עצמאות

BellA עלמה

New member
הממ

ציפורים ופרפרים מגורים מחוץ לבית חו'ל במיוחד מקומות עם הרבה ירוק ושטחים פתוחים

עצמאות

יכולת כלכלית עצמית (לצד זה גם רכב) בריאות הרבה פעמים מתלווה לעצמאות גם נחישות ואמביציה, שאיפות להווה ולעתיד.

לקשמי

New member
אצלי זה תאריך:

23/1/2000 זה תאריך העצמאות שלי. היום שבו עזבתי את הבית של ההורים ובאמת יצאתי לעצמאות.

ניאו30

New member
לעזוב את המקום מגורים הנוכחי שלי

אצלי זה ממש פסקני הפעם.זה משהו שמלווה אותי הרבה זמן,הרבה שנים-שעצמאות וחופש אמיתי אני לא אשיג,כנראה,עד שאני אעבור מקום.כרגע אני עדיין לא מרגיש שזה הזמן(בעיקר מבחינה כלכלית),אבל הוא בטוח יגיע מתישהו (אף פעם זה הרי לא הזמן ה"נכון"...זה התירוץ המוכר). אמנם,אני לא גר עם ההורים,אבל אני גר קרוב אליהם,פיסית,ובמידה רבה המעבר למקום אחר הוא בעצם השארת העבר מאחור,גם מבחינה פיסית,ואולי בעיקר מבחינה נפשית/ רגשית.מה עוד שמאוד חשוב לי מבחינה אישית לפתח עצמאות,ואני רואה כחלק מאותה שלמות פנימית שאני מחפש אותה,ומנסה ללכת בכיוון הזה. אמנם עצמאות נתפסת כנפרדות,אבל אני מאמין שדווקא מתוך הנפרדות הזו יהיה לי קל יותר להגיע להתחברות עם דברים אחרים-עם העולם,עם החיים,עם ההורים, עם אנשים,עם ילדים,עם הטבע ועם עצמי כמובן.

magenta73

New member
הדירה שלי.

כי היא הדירה שלי... והכל בה שלי. הכל גם לפי העיצוב שלי. והיא רק שלי... (טוב, ושל הכלבה...) ואני יכולה לעשות בה מה שאני רוצה. מתי שאני רוצה ואיך שאני רוצה. אני אוהבת אותה מאוד מאוד :)

לירננה

New member
שחרור מצורך בביקורת של אנשים

אחרים כשרק אני קובעת לעצמי מה אני רוצה/צריכה/אוהבת אז אני עצמאית (וזה לא סותר הקשבה לדעות של אחרים,אבל החלטה סופית של עצמי ולא מושפעת ממה יחשבו אחרים)

shanisth

New member
עצמאות..

הפעם הראשונה שהרגשתי עצמאות זה כשעמדתי בבית המולגן שלי, אמרתי לעצמי "בואי ננקה" וניקיתי, ולא הרגשתי טיפת כעס על העניין. העצמאות נובעת מכך שאני גרה עם בן זוגי ועכשיו זה רק אני והוא ואין אנשים שקובעים לי מה אני צריכה לעשות ומה רצוי שאעשה. אלא זו החלטה שלי. וטוב לי עם זה.

תלוש המשכורת שלי...../images/Emo3.gif

סתאאאם עצמאות בשבילי זה סטייט אוף מיינד. משהו שקשור בתפיסה מחשבתית והתנהגותית.

למעלה