עצרת תפילה ענקית!

meran3

New member
עצרת תפילה ענקית!

מחר ב 12 בקברו של הבבא סאלי בנתיבות תתקיים עצרת תפילה ענקית! להעביר לכמה שיותר אנשים! "כי יש עניין שיתהפך הכל לטובה"

למה ככה? ../images/Emo13.gif

אהבת חינם אנשים

להסית נגד הדתיים זה מותר ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif|

אבל אם זה חס וחלילה יהיה משהו שקשור לערבים אז מייד כולם יסתמו לי את הפה ויחסמו אותי בכל הדרכים האפשריות

היי אחי ..

[אפשר לקרוא לך אחי?
] זה לא ממש נכון, אתה די מכליל..לא רוצה להתחיל פה עניין פוליטי או משהו, אבל כאחת שמכירה קצת מקרוב את עולם הדתיים- זה לא ממש ככה
. אשמח להסביר לך אם תרצה, אבל אם לא- באמת, אין צורך לרדת ולקטול כל הזמן. אנחנו אחים, אחרי הכל

amir4marathon

New member
שלום עכשיו ומרץ

הם בקרוב מאוד יתחילו לנפח בלונים ולתלות אותם ברחבי קווי 67'. סוף סוף האסון הכי גדול-שרון מגשים חלום לשמאל. הם בטח יזמינו אותו גם למסיבה שיערכו... אני אישית לא אקח חלק בשמחה הזו עד הרגע שמדינת ישראל תסוג לקווים אלו וייפצו את כל הפלשתינים על 38 שנות כיבוש. ובנוגע ליכולת המשחק התאטראלית של המתנחלים-אני מסיר את הכובע, איזה כשרון. מקווה שימשיכו ליישם את כשרונם החדש ויתפרנסו בכבוד מכך, שלא כמו בעבר, כאשר העסיקו פועלים פלשטינים ושילמו להם פרוטות. הא, דרך אגב, כנראה שהם לא יצטרכו לעבוד קשה מדיי כי כל משפחה ממוצעת מקבלת כפיצוי 500 אלף דולר!!! ובנוסף אפשרות לקנות אדמה ברבע מחיר-וכל זה בגלל היותם חלוצים שהתיישבו על אדמה לא שלהם. הא...כן, וזה כמובן מהכיס של משלם המיסים כרגיל. אז כשאתם יוצאים לפאב בסוף שבוע שתו בירה לכבוד המתנחלים שמהבירה שלכם ברגעים אלה המדינה מוכרת להם ברוחב לב איזה שטח אדמה בקומבינה רק בכדי שישבו בשקט. "אז שבו בשקט, ותנו לתולעים לעבוד" סוף שבוע טוב לכולם.

כן אני בוכה מרוב שזה כל כך מצחיק

אין דבר , שב תשמח , וגם שהם ישמחו , ותהיו מרוצים עם האף הגבוה לשמיים , והעיקר שאני אתרחק מכל האנשים הרעים והסנובים האלה . כי בעוד 20 שנה אתה תבכה ותצטער על זה . מקווה שתבריאו מהמחלה שלכם ותחזרו בתשובה כולכם . חוץ מזה אמיר יקירי ! . הפלסתינים שעבדו פעם בגוש קטיף חיו בשלום עם המתנחלים עד הרגע שפרצה האינתיפדה הראשונה . וזה ממש לא הפריע להם שזה היה פעם שייך לערבים . החלמה מהירה והלוואי שתחזור בתשובה כבר

