נסיון
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 28/2/22 #3 נכתב ע"י stavanit: נסיון לחץ כדי להרחיב... זה מזכיר לי את השכנה שלנו מקומה 2 היא כל הזמן יושבת על אדן החלון משקיפה על הנוף. אין דבר שקורה בסביבה ושהיא לא תדע מזה. אני קורא לה "העציץ".
נכתב ע"י stavanit: נסיון לחץ כדי להרחיב... זה מזכיר לי את השכנה שלנו מקומה 2 היא כל הזמן יושבת על אדן החלון משקיפה על הנוף. אין דבר שקורה בסביבה ושהיא לא תדע מזה. אני קורא לה "העציץ".
GoldenEyes Well-known member 28/2/22 #4 נכתב ע"י סבא של כיפה אדומה: זה מזכיר לי את השכנה שלנו מקומה 2 היא כל הזמן יושבת על אדן החלון משקיפה על הנוף. אין דבר שקורה בסביבה ושהיא לא תדע מזה. אני קורא לה "העציץ". לחץ כדי להרחיב... אבל עציץ זה אמנם צומח , אבל דומם , הוא לא מדבר שכנה כזאת , יש לי כזאת בבנין ממול , קוראים לה 144
נכתב ע"י סבא של כיפה אדומה: זה מזכיר לי את השכנה שלנו מקומה 2 היא כל הזמן יושבת על אדן החלון משקיפה על הנוף. אין דבר שקורה בסביבה ושהיא לא תדע מזה. אני קורא לה "העציץ". לחץ כדי להרחיב... אבל עציץ זה אמנם צומח , אבל דומם , הוא לא מדבר שכנה כזאת , יש לי כזאת בבנין ממול , קוראים לה 144
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 28/2/22 #5 נכתב ע"י GoldenEyes: אבל עציץ זה אמנם צומח , אבל דומם , הוא לא מדבר שכנה כזאת , יש לי כזאת בבנין ממול , קוראים לה 144 לחץ כדי להרחיב... מה באמת גם לכם? אז מסתבר שבכל בניין יש כנראה אחת כזאת. מעניין היכן הן נרשמו לתפקיד המאד חשוב הזה?
נכתב ע"י GoldenEyes: אבל עציץ זה אמנם צומח , אבל דומם , הוא לא מדבר שכנה כזאת , יש לי כזאת בבנין ממול , קוראים לה 144 לחץ כדי להרחיב... מה באמת גם לכם? אז מסתבר שבכל בניין יש כנראה אחת כזאת. מעניין היכן הן נרשמו לתפקיד המאד חשוב הזה?
שמלת תחרה1 Well-known member 1/3/22 #6 נכתב ע"י סבא של כיפה אדומה: זה מזכיר לי את השכנה שלנו מקומה 2 היא כל הזמן יושבת על אדן החלון משקיפה על הנוף. אין דבר שקורה בסביבה ושהיא לא תדע מזה. אני קורא לה "העציץ". לחץ כדי להרחיב... או שומרת בנין/שכונה.
נכתב ע"י סבא של כיפה אדומה: זה מזכיר לי את השכנה שלנו מקומה 2 היא כל הזמן יושבת על אדן החלון משקיפה על הנוף. אין דבר שקורה בסביבה ושהיא לא תדע מזה. אני קורא לה "העציץ". לחץ כדי להרחיב... או שומרת בנין/שכונה.