עצות לרמה 80

volldemort1

New member
עצות לרמה 80

כרגע אני עדיין מתאמן עם הליצנים בבית הרדוף, אז כמה שאלות: -זה מקום אימון טוב? -באיזה רמה להפסיק להתאמן שם? -כשאני אפסיק לאיפה לעבור? תודה לעוזרים :)

Don Nirtin

New member
הם טובים. תנסה למשוך עד שאתה רואה ש../images/Emo267.gif

האקספי זוחל לך ברמות...

מ י ל ר

New member
תשאר שם אם אתה יכול עד רמה 90

ואז תלך ל-MP3 וברמה 100 תלך לגלאופרה

The Geese

New member
אף פעם לא הבנתי את הקטע עם הגלאופרס...

מקום אימונים פחות טוב מMP3. אני אישית התאמנתי בMP3 מ-90 עד 110, אבל זה בגלל שהייתי פריסט והייתי חלש. עכשיו עם הARAN שלי אני מתאמן בג'סטרס (ובגלל שזה פעם שנייה שאני עובר את הרמות האלו אני עולה לאט) וברמה 82 אני ממליץ ללכת לScorpions בדרך לאריאנט, עד לבל 90. 90~100 לMP3, ואחרי זה לדעתי כדאי להתאמן בCaptains עד 110, במיוחד אם אתה חזק ומתקיף כמה מפלצות יחד.

Hasselblad

New member
אני לא כל כך מכירה את המפות האלה

כי הם יצאו כשהייתי כבר רמה גבוהה, אבל אני מסכימה עם ההמלצה על ה Scorpions בין רמות 80-90 שמעתי הרבה אנשים ממליצים על המפה הזאת.

volldemort1

New member
הם לא משתלמים לי, הם מביאים 650 exp והליצנים

מביאים לי 1350 exp.... הצעות אחרות?

מ י ל ר

New member
יש לי בעיה קטנה

עליתי את הרמות האלה לפני ה-BB אני בכלל (אמרתי את זה כמה פעמים בפורום) הייתי בגלאופרה מרמה 83 עד רמה 126, ככה שהזמנים השתנו... זאת אחת הסיבות שאני תקוע ברמה 105 עם ההרמיט שלי, אני לא כזה יודע איפה אפשר להתאמן איתו. מפות שהתאימו לקוסם קרח לא כאלה מתאימות להרמיט :/

Don Nirtin

New member
הרמיט זורק מרחוק, אני מניח../images/Emo267.gif

תנסה מפות באריאנט. משהו צריך להתאים לך.

Don Nirtin

New member
לא יתאים להרמיט לדעתי../images/Emo267.gif

יש שם מוב מאד גדול שמתאים אולי לקוסם קרח אבל לא להרמיט.

אם כבר

חודש וקצת שלא שיחקתי מייפל, ועד כמה שאני זוכרת אני רמה 68 או 69 מקומות טובים לאימון ברגע שאני אצליח להיכנס למשחק?

למעלה