אם הדרך שלך עובדת לך.. קדימה תישאר שם.. רק תהנה מזה אם ההתנהלות שלך לא עובדת לך..ואתה רוצה שינוי.. אז פה מתחילה העבודה... רק שאלה להתחלה.. אם אתה מגדיר את עצמך כ"אני עצלן כרוני !" עם סימן קריאה.. האם יש אפשרות בכלל לשינוי? אור ואהבה אריק
במחשבה ששינוי כזה הוא אפשרי בכלל.. ולכן אני שואל שוב כשאתה מגדיר את עצמך כ"עצלן כרוני" האם אתה נותן לעצמך איזה שהוא שביב של סיכוי להשתנות? כאשר אנו לא מבצעים הפרדה בין "אני" לבין "הפעולות שלי" אנו תוקעים את עצמנו כאשר אתה מגדיר "אני עצלן" אתה קובע תכונת אופי שאינה תלויה בך ושכמעט בלתי אפשרי לשנות.. בעצם אתה הופך קורבן של התכונה הזו אם אתה לעומת זאת אדם המתנהג בעיצלות.. או אז יש פתח לשינוי כיוון שזוהי רק התנהגות.. אז אמור לי אתה עצלן? או נוהג בעיצלות? אור ואהבה אריק
איך יראה סדר היום שלך? איך זה ישפיע על חייך באופן כללי? מה זה אומר לגבי הפנאי שלך? מה למשל תעשה עם כל הזמן שיתווסף לך ליום? תתחיל מהמחשבות האלו ומשם נמצא את הדרך "היעילה"
תנסה להיות שם במקום הזה ולהרגיש את היום שלך מהבוקר עד הערב במצב הזה שאתה לא עצלן! אתה קם בבוקר.....ו.....ובצהרים.....וגם.....ולקראת הערב..... הבית נקי, מריח טוב, מזמין מי מגיע? אתה מגיע למכון הכושר, מתאמן..מה התחושה? את מי אתה פוגש שם? פוטנציאל באיזה תחום יבוא לידי מימוש? עכשיו אחרי שהתמונה הזאת ברורה לך מספיק, בוא נבדוק את היום שלך היום. אתה קם ו.....תעשה רשימה של כל הפעולות שלך..... משם נמשיך!
את התחומים שיש לך עניין להיות פחות עצלן בהם בסדר עדיפויות נושאים שחשובים לך באמת בחיי היום יום. נניח מס' 1 - לפגוש בחורה? או להרויח כסף? או לחיות בבית נקי? מס' 2 - ? מס' 3 -?
טוב מאוד שאתה שואף גבוה, אבל לפעמים הרצון ל"הכל ומיד" גורם לרפיון ולאי-עשיה. כדי להתקדם תצטרך לבנות סדר עדיפויות, להתחייב כלפי עצמך ולהתמיד. חשוב על מטלה אחת יומית - אפילו קטנה - שתוכל להתמיד בה. משהו שיגרום לך לקום בבוקר בשמחה (בית מסודר? כיור נקי מכלים?). מה אתה אומר? יש משימה כלשהי שתוכל להתחייב ולעמוד בה? יום נעים, הגר