עצות מהורים בבקשה

כן אילתית,

התרשמתי מקבלת הפנים שלי כאן. הורים גנרליים (במקום אמא גנרלית. כדי שהאבות לא יקנאו).

paulika

New member
אהלן אמא של תומר

הגעת למקום הנכון, כולם כאן יהיו איתך מתי שרק תרצי

xxMichaelxx

New member
יש לי שאלה דומה

יש פה אמהות\אבות לבנים יחידים שמשרתים בקרבי? איך אתם מסתדרים? (אני בן יחיד,מתגייס לגולני ב20.11...ואני מנסה להבין איך מרגיעים את אמא
)

תגיד לה שתזמין תור לניתוח

ב- 20.11.08 להפריד את הפלפון מהאוזן. פחד של אם חד הורית הוא אותו פחד של אם נשואה. אין שום הבדל. ( לי מותר להגיד)

xxMichaelxx

New member
זה לא אם חד הורית

אנחנו משפחה דו-הורית
פשוט אמרתי שאני צריך להרגיע את אמא כי היא נראת לי לחוצה יותר מאבא... (או שאבא פשוט לא מקרין את הלחץ כלפי חוץ
)

oshiko

New member
מיכאל הגולנצ'יק ../images/Emo50.gifבגיוס!

אני לא יכול לדבר בשמם של הורים ליחידים, אבל כולם כמובן דואגים ומוצאים דרכים להתמודד עם זה. כמו שכתבנו כאן למתגייס אחר, אם הכל פחות או יותר בסדר, לא צריך להיכנס לפרטים, אפשר להסתפק ב"סבבה", אבל העיקר להשמיע קול פעם ביום אם מתאפשר (יותר מזה לא ייתנו לך בטירונות ובמסלול). אם חס ושלום יש בעיה יותר רצינית - אל תשמור בבטן ואל תסתיר. מאחל לך שהכל יהיה בסדר.

ילד רגיש וחמוד שכמוך../images/Emo39.gif

כמה שאתם ,הילדים (סליחה הטרום חיילים) מלאי התחשבות בהוריכם.כל הכבוד לך ולדומיך. ולעצם שאלתך : אם אמא מחוברת למחשב, זה המקום בשבילה.אם תדפדף מעט בפורום,תבין שאנו גם מתייעצים, גם מעבירים קשיים יחד, גם מתלבטים והכי חשוב יש לנו מכנה משותף. כולנו הורים לחיילים/ות. אם אינה מחוברת אולי שווה ללמד אותה. והכי חשוב , כל מתי שתוכל תתקשר (ולא תמיד אפשר וחשוב שאמא תדע תמיד מתי אתה יכול ומתי לא,כדי להוריד ממנה חששות. אם התנדבת להתגייס לקרבי אני משוכנעת שלא תהיה בן המקטרים למרות שלעיתים השירות זה לא פיקניק. דרך אגב האם הוריך היו צריכים לחתום על הליכתך לקרבי? אם כן, היית צריך להפעיל עליהם לחץ?

xxMichaelxx

New member
הייתי שמח לשלוח

את ההורים שלי לפורום,אבל העברית של שניהם לא מדהימה...וחוץ מזה אמא שלי בחיים לא תסתדר עם מחשב.
ול2 השאלות האחרונות: הם אכן היו צריכים לחתום לי על אישור להתגייס לקרבי. כמובן שבהתחלה הם לא רצו,אז היו הרבה וויכוחים וצעקות...(ואיומים מצידי שאני לא אתפנה לכלום ואלך לכלא.) בסוף חתמו והכל בסדר :)

אנחנו לא מתרגשים משגיאות כתיב

ועברית "קשה שפה" זו לא סיבה לא לבוא לפה. תעודד אותם להכנס.

s h o o s h a

New member
קראתי ומייד חשבתי על השיר הבא

אל תדאגי לי אמא ביצוע: פבלו רוזנברג ושרון חזיז מילים: פבלו רוזנברג לחן: פבלו רוזנברג והנרי
סוף דצמבר קר עכשיו אתמול הייתי בן עשרים, שתינו קצת יין. השבוע לא עובר יום שישי נשאר שבת שקט כאן עדיין בשמירות לבד הלילה וים געגועים חוץ מזה הכל בסדר ממש חיים משוגעים. אל תדאגי לי אמא הכל שטויות בחדשות אל תדאגי לי אמא גם בשעות הכי קשות אני חזק אל תדאגי לו אמא פתאום מלאך יופיע וחלומך ירגיע אני מבטיח לשמור עליי סוף דצמבר קר מאוד אני כל כך רוצה לישון ערים כבר יומיים נשאר לי שקל אחרון אני חושב אולי לקנות פיסה של שמיים הזריחות עולות קבוע כאן בצבע מיוחד חוץ מזה הכל רגוע לא מחשבן לאף אחד אל תדאגי לי אמא..
© זכויות היוצרים שמורות למחברים ולאקו"ם

למעלה