עצות....

עצות....

טוב אז ככה, דוד שלי מתחתן סוף החודש ואני המלווה שלו (הנהג חח) עכשיו כידוע חייבים לתת בראש ולהפציץ אז קניתי בזארה בגדים כמו שאתם רואים בתמונה-> זה מכנס אלגנט אפור בהיר,חולצה סגול לילך וג'קט שחור מגניב... קודם כל מה אתם אומרים זה מתאים בכלל ? כי פתאום קיבלתי סיבוב שזה אולי לא כ"כ מתאים ביחד בגלל שהבגד הוא דיי אלגנטי והג'קט טיפה שובר ובנוסף הוא גם מאוד חורפי ככה שיהיה לי איתו חם. מה אתם ממליצים כדאי להישאר אם הבגד הזה?לשדרג גם לעניבה וכאלה? להחליף לג'קט אחר? ואם כן אז לאיזה צבע אתם ממליצים ומאיפה (אם ראיתם משהו יפה)? תודה לעונים!

הייתי מחליף את הג'קט

לחליפה אלגנטית.. הג'קט ניראה יותר מידי אורבני כזה לאירוע.. בקיצר הכל מעולה רק הג'קט תחליף

la verite

New member
לדעתי

אם אתה צריך להיות רשמי- אני די בטוח שלמכנס הזה יש בזארה גם ז'קט תואם (ואם לא- יש חליפה בצבע כמעט זהה) אם החתונה קצת פחות רשמית ואתה לא רוצה חליפה של ממש (אבך עדין מעוניין במראה מכובד) - אתה יכול לדעתי לוותר על הז'קט ולקנות עניבה בגוונים של סגול חציל או שחור. במקרה הזה הייתי לובש מעל אפודה או סריג V למקרה שיהיה קר... אם לשדרג לחליפה שלמה או רק להוסיף עניבה- תלוי מה הסגנון של החתונה (יש חתונות שכולם באים בחליפות 3 חלקים, יש כאלה שהחתן בא בשרוול ויש הרבה מאושד באמצע) הז'קט שקנית ממש יפה, אבל לא כ"כ מתאים לחתונה לדעתי... שיהיה במזל!

Shusaku

New member
דעתי

גם אני חייב להמליץ לעזוב את הז'קט הוא לא קשור למראה שנראה שאתה מנסה ליצור לאירוע. האמת שלא הייתי ממליץ על ז'קט תואם בכלל אבל אם זו באמת חתונה שכולם באים בחליפה אז מי אני שאציע אחרת. טכנית אני גם באופן קבוע נגד הצבע של לילך אבל זה שריטה אישית שלי תכלס החולצה דיי יפה. אם אתה רוצה משהו קצת יותר רשמי אתה יכול אולי לנסות וסט אפור/אפור כהה. הרעיון של העניבה ממקודם גם דיי מוצא חן בעיני. מזל טוב למאושרים.

Cardian

New member
אם יש דבר שלומדים מחתונות -

אף פעם לא קר לך. יש מספיק התרגשות, אנדרנלין, ולחץ בשביל שלא יהיה קר - במיוחד אם אתה הנהג \ חלק מהחתונה. המכנס ממש מגניב, גם החולצה. אם תקפל את השרוולים של החולצה (שוב, כדי שלא יהיה לך חם) ותשים עניבה שחורה או אפורה (דקה, כמובן. אין שום הצדקה לעניבה עבה אלא אם עברת את גיל 30) זה יכול להיראות מגניב לחלטין. שים לב גם לטיפוח - לפני הבגדים; מה שבאמת חשוב זה השיער, העור שלך, ציפורניים, ריח גוף - שים לב שאתה דואג לכל אלה, כי בלי זה הבגדים לא שווים הרבה. אה, וג'קט אני לא מאמין שאתה צריך. תשאיר אותו באוטו, מקסימום :p ומזל טוב, כמובן :)

Deeper Boy

New member
מחמאה מהירה

...כל פריז מסתובבת בימים אלו עם סגול לילך. בחירה מצויינת. וגם אני לא סגור על הז'קט... אולי, באמת, משהו מחוייט יותר?

למעלה