופט. ואם השפה לא תרגע

אני אמחק את ההודעות. חד וחלק. אתם יותר ממוזמנים להשתמש בפורום לכל מטרה שהיא, כולל כאפות חברויות ומשיכה בתחתונים ליצירת ווג'י. אבל תרגעו עם השפה. אני בטוח שכ"א מכם יכול לתרום הרבה לפורום ולענף האופניים. רק לדבר יפה.

avihersh

New member
עזריאל. אל תתחסד. האנשים נרגשים מה Reunion

...אתה יודע היטב שה "קללות" היו חלק מהווי הקבוצה שלהם, ואין להם כוונה לפגוע באף אחד מחברי הפורום. סגנון הדיבור הזה מאפיין הרבה קבוצות בעולם ולא רק באיזור ה East Block לשעבר. אם הסגנון הזה לא הולם את השנינות הבריטית המעודנת, שאתה מורגל לה בשנים האחרונות, אתה מוזמן להניח לנו לנפשנו. הפורום יחכה בשמחה - לשובך ארץ של טירוף ונביאים.

ארז71

New member
קוריצה5 יש לך זיכרון קצר

זה לא אתה שגררת את באי הפורום/קומונה לביבים בקרבות מקלדת מטופשים שלך ושל סוחר אופניים? התעדנת ? או כמו שאני חושב שאמרת, לא מתאים לך אל תקרא, אין פה אף אחד שנפגע ואף אחד שנעלב הכל בחיוך והרבה האבה לאופניים אולי השפה ירודה וגם הרמה לא משהו אבל אתה שתה מים קרים ותתקדם חבוב

קוריצה5

New member
עם ויכוחים אין לי בעיה, עם שפת ביבים במסווה

של נוסטלגיה לאיזה מאמן סדידט שהכניס לכם צמיג בראש (חזק מדי כנראה) דווקא כן.

ארז71

New member
עוד פעם אתה מתחיל?

מ ה ז ה ע נ י י נ ך????????? אני שואל אותך באמת, ללא ציניות ושום כלום מה איכפת לך? איפה זה משפיע עלייך? למה אתה מגיב למשהו שאין לך ולו נגיעה קטנטנה אליו סדיסט, שפת ביבים צמיג בראש, מה לך ולזה? לא שאלו את דעתך והיא לא רלוונטית אתה לא אחראי על ה שפה (או שכ?)

ItsikH

Member
קצת גלשנו וחבל. מטרת השרשור היא הקמת קבוצה וזו מטרה חשובה כשלעצמה. הדיון על תפקידו של מאמן הוא חשוב ומענין ומאוד רלוונטי לפורום, אבל השרשור יצא לגמרי משליטה.

קוריצה5

New member
בוא אני אסביר לך למה זה מפריע לי, אבל בקצרה

כי מחר רוכבים וצריך לישון! זה מפריע לי כמו שמפריע לי נהג שנוסע כמו מטורף על הכביש בלי התחשבות באחרים. כמו שמפריע לי אנשים שמעשנים במקומות ציבוריים בלי התחשבות באחרים. כמו שמפריעים לי אנשים שמדברים בסלולרי (או שומעים מוזיקה מהסלולרי) בקול רם בלי התחשבות באחרים. כמו שמפריעים לי עוד 1001 דברים ב(חוסר)תרבות שנקראת התרבות הישראלית. לחלק אני מעיר, לחלק לא. זה לא שאני לא שמח בשבילכם על שמצאתם סופסוף את אחיכם האובדים לקללות ולמכות מהצמיג, פשוט שהפורום הזה הוא פורום ציבורי ולא קומונה סגורה (כמו שהצעתי לכם להקים) ויש תכנים שלא מתאימים לכולם אם מבחינה ויזואלית (לא היית מעלה לפורום כל תמונה שהיא) ואם מבחינה מילולית. זה לא שלא שמעתי את המילים האלה מעודי, דווקא כן ויותר מדי, ולכן לא הייתי רוצה להיתקל בהן גם כאן, למרות הנוסטלגיה, בשביל זה יש מסרים אישיים.

ItsikH

Member
כמנהל שאמון על קללות גרועות בהרבה יש לי עוד פורום שאני מנהל, ושם לא פעם אורחים מזדמנים משאירים רפש שרובנו לא סובלים ממנו בדרך כלל, ועדיין אני לא מוחק אלא אם כן מדובר בהסתה ממש. זה שאומרים פה כל מיני קללות (וחלק מהמקללים, אם אדווח למשטרת הפוליטיקלי קורקט ואני מכיר כמה אמזונות, לא יצאו מזה בקלות) זה אולי מעצבן, אבל מה שחשוב ומענין הוא הדיון בתפקידו של המאמן. השאר זה העלאת זכרונות וחוויות - אמנם מסוג שאני הייתי מעדיף לשכוח ../images/Emo8.gif

zzzzz699

New member
סליחה על השאלה אבל אתה פולני?

