עצלנות

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
ואם נצא מהבנאלי?

זה נשמע שאתה יושב ומחכה לדברים שיקרו. מה צריך לקרות עכשיו בחיים שלך? מה באמת היית רוצה?

shoom12

New member
מה רע בזה?

היי, מה אתה מפסיד מהעצלות שלך? תנסה לרשום 6-7 דברים לפחות שאתה מפסיד מזה..

gilpin

New member
לא יודע אם 6-7

1. לא מתקדם בקרטה 2. לא מתקדם בלימודים 3.הבית יכול להיראות אחרת 4. הייתי עוסק באומנות 5. הייתי מבשל 6. הייתי מתאמן בחדר כושר

shoom12

New member
ועכשיו..

אני יודע שזה יהיה קצת קשה, אבל תחשוב על 3-4 דברים שאתה מרוויח מזה שאתה עצלן כרוני..

gilpin

New member
זה באמת קשה

1. מנוחה 2. לוקח את החיים בקצב שלי וזהו

shoom12

New member
אני עושה לך הנחה..

למרות שממש בא לי להקשות עליך עם כמות (כי אם היית אצלי באימון היינו עושים רשימה של 10 לפחות :) ) מה זה אומר בקצב שלי?

מיצפטל4

New member
יש לי שאלה אליך ?

אתה רציני ? אני מקשיבה לך ושומעת "אני עצלן" ... "אני בטלן".... וזה לא הולך יחד... עם אימון. רק במקרים בהם יש לך מלא כסף שאתה מפזר בין אנשי מקצוע שיקשיבו ויגידו לך מה עושים שוב ושוב. אימון הולך עם צעד אחד קטן...של אני יודע מה עושים ואני מנסה ולא מצליח לי. של אדם שקם בוקר אחד ואומר לעצמו "נמאסת על עצמי עם הבאלאגן מסביב וחוסר התנועה"... יאללה לעבודה. אתה נשמע אדם נחוש בעצלנותו. אתה שואל, מקבל תשובה ושואל את אותה שאלה שוב ושוב. לכן אני רואה את היכולת שלך להיות נחוש ב"עשייתך". קרא שוב ושוב את מה שכתבו לך, שאלו אותך והציעו לך... וצא לפעולה אחת קטנה. קום וסדר את החדר שלך. קום והתאמן בקרטה. חודש שלם של אי עשיה, זה בחלט משהו שלא קשור לביצוע עם הגב לקיר, או לחיות בקצב שלך... זה טינופת בכל מקום. יש עוד אפשרות אחת והיא שאתה מאוד דרמטי ומקצין את המצב, כדי לקבל תשומת לב. מה אתה אומר?

isaacm

New member
היי כרוני, מה העניינים? ../images/Emo13.gif

תסלח לי על הבוטות, אבל השירשור הזה נראה לי כ - exercise in futility. אשתף אותך, ברשותך, במה שאני קורא ותקן או תרחיב כראות עיניך (אם תרצה). נראה לי שמה שאתה עושה, ואיך שאתה עושה ממש טוב לך. כל הכתיבה שלך אומרת בדיוק את זה. מה שמפריע לך זה תפישה של הסביבה את מה שאתה עושה. היום אתה מנהל ומתנהל בצורה שנוחה לך. חשוב לך הסיפוק המיידי ואתה עושה את הדברים שנותנים לך בדיוק את זה. אם היה חשוב לך, באמת, להיות פרופסור, היית לומד לתואר ראשון כמו שהיות אתה משקיע בבחורה או במחשבים. רוצה לשתף אותך - אין לך מה לדאוג. כשדברים אחרים יהיו חשובים לך - אתה תעשה בהם כפי שאתה עושה היום בענייני המחשב והבחורות. מה אתה אומר על כל זה? אני סקרן לקרא את דעתך. שיהיה לך יום נפלא איציק

למעלה