עצלנית??

• פותח הנושא smach
  • פורסם בתאריך

smach

New member
עצלנית??

הי חבר'ה, מה קורה?? אני סטודנטית שנה ג' לכלכלה ומנע"ס...כלומר..אוטוטו מסתיים התואר.. והדילמה שלי היא כזו: שנה א' המשכתי לעבוד במקום שעבדתי בו אחרי השחרור, היו לי אחלה תנאי ם- נתתי בסך הכל 2 משמרות בשבוע. שנה ב' - מראש תכננתי להעמיס על המערכת כמה שיותר קורסים ולא לעבוד בשנה זו כדי שבשנה ג'... שנה ג' - המערכת שלי די פנויה, אני לא לומדת יותר מדי וגם מצאתי עבודה בתחילת השנה. אני לא ממש נהנית מהעבודה עצמה אבל האנשים אחלה, המשכורת מצויינת(אני מצליחה לחסוך המון!!) וזו גם עבודה בתחום שלי פחות או יותר ככה שזה רק יכול להוסיף לרזומה, אבל.... אני נדרשת לעבוד 25 שעות בשבוע,אין לי גמישות ( העבודה היא במשמרות קבועות לאורך כל הסמסטר ולנסות להזיז אותן זה סיוט) ובשאר השעות אני לומדת... ככה שאין לי יותר מדי זמן פנוי. בסמסטר א' זה היה בסדר , אבל עכשיו...יש לי 2 סמינריונים ולקחתי קורס ממש כבד בכלכלה.. אני ממש בדילמה! מצד אחד - לעזוב- זה אומר שיהיה לי יותר זמן להשקיע בלימודים וגם להשקיע קצת בעצמי- לעשות מנוי לחדר כושר, יותר זמן לפנות לחבר שלי... וגם ככה אני מתכננת לעזוב את העבודה הזו בסוף השנה . אך מצד שני- לא יהייה לי כסף ... חשבתי אולי לגרור את העבודה הזו עד לסוף השנה ו אז במקביל להתחיל לחפש עבודה אחרת. מה אומרים?? להמשיך בעבודה למרות שאני לא מתה עליה ולא נורא, לסחוב עוד שלושה ארבעה חודשים קשים ואז זהו? או - לעזוב את העבודה, ואז מה אם אני אהייה לחוצה קצת בכסף כמה חודשים,העיקר להשקיע יותר בעצמי??(מצד שני , אולי לא יהייה לי את הכסף להשקיע בעצמי... ) חשוב לציין - גם אם אני לא אעזוב את העבודה אני אצליח להשקיע בלימודים, רק שלא יהייה לי דקה לנשום וחבר שלי כבר לא יזכור איך אני נראית... בקיצור, אם אני אסכם את זה - הדילמה היא: להיות עצלנית, אנוכית או איך שלא תקראו לזה ולעזוב את העבודה, או -להמשיך בעבודה עוד כמה חודשים??? תודה מראש לכל העונים!!!

maverick 42

New member
שיקול נוסף

צינוים לא טובים = פגיעה כלכלית. זאת מכיוון שיהיה עלייך אולי לקחת שנה רביעית לשיפורים (לא עלינו) או שתקבלי עבודה לא משהו בגלל ציונים פחות טובים. אז ייתכן ושמירת העבודה בסופו של דבר יעלה לך יותר ביוקר. סתם עוד נקודה למחשבה.

smach

New member
עוד דבר מאוד חשוב...

זאת עבודה של "ראש גדול" , לפעמים אני נשארת שעה-שעתיים אחרי משמרת כי יש לי דברים להספיק, העבודה עצמה מאוד מתישה, ואני יוצאת ממנה בסוף היום סחוטה...

Lir האחת

New member
אהמ ..

לא נשמע שאת עצלנית... הייתי משנה את נושא ההודעה ל-
אם את יכולה להרשות לעצמך לא לעבוד מספר חודשים, ולהשקיע יותר בלימודים, בעצמך וגם קצת בחבר
.. במקומך? סביר להניח שהייתי מתפטרת כבר עכשיו, ולא מחכה לסוף השנה. אבל אני לא בטוחה שזו העצה הכי טובה עבורך. זה פשוט מה שאני הייתי עושה, כי לחץ ומתח לא עושים לי טוב
. ממה שאני יכולה להוריד מעצמי, בתקופות עמוסות ולחוצות, אני מורידה. כמובן, אם אני יכולה להרשות לעצמי. אז אני חושבת שאת צריכה לחשוב מה יהיה הכי נכון עבורך, להחליט בהתאם לשיקולייך האישיים

למעלה