עצירות

mic26

New member
בצרפת זה ממש מכה

הילדים ניזונים משוקו בחלב בבוקר, עם לחמנייה שהרכיבים העיקריים שלה הם חמאה וחלב, ארוחת הצהריים מבושלת פעמים רבות עם שמנת, בסופה מקנחים בגבינה, ובסוף בסוף מוסיפים יוגורט או מעדן חלב אחר. כך גם בארוחת הערב. להנחות הורה לילד שסובל מאסטמה ולחות זה כמעט בלתי אפשרי, להוריד מוצרי חלב זה כמו לדרוך על הדגל הצרפתי ולשפוך יין לים. אבל למי שמוכן להקשיב אני מציעה שינסה שבועיים בלי מוצרי חלב. בסופו של הניסוי, אם הילד ממשיך להיות חולה, שיחזרו לתזונה הרגילה שלהם. אבל אם הוא מראה סימני שיפור, שיידעו מה גורם המחלה. בדרך כלל הם מתקשרים אלי אחרי שבוע, אומרים שחל שיפור משמעותי ולכן הם לא צריכים לחזור לטיפול
תזונה נכונה זו שיטת שיווק גרועה עבורנו

ינוקא1

New member
אצלם היין מאזן את זה , זה ה"פרדוקס הצרפתי"

אז מי שאוכל מוצרי חלב , לפחות שישתה גם יין.
בעזרת ביואנרגיה מצאתי שעבורי קוטג' וחמאה זה דווקא בסדר. גבינות וכל השאר פחות טובים.

mic26

New member
אחלה איזון...

כשהגיע אלי המטופל הראשון וסיפר שעבר ניתוח להסרת התוספתן בגיל ארבע, חשבתי שזה מרשים. היום אני כבר מכירה ויודעת שנדיר למצוא צרפתי בלי הצלקת בצד הימני של הבטן התחתונה... בגלל שהם לא שותים יין בגיל ארבע, הניחוש שלי הוא שזו תוצאה של צריכת מוצרי חלב.

ינוקא1

New member
אז אולי כדאי

שיתחילו לשתות יין בגיל 4 ?
(נראה לי שאני מתחיל לחשוב כמו ברפואה מערבית
).

mic26

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo8.gifאתה בטוח מתחיל לחשוב כמו צרפתי

hal767

New member
מוצרי חלב, עוף, טבעול, ממש לא חייבים לצרוך

כן, אלו הם חלבונים, אבל לא החלבונים שהגוף האנושי צריך ויכול לעכל. בוודאי שהם מאד מזיקים לאדם, ולי אין ספק שבמקרה שלך הם חלק מגורמי הבעיה. חלבונים מתאימים יותר ניתן למצוא באגוזים ושקדים, שומשום, קטניות נבוטות, ואפילו בפירות וירקות.

עצירות חדשה? ישנה?

איזה טיפולים ניסית? האם את מקדישה זמן בבוקר\ערב להתרוקנות כמו שצריך? האם יש עוד תופעות במערכת העיכול? חוץ מגזים ונפיחויות? בנתיים צריך להתחיל מהבייסיק: אםאת לא מקדישה מספיק זמן בבוקר להתרוקונת ואת במרדף אחרי הזמן יכול להיות שגם אם תוכלי כל מיני מאכליי פלא זה לא יעזור כי את לא מאפשרת את ההתקרונות לכן, עצתי לי אלייך קומי 20 דק (לפני כולם(?)) תשתי כוס מים בטמפ' החדר עם מעט שמן זית (חצי כף) לכי לשירותים תניחי רגליים על כמה ספרים ותחכי בסבלנות. לא ללחוץ חזק. שנית, תוספי לתפריט סלק מבושל\ טרי לכל ארוחה שלישית, כל העצות של שאר החבר'ה מצוינות בריאות שירי

ponchik2

New member
3 שנים

זה לא כל כך קשור למה שאני אוכלת. זה קשור לתפקוד לקוי של השרירים עצמם, אי קואורדינציה תיאום, וכיווץ פרדוקסלי במקום הרפייה, כיווץ יתר תמידי. עשיתי המון בדיקות בתל השומר ואלו הממצאים. אני אמורה בקרוב להתחיל ביופידבק.

TheGreatNut

New member
זה לא שחור ולבן כל כך...

יש הרבה מאוד מאכלים שחשוב לשלב עם אחרים ויש הרבה מאוד שילובים שמאוד חשוב להמנע מהם. סתם לדוגמא, יש אנשים שלאכול בשר עם פירות יעשה להם מאוד לא טוב. זה לא אומר שלאכול בשר ופירות זה לא טוב להם, זה רק אומר שהם לא אמורים לשלב אותם ביחד. ובקשר לבשר שהוא מרגיש לך כבר, לי אישית מאוד עוזר לאכול בשר עם סלט, ואז זה לא מרגיש לי כבד. יכול להיות שזה יעזור לך בקטע הספציפי הזה. בנוסף לזה אורח החיים גם הוא משפיע לא פחות מהמזון שאנחנו אוכלים על מערכת העיכול.