amir4marathon

New member
בנוגע לחזרה בתשובה

אני חלוני שלא מאמין באלוהים כי הוא מזמן שם קץ לחייו כאשר גילה את מעללי עם הסגולה שלו. ובנוגע לפלשתינים שעבדו בגוש קטיף-הם גוועו ברעב ובלית ברירה עבדו בשביל המתנחלים. ובעוד 20 שנה ניסע ביחד לחו"ל, אולי לחברון, אולי לשכם, ושם נשב ונתכבד באיזה קפה שחור טוב, יארחו אותנו יפה שם, אל תדאג. ובנוגע למחלות. תסתכל סביבך ותראה מי חולה באמת. עם ישראל חולה מאוד. מחלת הכיבוש זוהי מחלה קטנטנה לדעתי. מכיר את מחלת "אנחנו המסכנים"? או מחלת שומאכר-המחלה שקוטלת אנשים בכבישים. או מחלת "נתנו להם חשמל ומים וקידמה". טעות גדולה אחת הפלשתינים עשו והיא שלא עזבו את העם היהודי העלוב הזה בשקט. כי העם הזה הורג אחד את השני ברצון. במקום לתת כסף להתנחלויות עדיף היה אולי להגדיל את סל התרופות לחולי הסרטן. או אולי לתת תוספת לקצבת זקנה או תוספת למשפחות במצוקה. חשבת פעם על כל השרים שמתנגדים להתנתקות אבל נשארים שרים למרות זאת? אתה קולט שהעם הזה גם דופק אחד את השני כל יום? בקיצור העם שלך חולה חביבי, והאלוהים הזה שאני אוהב להשתמש בשמו, כבר מזמן עסוק בדברים אחרים. אז החלמה מהירה לך מההזיות שלך.

אתה חולם חלומות באספמיה ../images/Emo1.gif

רק תבדוק טוב , טוב , שלא יהרגו אותך אחר כך . שיבוא המשיח כל המפלגות יהיו בתוך הפח זבל של חירייה . כולם ידעו שיש מישהו שמנהל את העולם וקובע מה יהיה ומה היה .

amir4marathon

New member
חלמתי על רגע הפינוי של גוש קטיף

חלמתי על הפינוי של גוש קטיף והחלום התגשם. אמשיך לחלום יום יום עד אשר נחזיר לפלשתינים את כל השטחים הכבושים ונבקש מהם סליחה ומחילה. ובנוגע למוות שלי, אני מאמין שהמוות שלי יהיה בידי דווקא יהודי, כאשר אנסה לחצות את הכביש במעבר חצייה. פעם ניסית לחצות את הכביש בתור הולך רגל? תאמין לי הפחד שלי הוא לא ממחבלים פלשתינים, הפחד שלי הוא מנהגים של שש בערב. הם לא מחבלים הם קמיקזות. שמור על ילדיך מפני נהגים אלה. חג שמח לך, אמיר

../images/Emo45.gif

שמע ידידי, אין מילים בפי להביע את הסכמתי הנחרצת עם דבריך. העם הזה הוא פשוט גועל נפש. קבוצת צאצאים של אנשים ששנאו אותם בכל העולם ובאו לכאן כדי לשנוא אחד את השני. עובדה היא שהביטוי השגור 'הישראלי הטיפוסי' לא יושב בדד, ואפילו הישראלי המייצג את אותו טיפוס יותר מכל, מודע למשמעותו ונכונותו. לפני שמתחילים לזבל את השכל בשטויות דתיות לילדים בני שש צריך ללמד אותם איך להיות בדיוק ההפך מהישראלי של היום. אבל יודע מה? לא נראה לי שזה יעזור. כי הרי אותה מורה שתלמד נועם הליכות בבית הספר וכמעט תדרוס אותי בשש בערב, חייבת להיות בת דודתו של ראש אגף התנועה. הישראלי הוא אדם מפגר ורדוד, רודף כבוד אובססיבי, מחלה חשוכה מעין כמותה.

amir4marathon

New member
../images/Emo176.gif לפחות יש לנו את זה להתנחם

היום אני קצת יותר אופטימי... תודה על החיזוקים. לפחות יש לנו פירות וירקות טובים שנוכל להשביע את רעבוננו הרב. סוף שבוע טוב, אמיר.

למעלה