עצרת תפילה ענקית!

העניים סובלים../images/Emo70.gif העשירים צוחקים../images/Emo70.gif

יש קבוצה של כמה פוליטיקאים כמו שרון ו-פרס שכל הזמן נהנים לקבל תרומות של אנשים עשירים והם בעצמם ברוך השם יושבים טוב על הכסף ! . פרס כל שנה נוסע לריביירה הצרפתית בכרטיס טיסה חינם על חשבון חברים שלו העשירים .

ידידי זה לא העם הבעיה ../images/Emo70.gif../images/Emo18.gif

הבעיה זה השילטון שתמיד משחק עם האנשים איך שבא לו . ומי שהכי אשמים זה " התיקשורת השמאלנית ! " שעשתה חגיגה מזה שהעיפו את המיתנחלים מגוש קטיף והסיתה את הציבור לישנוא את הדתיים ולישנוא במיוחד את המיתנחלים הכי הרבה !!!!!!!!!! . יש כאן קבוצה של מאפיה של כמה משפחות ששולטת על המדינה ועושה מה שמיתחשק לה . האנשים הפשוטים הם הכי מיסכנים כי עליהם דורכים הכי הרבה ולשאר האנשים העשירים מלקקים להם כדיי שכל הזמן ייתרמו כסף .

שמע...

הם אמנם התיישבו על אדמה לא שלהם, אבל עשו זאת ביוזמת הממשלה. מובן שהפוליטיקאים הדגולים לא חשבו דאז שאולי העם הפלשטיני יחנק מרוב הכיבוש ושהפסאודו-תוכניות הקלוקלות שלהם לשילטון עצמאי מפוזר-ארצי פלשטיני לא יעבדו לעולם...

המיתנחלים הצביעו בשביל שרון ../images/Emo70.gif

שרון בוגד
וגם שקרן
. רק לפניי כמה שנים הוא אמר שגוש קטיף לא ייתפנה לעולם . והנה רק עברו שנתיים לשילטון שלו והפור היתהפך והחליף את עורו . הייתי מעדיף כבר להצביע פרס אז המיתנחלים לפחות היו יודעים שהוא אומר אמת ולא משקר כמו שרון . בגין שפינה את סיני עשה משאל עם אם כדיי לפנות או לא . שרון לא שאל אף אחד והחליט על דעת עצמו בעצת פרס וטומי לפיד .

zoola123

New member
יש כאן המון פרטים שאתה לא מדייק

בהם דויד! 1. במדינת ישראל במשך 57 שנות קיומה מעולם לא בוצע משאל עם ,בשום נושא! אחת הסיבות העיקריות היא הסכנה שבמשאל עם , והכוונה שלי היא שכאשר מבצעים פעם אחת משאל עם , יאלצו לבצע אותו שוב ושוב ובעוד נושאים שעלולים לא למצוא חן בעיני הציבור שלך, זו יכולה להיות פתיחתה של תיבת פנדורה! זו אחת הסיבות שבגללה מעולם לא היה פה משאל עם וגם בהרבה דמוקרטיות מערביות לא היה. כדוגמא אתן לך את שוויץ , מדינה שמשאל העם הוא חלק מהמסורת , המסורת הזו מתחילה להמאס עליהם , ויש כבר קולות שקוראים להפסיק אותה , בגלל שעורכים שם משאל עם כמעט על כל דבר , אפילו על הדברים השטותיים ביותר, והדבר עולה כסף רב למשלם המיסים (וזו הבעיה הקלה). 2. הטענה שבגין ערך משאל עם לפני השלום עם מצרים או בפינוי ימית אינה נכונה , ואחת הסיבות נמצאת במספר 1. , לא רק שהוא לא ערך משאל, הוא ב 74 קרא ביחד עם מפלגתו נגד השלום עם מצרים ! וב79 חתם על שלום עם מצרים בעצמו וגם מסר את סיני!!! 3. השמאל לא יכול לבוא לגוש קטיף ולהפגין סןלידריות עם המתנחלים , כי הם יהרגו אותו במכות! 4. אתה דוגמא טובה מאוד לאדם שרבנים שטפו את מוחו , אתה יוצא כנגד התקשורת , כנגד השמאל , כנגד כל מי שלא תומך בך ואפילו מתנשא מעליו בטענה שאתה יותר טוב מאלה שלא הלכו בדרכיך , וכך המחשבה היחידה שמנחמת אותך היא על מה יהיה עוד 20 שנים , ולא מה קורה עכשיו. אתה בכלל לא מנסה לפתור את הבעיות שאתה כל כך מתרעם עליהן , לדעתך הפתרון היחיד הוא שהם יהיו בצד שלך. אתה רואה אנשים אחרים שהולכים בדרך אחרת ממך ושבחרו בדרך אחרת ממך , כאנשים נחותים ככאלה שאיבדו את דרכם ואתה מרחם עליהם ! אולי נקרא לילד בשמו - אתה גזען! וכדאי מאוד שתתפקח במהרה , אתה חי על שנאת האחר\הסלידה מהאחר והשונה ממך, ממש כפי שחיים הרבה גזענים אחרים בעולם! אתה מוסט על ידי אנשים אחרים שאומרים לך שהגאולה תגיע עוד מעט, אך בינתיים אתה מפסיד את מה שיש לך עכשיו , כי אתה מחכה למחר! כדאי מאוד שתפקח את העיניים ותצא ממגדל השן שלך , ואולי גם תשכנע את מי שמסיט אותך לעשות כך , כי מי שחי בצורה הזו , סופו שיאבד את הכל ויאבד את כל מה שהוא מאמין בו !

