עצרת רבין

עצרת רבין

שלום לכולם. אני לא יודע באיזה יום יוצאת העצרת לרבין, היא בד"כ בימי שבת, יום הזכרון שלו, 4 לנובמבר יוצא ביום שלישי. אני חושב שהעצרת תהייה ביום שבת שלפני ה4 לנובמבר. בכל אופן, אני לא מוצא פסול ואף רואה חשיבות גדולה בנוכחות של נוער שינוי בעצרת. אומנם רבין לא היה נציג מפלגתינו, אולם הוא היה אדם גדול וראש ממשלה, ולזכרו ולזכר המעשה המתועב עלינו להיות שם. תא ירושלים יגיע בהסעה עצמאית שתהייה לו בעזרת השם :) אני מקווה מאוד שתרצו להגיע ואם תהייה הענות גדולה, נארגן פגישה ארצית והסעות. כמובן, שהכל תלוי באישורו של עמוס הגדול והלא זמין בזמן האחרון!

ביאטה

New member
אני נכחתי בעצרת בשנה שעברה...

והבטחתי לעצמי אז, שהשנה אהיה שם- הפעם על מדים !!

אני לא בטוח שנכון שנשתתף בפסטירבין

אבל אני בהחלט לא פוסל את הרעיון. בכל מקרה, אני אברר את הנושא הערב... בנתיים יש עוד מס' פעילויות מתוכננות (כמובן גם הסמינר), גם אם לא הכל מתפרסם כאן מיד, פרטים בהמשך... וגיא - אני לא כ"כ גדול וגם אם לא עניתי לטלפון אחד, זה לא סוף העולם..

הו, חיכיתי לתגובתך

אז ככה. ליאור אמר לי שאתה לא ממש בעד כינוס בעצרת. בגלל שהיא מזוהה עם השמאל בארץ ואנחנו הסמן השמאלי בממשלה וכו'. אבל.. רבין היה אדם, היה מנהיג והרצח היה מעשה עם משקל כבד. אני מאמין שעלינו להיות שם בתור נוער שמתנגד ללקיחת החוק לידיים, מתנגד להסתה ויודע להגיד תודה לרבין כאדם, לא חשוב אם הסכמנו או לא אם מה הוא עשה. באותה מידה הייתי הולך לעצרת למען גנדי או כל מנהיג אחר.

your eye

New member
אני מסכים

אני חושב שחשוב להגיע לעצרת של רבין מפני שהיא מסמלת את המנהיגות של רבין- מנהיגות יצירתית, אמיצה,יוזמת, בלתי מתפשרת וכן מנהיגות עם חזון ! בברכת שבוע מעולהjavascript:InsertIcon('
') יוראי להב הרצנו

מפגש לא רשמי

חברים. אני עוד לא יודע מה יהיה גורלה של העצרת מבחינת התנועה שלנו. בכל מקרה, במידה ולא יתאפשר לנו להשתתף כנוער שינוי. אני מציע מפגש חברתי תחת בגדים אזרחיים של כל הנוער בעצרת, מי שרוצה לבוא בכל אופן, בעצם זה תמיד מי שרוצה לבוא. אם אתם בעד, החלו לארגן את עצמכם ואת תאיכם ונתדבר.

ביאטה

New member
כבר יש תאריך סגור !?!

אני לא קראתי באף מקום על תאריך סגור לעצרת הזו. לפי לוח השנה, ההגיון אומר שתהיה זו עצרת שתתקיים בשבת שלפני ה - 4.11.03, אבל אי אפשר לדעת...

תאריך

וואלה גם אני לא יודע אבל אמרו לי שזה תמיד במוצאי שבת.. אז אני מניח שמוצאי שבת לפני ה-4

ילושקה

New member
ממה שאני הבנתי...

הנה הפרטים: יום שבת ה-1.11 בשעה שמונה בערב מקווה לראות את כולכם! אליה

הציניות הקדושה...

פסטירבין הוא מושג שהומצא אי שם בנוער מרצ, כדי לתאר את המצב בו עצרת זכרון הפכה למקום אליו אנשים באים רק כדי לפגוש חברים, לראות הופעות, ולומר לרבין מזל טוב. אה, בעצם רבין מת.

סלוניק

New member
פסטירבין

הפסטי-רבין זה ביטוי שנטבע בזמנו בנוער מרצ שמתאר בציניות את הקרנבל שעשו מיום הזכרון לרבין. למען האמת זה לא רחוק מהמציאות (מאירוע לציון חשבון הנפש שאנחנו אמורים לעשות עם עצמנו עשו פסטיבל). וחבל שכך.

למעלה