עצות, רבותיי עצות..

שילה1

New member
הקרירות של אשתך-היא לב הבעייה!

אני מניחה כי היא מאוד מודעת לה,בהחלט.תצרף את הדברים שכתבת בהודעתך הראשונה,על הדרך בה מתלבשת,בה הפסיקה לטפח את עצמה. תחשוב שני צעדים קדימה,ותקבל את התשובה.

czar

New member
אל תתקוף את המצב כי אתה חי בשלום

ותקיפה בעיתות שלום (אם כי קר) מובילה למלחמה. תבין שזה בדיוק הזמן להתחלת הקפאון הפיסי בין זוגות ותשלים אם זה. כאן בדיוק מגיע מבחן החוכמה בנסיון הזוגי שיש לך, כמה אורך רוח יש לך להיות לצידה, לפרגן ולתמוך ולגעת ולעזור עד שתשתחרר שוב. אם תתעקש, ממילא לא יצא מזה כלום והביצורים רק יגדילו את חומות ההגנה ולכן תחשוב מה עדיף לך. לא קרה אצלכם כלום חדש שלא מוכר ב"ספרות", החוכמה עכשו זה אורך רוח, בגרות אהבה והבנה. היא עכשו בשיא האמהות שלה, טונות של חבוטות רגשיים שכל חייה כוונו בדיוק לכאן ואתה חשוב, אבל שולי, קצת סבלנות.

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא ברור לי באמת למה ירדו עליך פה

אתה קצת מבואס מהמצב, וזה טבעי. העצה הכי טובה היא כן ללכת לייעוץ זוגי. אתה כותב שמעולם לא חלמת שתזקק לטיפול... פה אני חושב שאתה טועה. טיפול - פרטני או זוגי - הוא לא אות קלון, לא סימן לכשלון, לא משהו שמיועד לאנשים מוגבלים. בדיוק ההיפך. טיפול הו אהכלי של האנשים האינטליגנטיים, שלוקחים אחריות לחיים שלהם, ומוכנים גם להיעזר באנשים בעלי נסיון. מה תגיד אם אומר לך שיש לי מכונית, ולאחרונה היא לא עובדת טוב, ואשאל: מה לעשות? ויגידו לך: קח את האוטו למוסך, ואז אני אגיד: מוסך? אני? בחיים לא חשבתי שאדרדר למצב כזה! איך נשמע לך? טפשי, נכון? מקווה שהבנת את הרמז... ובהצלחה - מגיע לך ולכם! מריוס

מוכר ואף נורמלי.....

א. מזל טוב....אין כמו בנות!!!! ב. ל א היית ב"קורס הכנה ללידה" אחד מהדברים שמדגישים ומדריכים זה שהאשה אחרי לידה (ועד חצי שנה זה בתוקף.....) היא עצבנית, בוכה בניה, ההורמונים......וכו'.....כל דבר מעצבן, כל דבר גורם לבכי ול"סוף העולם".....וגם אם אתה לא חושב שהיא ב"דכאון" ואולי היא באמת לא....יש מצבי רוח! לכולנו!!!!! ג. אני חושבת שבאמת ייעוץ יעזור , יתמוך ויתן כלים לא רק לתקופה הזאת אלא בכלללל....ועם אהבה השמים הם הגבול. ואני גם בלי אהבה התחלתי ייעוץ ועם כל הקושי ויש הרבה רואה שייעוץ נכון אצל יועצים מבינים ומקצועיים ניתן ללמוד ולשפר המון מון המון הצלחה!

feralcat

New member
תנסה ככה.

כאשר היא כועסת על משהו, הגיד לה: "אל תכעסי, כואב לי מאוד להרגיש שאת סובלת". נשיקת פיוס. בלחי. תלך לעשות פיפי, תשטוף ידיים, תסדר את השאר מול מראה. תחייך לעצמך וצא עליה עם החיוך הזה. לא חד פעמי. ככה כמה ימים. רוצה לנסות?

למעלה