עקבים = דיכוי?

עקבים זה לא נוח וזה הרסני לגב

ואנחנו חונכנו ע"י הסביבה לחשוב שזה נשי. לדעתי עקבים (במיוחד הגבוהים מאוד והצרים מאוד) זה צחוק של המעצבים ההומואים על הנשים. עד כמה הן תהיינה מוכנות לנעול משהו הכי לא נוח והכי לא בריא בעולם כדי להיות אופנתיות/ נשיות. עובדה שלגברים אין את ההמצאה המזעזעת הזו. לא יפה לצחוק עליהם... מסכימה לגמרי עם פרמלה שכתבה בשרשור המקורי שהיא תמהה איך פמיניסטית נועלת בהתלהבות עקבים... יש המון נעליים יפות ונשיות לנעול עם חצאית או עם שמלה שלא כוללות עקבים גבוהים ודקים שגומרים על הגב ומאוד מאוד לא נוחים.

אה? דיברת על נמוכים, רחבים, שרק קצת מגביהים

קצת את הנעל? מעין הגבהה פלטפורמית קלה של ס"מ- שניים של אחורי כף הרגל? או שאנחנו דנים באורך המדוייק בס"מ וברוחב המדוייק בס"מ של מה בדיוק נחשב עקב לא נוח ולא בריא? (כי זה מתחיל להישמע לי כמו דיון על אורכו של איבר מין אצל מתבגרים משוויצים. יענו הזוי
)

יוליק12

New member
הלכתי למדוד

5 ס"מ, לא דק (בעיני חשוב גם העובי
) הסיבה שקניתי אותן זה כי כשמדדתי הן היו לי נוחות מהרגע הראשון (ולכן קניתי גם זוג בצבע נוסף).

5 ס"מ זה הרבה

נוח לך? מעולה לך. אבל בריא זה לא. הגב שלך לא יאהב את זה כשתלכי איתם הרבה מידי
יאללה, נראה לי אינף... כמה אפשר להתווכח על אורך אם אנחנו לא זכרים חרמנים בני 15?

פישים

New member
זה הגבול העליון של הנוחות אצלי, את מצליחה

לנעול אותן יום שלם? סחתיין!

עלמה3311

New member
צודקת במיליון אחוז

וזה הרבה פחות נוח מסטילטו של 10 ס"מ לדעתי...

חייבת להודות - אוהבת מאד חוטיני

זה מכניס לי את הבטן הכי טוב ועושה משהו ליציבה, לעמידה ולהרגשה הכללית (סקסיות) אני חושבת שעם נעלי עקב זה דומה. בדיוק השבוע קניתי נעלי עקב שאני בקושי הולכת איתם אבל הם מהממות. אין לי הרבה נעלים כאלו - יפות אבל לא נוחות והרגשתי קורבן אופנה מושלם כשקניתי אותן. אבל הן נראו לי נעלים הכי יפות שהיו לי אי פעם. העקב לא כזה גבוה - אני בטוחה שחלק מהנשים יוכלו ללכת איתן ללא בעיה ואולי גם אני אחרי תרגול.

הדרית30

New member
אף פעם לא ניסיתי

אז אין לי מושג מה זה עושה. מה זאת אומרת מכניס את הבטן? בהרגשה? לא מבינה. לפחות תוודאי שכשאת מתיישבת, לא רואים את התחתונים. זה בכלל לא אסתטי.

juspan

New member
איך חוטיני קשור לבטן?

חוץ מזה מסכימה שזה כן סממן מדכא, למרות שאני תמיד עם עקבים וככה "בוחרת" (לא סטילטו או דומים לו בכלל, אבל יותר מס"מ סמלי אחד). אין מה לפרוט את זה לככה לא ראיתי בבית מאמי עם הבירקנשטוק או מחברותיי הבוצ'יות, ואני עובדת על אי בודד עם עצמי ומגיעה לעבודה (באי הבודד) במטוס הסילון הפרטי שלי שאני מטיסה בעצמי ושום אדם לא רואה אותי בכלל על עקביי וזה רק בשביל ההרגשה שלי. זה הרבה יותר עמוק ומהותי מסיטואציית הווה וסביבה ספציפית זו או אחרת. אבל גם אני זו שאמרתי שגם לגברים לא חסרים תכתיבים שמדכאים את הגבריות ה"טבעית" והפראית שלהם... ברמות אחרות לגמרי, אין ספק.

Jackie O

New member
את חייבת להסביר לי את ההקשר של חוטיני ו

להכניס את הבטן... הרי יש חוטיני בכל מני גזרות וגבהים

זה קשור לזקיפות וליציבה

הגזרה מקדימה גבוהה מאד אבל זה לא לוחץ את הבטן כמו תחתוני סבתא שמיועדות לשמירה על הבטן משהו בגזרה הזו גורם לי להכניס את הבטן פנימה יותר באפקטיביות. ומבחינת המראה מאחור - אני הולכת עם טוניקות, וחולצות ארוכות ולעולם אין חשש שיראו לי משהו מאחור.

מסכימה איתך לגמרי שזה הצחוק נאמבר וואן

של המעצבים עלינו. בחיים לא היה לי, בחיים לא יהיה לי חוטיני. יש גבול לכל תעלול

פישים

New member
יש ויש אגב (כלומר יש גם נוחים דהיינו לא

מורגשים. הם לא אלה שמחזיקים משהו כלשהו). אני בעד מיני בוקסרס

למעלה