עצמות לחיים שתלים

ליאת1979

New member
עצמות לחיים שתלים

אני מעוניית לעבור ניתוח של שתלים בעצמות הלחיים, ( לא מילוי -שתל קבוע)

אשמח לקבל את עזרתכם בנושאים:

1) לאחר התקשרות למספר רופאים- חלקם מפורסמים מאוד מכל אחד קיבלתי (מהמזכירה) שהמנתח לא מבצע ניתוח כזה.

*** אשמח לדעת למה הם לא מבצעים האם זהנושא כלכלי שאין ביקוש או שסה תהליך מסוכן. האי אמי בטוחה שכל מנתח טוב מסוגל לבצע את הניתוח.

2) בגלל שזה לא יהפוך לפרסומת של מנתח או שמשהו יקח על עצמו את הנושא ואחר כך אני אגיד "למה נאמר לי שם של ...." , אשמח לקבל המלצה של מספר מנתחים או להלופין אך לחפש ברשת כי לא מצאתי

בנוסף:

האם זה שתל שצריך להחליף כל 10-15 שנים כמו בשתלי שדיים.
מה קורה שמזדקנים.

ליאת1979

New member
המשך

שמתי לב של מספר שגיאות כתיב תוצאה של מקלדת לא עובדת כפי שצריך לכן, אסכם מספר דברים שאני צריכה את עזרתכם

1) מה הסיבה שהרבה מנתחים שיצרתי קשר עם המזכירות שלהם, ענו לי כי הדוקטור לא מבצע סוג זה של ניתוח.
*** האם זה בגלל שאין ביקוש לניתוח כזה, ולכן זה לא כלכלי למנתח או שיש סיבה אחרת .

2) האם יש כאן משהו בפורום מישהו או מישהי שעברו ניתוח כזה, אשמח לקבל המלצות.

3)לאחר חיפוש בגווגל תחת השם "שתלי עצמות לחיים", מצאתי שמות רק של 2 מנתחים, וכאשר פניתי גם להם- אמרו לי שהם לא מבצעים ניתוח כזה.

*** לכן אשמח לדעת האם ידועה לכם מי כן מבצע ניתוח כזה ( אשמח לקבל המלצה גם בפרטי , במידה ואתם חושבים לא לעשות פרסומת)

ליאת1979

New member
אכתוב מחדש, כדי שלא יהיה תזכורת של מנתח

בגלל שלא קיבלתי שום תשובה מצד פרופסור, ובנוסף ראיתי את התגובה שלו לשורשים אחרים אשאל מספר דברים ללא תזכורת או בקשה שם שם של מנתח.

בגלל הפניות שלי למספר מנתחים- שמכולם קיבלתי תשובה שהם לא מבצעים ניתוח כזה:
** האם זה בגלל שזה כלכלי להם כי אין ביקוש או שיש סיבות רפואיות שהם לא רוצים להכנס לזה?
*** מה קורה למי שעוברת ניתוח כזה בגיל מבוגר : 60+ ?
*** האם צריך להחליף את השתלים כל...... שנים?
***מבנה הגוף מבנה הפנים משתנים עם השנים או בגלל שינויי מקשל או גיל- כיצד זה משפיע עוד..... שנים לאחר הניתוח (גופי בטח ישתנה).

בכל זאת עם למישהי או לפרופסור, יש המלצה-- אשמח לקבל רק בפרטי.

למעלה