zoola123

New member
עוד דבר אחד -

במערכת הבחירות האחרונה טען שרון כי הוא הולך לעשות ויתורים כואבים! מה חשבת שויתורים כואבים יכולים להיות ? שהוא הולך לוותר על הכבשה שלו ? אולי שהוא יוותר על פר ההרבעה הכי טוב שלו? אז זהו שלא! בוודאי שהוא התכוון לכך שהוא הולך לוותר על שטח , אז תפסיק לנפנף בזה שהוא שיקר (לגבי הנושא הספציפי הזה) ולא אמר מה הוא הולך לעשות! אולי הסביה שאתה והימין שמתנגד להתנתקות כל כך ממורמרים היא שפשוט הבן אדם עושה את מה שהוא הבטיח לפני הבחירות ולא סוטה מדרכו ! אז תפסיק ל ספר על דברי ההבל האלה

תגובה ל-ZOOLA 123 ! ............

דבר ראשון שהיה את הסכם השלום עם מצרים אני עדיין לא נולדתי . ולפי מה שסיפרו לי אנשים בגין רצה לעשות משאל עם אבל הח"כים היתנגדו . דבר שני לא ציפיתי מאנשי השמאל שיבוא לגוש קטיף באמצע הסערה , אלא פשוט רק שיבוא לעודד אותם במצבים הקשים שלהם אפילו לא בתוך הגוש עצמו ולא לצחוק עליהם כמו ש-ירון לונדון ומוטי קירשנבאום עושים עליהם כל הזמן ! . ודבר שלישי אף אחד לא עשה לי שטיפת מוח אלא פשוט זה ניראה לי הגיוני וטיבעי שגוש קטיף צריך להיות בידיי ישראל כי זה טבעת מגן בין המחבלים שיכולים להגיע מסיני לבין המחבלים הפלשתינים וגם היישובים בצפון עזה זאת הגנה טובה נגד חדירת מחבלים וחומת מגן אנושית ש-טיליי קסאמים ו-פצמ"רים לא יגיעו לתוך ישראל . ודרך אגב פעם ההורים שלי היו שמאלנים אז אתה לא יכול להכליל אותי בתוך אלה שנולדו ימניים ונישארו שמה . פשוט היגיון טיבעי ובריא שהגעתי אליו לפניי שיהיה מאוחר מידיי וכולנו ניצטער עליו אחר כך ! .

ומה עם הפלשטינים?

לא מגיעה להם אפשרות למדינה? זה שטח שחוקית אינו שלנו כבר מזמן, ומהווה עוול כבד למדינה. הסיבה היחידה שהמתנחלים נמצאים שם היא כי הם באגו טריפ, בעקבות כל הרחמים וההצדקות של מפקדי הצבא הבורים ועמי הארצות. כל חייל שמגיע מפנה את כתפו לבכי המתנחל שמבכה על מציאותו האבודה ומטיח את כל ההאשמות במדינת ישראל תוך כדי ניצול הספין התקשורתי שקיים.

תיתפלא אפילו ערבים חוזרים בתשובה

אוליי אתה חי עדיין בעולם מלא שקרים . אבל אפילו יש ערבים שכבר השיגו אותך והיתגיירו וניהיו יהודים .

למה אתה צוחק על רב ?

מעניין שאם אני אגיד משהו פוליטי או על ערבים אז יחסמו אותי . אבל אם זה יהיה על רב או על איש דתי אז יהיה בסדר . מדינה שמאלנית מפגרת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . שיישרפו כל האולפנים של הרדיו והטלויזיה שמסיתים נגד הדתיים ואף אחד לא ייפגע ולא ייקרה לו כלום !. אמן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asaf2000

New member
מה הקשר לפורום ת"א?

אל תפרסם הודעות שלא קשורות לפורום.

לא , אתה צודק אח שלי ! ............

רק מרגיז אותי שאנשים פה צוחקים על רבנים . אבל אם חס וחלילה הייתי אומר פה מילה קטנה על ערבי אז מייד כולם היו קופצים עליי ויורדים עליי .

asaf2000

New member
לא...רק...

אם היו באים לפווום דתיים ומרגיזים אותך אז אני מבין אם היית מגיב ככה, אבל כאן מרגיזים אותך כי זה לא שייך לפורום ת"א ואתה הראשון שהעלת כאן הודעות שלא קשורות ולא מבין את הרמז...

למעלה