עצירות

ponchik2

New member
ד"א

היתי באותה תקופה במשקל ירוד (45) ותזונה לקויה, ז"א עצמות יותר בולטות. ולא נבדקתי אצל אורטופד לצערי כך שזה לא היה מתועד ולא נבדק בזמנו.

עוד שאלה לגבי התאונה

האם עיבדת את הטראומה? איך התייחסו אל התאונה בבית הקפה? איך התייחסו אליך? האם התפטרת כתוצאה מכך? (מה שיכול ליצור משקע רגשי נוסף). את לא צריכה לענות לי, לא יודעת אם זה מתאים להכנס לזה על גבי הפורום. בכל אופן, אני במקומך הייתי מחפשת טיפול רגשי כל שהוא כדי לפתור את הטראומה הזו, בכל כיוון שמדבר אליך, בין אם פסיכולוגי ובין אם ברפואה משלימה (המסע, שיטת גרינברג, דמיון מודרך, NLP ויש בטח עוד). לגבי חוסר תחושה את מוזמנת לקרוא באתר שלי מאמר בנושא: חוסר תחושה בגוף. מה שאת מתארת הוא בר תיקון. הרבה בריאות. רינת

ponchik2

New member
אין לי טראומה מזה

אין לזה שום קשר ריגשי. או השלכה רגשית. לא התפטרתי, היתי טיפשה ואהבתי לעבוד שם אז חזרתי אחרי שבועיים לעבוד. אני באמת לא חושבת שיש פה קשר רגשי\נפשי. אני בטוחה שאם כבר יש קשר הוא השלכה פיזית. לא כל דבר בחיים צריך לקשר ולתרץ במשהו רגשי ונפשי. ולעיתים פסיכולוגיה לא יכולה לפתור הכל. בטח לא בעיה פיזית

תודה לתגובה מעלי

אני קוראת את כל השירשור הזה ולא מוצאת איזכור לגוף-נפש. ותנועה? ידוע שלעצירות בפרט, ולתופעות פיסיות בכלל- קשר עם הנפש-רגש. וגם קראתי שנאמר לך שיש בעיה עם השרירים. אין כמו פאולה לטפל בשרירים הטבעתיים, ואני כמובן, ממליצה על יוגה שנותנת מענה הוליסטי ו"נוגעת" גם בשרירים הטבעתיים. ביוגה עובדים גם עם נשימות שמפעילות את מערכת העיכול, גם על חיזוק והרפיה של שרירים וגם על הרפיה מנטלית שיכולה גם היא להשפיע על יציאות תקינות ומסודרות ויתכן שהטראומה מהנפילה הזו מלפני לפני 3 שנים עדיין נמצאת בגוף ומשפיעה עליו במה התאית. וכל זה בנוסף לייעוץ מקצועי ופרטני, שיכלול תשאול מקיף בהצלחה רביד

למעלה