עצרת רבין

מתי יוצאים? מאיפה? מה קורה?

דבר איתי... אין לי את המספר שלך... הפלא שלי התקלקל, והפאלם נמחק. המספר פלא החדש שלי - קבל מסר באיציק... ש.

מתי יוצאים?

נכון לעכשיו עוד לא ברור אני מחכה לתשובה מולאדי סביר להניח שהמפלגה לא תאשר את השתתפותינו

לא יוצאים.

עכשיו אני יודע באופן רשמי. אין יציאה של נוער שינוי, בתור נוער שינוי לעצרת רבין. אני אשתדל להגיע לשם באופן עצמאי. אם אתם רוצים לארגן מפגש של הנוער, על אזרחי,בעצרת, אני אשמח. מי שרוצה לארגן דבר שכזה, שיפנה אלי בפלאפון, אתם תוכלו להשיג אותו ממישהו אני מניח.

לא יוצאים.

כרגע התברר לי שאין יציאה מאורגנת של נוער שינוי לעצרת רבין, מטעמים השמורים עם הממונים עלינו שנפרט בפורום אחר. בכל מקרה, מי שבעד לארגן מפגש של נוער שינוי, על אזרחי, בעצרת, אני בעד, אתם תוכלי להשיג את הפלאפון שלי אני מניח.

for ever young

New member
גם אותי ...

..אתה יכול לרשום כי כל שנה אבא ואני רוצים ללכת אבל זה לא ממש יוצא... אז בכייף אני אבוא השנה (רק אה...בלי אבא) עינת :)

ילושקה

New member
נת גוזל שלי!

אנחנו מתארגנים לצאת כל התא שלנו יחד (מי שירצה ויוכל כמובן). אני אעדכן את כולם בפרטים בישיבה הבאה שלנו (שתערך בתאריך ה-2.11.03).

אליה

הישיבה הבאה שלכם, אשר תערך ב2.11 קצת מפספסת את היעד שלה. כי העצרת ב1.11 אז רצוי שתתארגנו אליה לפני שהיא מגיעה

for ever young

New member
אממ אז אפשר להפגש בעצרת ...

בבגדים אזרחיים כמובן סתם יהיה נחמד לפגוש את כולם...

טוב, אז מה נסגר??

מה לבסוף הולחט בקשר לעצרת הזכרון ליצחק רבין??? אנחנו חייבים להחליט היום או מחר כי העצרת היא ביום שבת הקרוב... אני יודע שרבים מהתא שלי רוצים לבוא, וגם רבים מתאים אחרים מכל הארץ, אבל אנחנו גם לא החלטנו אם להפגין נוכחות שלנו שם או לא. לפי דעתי לא צריך. (הנימוקים מובאים קודם) מה אתם אומרים?

סלוניק

New member
כל שרשור חדש שאתה פותח

מוריד שרשור אחד לעמוד הבא. להשתדל בבקשה לשרשר הודעות לשרשור בעל נושא זהה. בשבוע הבא אני אתחיל להסביר קצת על מתכונת של שירשורי אוף טופיק שאני שוקל להתחיל באופן קבוע בפורום בכדי להקל על השרשור לכל אלו החדשים לתפוז.

האם יש כאן האשמה?

אין הבנה מלאה מכיווני. האם אתה מאשים אותי בפתיחת שרשורים ארוכים מדי? האם עלי להפסיק לכתוב הודעות חדשות? חשבתי ששרשורים ארוכים עדיפים על קצרים, כי הם מעידים על עניין מסויים. בכל אופן, יחי השרשורים הארוכים ואם מישהו מחליט לסתות מהנושא, זכותו.

סלוניק

New member
לא שרשורים ארוכים

שרשורים חדשים. ההודעה שליאור כתב הייתה בשרשור נפרד ששרשרתי להודעה הזו.

tt 4 ever

New member
חחחח

אתה מתחיל להזכיר לי את מנהל הפורום הרשמי של היהודים-זיו מאוד נוקשה לגבי השירשורים:)

superviki

New member
עצרת רבין

מה נים חבר'ה? רציתי להגיד שתא רחובות השולטים נוסעים לעצרת ושאני מקווה לראות אותכם בהמונכם, יהיה סבבה.

למעלה