0 אור 0

New member
תלוי גם מה לפני ומה אחרי

העיכול של בשר הוא מאד ארוך, ולכן אם אוכלים את הפירות אחרי הבשר, הם "נתקעים" ויוצרים תסיסה מאד לא נעימה. לעומת זאת מי שיאכל פירות כ 20 דקות לפני הארוחה הבשרית, הם כבר יסיימו את העיכול ולכן לא תיווצר הבעיה.

ponchik2

New member
צודק! תודה!

דווקא עוף עם סלט או מרק ממש טוב לי. בשילוב עם דגנים\קטניות זה יוצר כובד ועומס והרגשה בחילה נוראית.

0 אור 0

New member
מסתמן פה כיוון ברור

שמפנה לפחות כהתחלה לכיוון של דיאטת הצירופים - באופן טבעי מתוך הקשבה לגוף את מזהה דברים שמפריעים לך שהם בדיוק הבסיס של התורה הזו. (לא מערבבים בשר עם דגנים, אוכלים פרי לחוד, לא מערבבים סוגי חלבון שונים ועוד) אני עדיין ממליצה לך להגיע למטפל שמשלב כמה שיטות ויסייע לך בצורה רצינית ומעמיקה. במידה שמשום מה זה לא מתאים לך, כדאי לך להתחיל לבצע הפרדת מזונות, ולבחון משם מה קורה לגוף.

ponchik2

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק לא לערבב סוגי חלבון. ופירות לחוד. ועדיף פרי לפני ארוחה ירקות טוב לי עם כל דבר אני עושה רישום של יומן. כותבת אחרי איזו ארוחה הרגשתי לא טוב או גרמה לאי-אלו תופעות. יש לך עוד מידע על הדיאטת צירופים הזאת? יש משהו באינטרנט?

0 אור 0

New member
יש המון חומר גם באינטרנט וגם בספרים

חוץ מהביטוי דיאטת הצירופים תחפשי צירופי מזון/ות או הפרדת מזונות אם יהיה לי זמן בהמשך אני אבדוק אם יש לי קישורים שמורים במחשב.

hal767

New member
עצירות הינה בעיה שכדאי להתייחס אליה ברצינות

בדרך כלל הפתרון מאד פשוט אם הוא מותאם נכון למטופל. לכן אני ממליץ לא להסתמך על יעוץ דרך האינטרנט מאנשים שלא מכירים אותך, אלא לקבל יעוץ אישי מאיש מקצוע שיוכל ללמוד הייטב את בעייתך, תוך התיחסות לכל מה שקורה אצלך. מטפל טוב ידע לתת פתרון שורשי ולא רק פתרון סימפטומטי שעלול לתת הקלה בטווח הקצר ולהזיק לבריאותך במקרים מסוימים. זה ניתן להעשות אך ורק בפגישה אישית.

עצירות

הרבה עצות טובות קיבלת פה עדין את צריכה שמישהו מיקצועי יעשה לך סדר במידע ויתאים אותו אישית לך עצירות היא גורם למחלות רבות ולכן חשוב לטפל בנושא כמה שיותר מהר במצב של עצירות כרונית צריך ללמד את הקיבה לעבוד ממש כמו תינוק קטן לבשל את הירקות ואפילו לטחון אותם שהיו קלים לעיכול יש המון מזונות שעוזרים לעיכול קל כול הכתומים דלעת ,דלורית בטטה וכו האדומים כמו סלק מבושל, הירוקים עליים עשירים בסיבים וקלים לעיכול פרוביוטק אחד מהתוספים שיעזרו לשקם את הקיבה ושוב עדיף שהיה בהתאמה אישית שכחתי להוסיף טיפולים במגע רפלקסולוגיה עושה פלאים בעצירות בריאות מירב

אני הייתי בודקת כיוון נוסף לעצירות

הייית שואלת מה קרה לפני 3 שנים בחיים שלך, ומחפשת נושא שתקוע בחיים, שהתגובה שלך אליו דומה לתגובה לעצירות. עצירות לפעמים קשורה לנושאים רגשיים שלא השתחררו מהמערכת.

ponchik2

New member
תאונת עבודה

עבדתי בבית קפה, סחבתי ארגז עם פחיות קולה ובקבוקים. ירדתי למרתף, הנורה נשברה אז היה חשוך והתגלגלתי עד מטה עם הארז. נחבלתי באגן ועמוד שדרה בגב. שבועיים בבית נחתי ועבר הכאב. יש סיכוי שהיה לכך השפעה כלשהי. עובדה, לפני עוד בעבודה עצמה היתה לי נטיה לשלשולים כמו כל חיי, היתי אוכלת פרי אחד או יוגורט אחד או קצת גבינה לבנה וטסה לשירותים. היתי מבקרת בשירותים 1-4 פעמים ביום. היום זה לא אפשרי בכלל. וזה לא משנה מה אוכלת ומה התזונה שלי, אני עושה כבר המון נסיונות עם התזונה במשך שנתיים, וכלום לא עוזר. לא וולא השתייה, ולא תוספי תזונה ולא שיטות מסורתיות כמו שזיפים ושמן זית ופשתן. אני מרגישה איבוד תחושה באיזור, גם כשמלאה אני לא מרגישה זאת אלא רק רואה בבטן מבחוץ. גם עשיתי בדיקות בתל השומר שמעידות על איבוד תחושתיות באיזור. בינתיים הופנתי לנוירולוג לבדוק..

למעלה