בתור אחראי להתחלת סדרת הקללות .זאת היתה המציאות באותם הזמנים דבר שמלווה חיים שלמים אז נא לא לדכא את הרגשות שצפים פה.נהפוך הוא אתה מוזמן להוסיף קללה או שתיים תשתחרר........באדיבות גונן.

rahav1111

New member
תגובה לאיציק

תשמע אני ממש מיצטער אם אתה ניפגע מכל העניין אבל אתה צריך להבין שהקבוצה הזו היתה מין קבוצה של..... איך להסביר לך... כמו חיילי מרינס שהיו בויטנאם ופתאום ניפגשים ומדברים אחרי 20 שנה....חינכו אותנו לנצח חינכו אותנו למות בשביל לנצח ולצערי גם היה ביננו בחור בשם ערן עופר שמת במהלך מסע של סיירת מטכל בגלל שניגמר לו המים באמצע המסע אבל הוא מת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 ואתה יודע למה הוא מת??????????????????? כי חינכו אותו עד המוות...... ואל תחשוב שקל לנו לחשוב על זה שאיבדנו חבר בגלל הדרך של עקיבא...... אנחנו פשוט שמחים לגלות אחד את השני שוב... ואני בטוח שאם היית מכיר כל אחד ואחד היית שמח וגאה לרכב איתנו רהב

Maxim br

New member
במספר מילים

איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא \\ איפה ישנם עוד רוכבים כמו הרוכבים ההם. בהבנה והערכה מרוכב של שנות ה 2000.... שנה טובה מקסים.

נכון מאוד

עקיבא היה לי כאבא שיני , כאחד שגר בחיפה והתאמן בפועל נצרת עלית , הייתי מתארח כל שבוע אצל עקיבא , אוכל אצלו אחרי אימונים וחוזר עם אוטובוס בערב לחיפה,ואז עוד צריך לטפס הביתה לכרמל.... בסופי שבוע לפעמים הייתי יושן אצלו כדי להתחיל את האימון הארוך של שבת עם כולם ולא להיפגש בדרך וכך להפסיד חלק חשוב באימון. עקיבא תמיד התעניין מה המצב בבית הספר, היה מדבר עם ההורים שלי....ובתור ילד שהיה חולה הרבה , תמיד קיבלתי מעקיבא טיפים והמלצות איך לעבור את המחלה בקלות . מאחורי כל אימון שלו הייתה מטרה , כל עיניין "ההשפלות" שצויין פה יצא לגמריא מכל פרופורציה , פה ושם במידה ומאוד כעס על אחד הרוכבים היה צועק עליו , גם באיטליה (שהייתי בה חצי שנה ) עם קבוצת "מכאייר קומפרסה" וגם בספרד שבה התחרתי שנים אשר בחלקם עם קבוצת "אל איפלסאה" (קיימת גם היום) , היו מאמנים שצעקו וכעסו וכן קללות יש בכל שפה.... זה חלק מכל העיניין למאמן אכפת מהחניכים שלו . לפי דעתי משמעת חזקה היא הדרך היחידה להביא ילד / נער להשגים בעתיד , כמובן בשילוב של תחרויות רבות במהלך השבוע, רהב מסכים עם כל מילה שלך , שמח מאוד וגאה להיות שייך לקבוצה הזו . מיגל ( אתם הכרתם אותי אז כ - מיקי )

rahav1111

New member
מיגל

כן מה לעשות יש כאלה והרבה שלא מבינים מה הלך שם.... אגב אנו מנסים לאתר את עקיבא לארגן ערב עם כל רוכבי העבר. אני אעדכן אותך.... אם אתה יכול ליזור בנסיונות איתור מורנו ורבנו מר עקיבא רזניק אשמח רהב

מספר המדליות

האולימפיות של סין, רוסיה, מזרח אירופה, היפנים האכזרים, וכו' מראה שהשיטה הסוביטית די מוצלחת. באירופה אופנים זה קל. חמש מירוצים בשבוע. רק מי שחולה או כואבת לו הברך יוצא לאימון. וכן אופנים ספורט לפרימיטיבים. אין מזרונים על הכביש, דחיפות, התקפות, המוות עדיף על לוותר. ובקשר לכבד בבוקר... אכלתי פעם כבד או שניצל עם ציפס וקטשף. באו שיטות התזונה החדשות, עברתי לספגטי. אולי זה עזר. בטוח שהיום הגלגלים מדהימים. כל השאר כמעט לא השתנה.

ושמתם לב

גרי לא מדבר איתי. זה בגלל שפעם שיכנעתי אותו לבא לשוויץ למחנה עינויים אצל ריימונד...

agery

New member
הגזמת, יהודה...

אמנם היה קשה אצל ריימונד, אבל עוד באותה שנה (87 לא ?) חזרתי לשוויץ. ולפני כשנה הזמנתי אותך לרכב איתי, צור קשר כשאתה בארץ !

ארז71

New member
יהודה מה שלומך?

עברת לרכב על קארבון ? (פעם אחרונה שראיתי אותך רכבת על Mondia) מישהו סיפר לי שעקיבא נפתר מדום לב לפני שנתיים מישהו אחר סיפר שהוא שהוא מסר ד"ש עם הוא חי אז גילו שבעים פלוס,,,, ידוע מה עלה בגורלו? מישהו יודע?

למעלה