עצורה !

אני מודה לך על ההסבר המפרט ../images/Emo22.gif

שלום לך דייב יהב!!! אני מודה לך על ההסבר המפורט שלך. יחד עם זאת עדיין יש לי כמה אי הסכמות אם מה שהצגת כאן. אתה בא ומפרש את המילה מזל לפי השקפת עולמך אמונתך והידע אותו רכשת. זה בסדר מצידי שתאמר שהמילה מזל באה מהמילה נזילות. זהוא הפרוש שלך. אני עדיין מתעקשת על הפרוש שלי: להיות במקום הנכון, בזמן הנכון ולפעול נכון. ולפי הקבלה הסימבולית: מ -מחשבה ז-זו ל -לטובה. אין שום סתירה בין שני פרושנו. כמו שלתורה יש שבעים פנים כך לכל מילה יכולים להיות לפחות שבעים פרושים אם לא יותר. אין ספק שישנה נזילות אנרגטית מעולם עליון אל עולם המלכות. אדם שאמור להיות במקום הנכון בזמן הנכון, במידה והוא מחובר לעצמו לנפשו ולנישמתו הוא יהיה שם!!! אתה מדבר על תוצאה אני מחפשת את השורש. אין לי התנגדות למושג אסטרולוגיה, אני מעדיפה שאכן נדבר על אסטרולוגיה קבלית. לכל תחום בחיינו יש את הסיכוי הפוטנציאל הגלום -חומר הגלם. העניין הוא כל כך מורכב שפשוט אי אפשר להיות חובבן בקטע. אנחנו נולדנו השעה כל כך מדויקת ולא ברור אם אנחנו יודעים מה היתה הדקה או השניה או המעלה בה נולדנו. לכן העסק הזה בעיניי לא יכול להיות מדויק. עבורי האסטרולוגיה הקבלית היא עוד כלי לתאור הפוטנציאל הגלום באדם. אני באופן אישי לא אתן לאף אחד לנתח לי שום מפה. אני אנסה לגלות את הפוטנציאל בעצמי, בעזרת ההתחברות לתת מודע שלי. האדם שעומד מולי ומנסה להיות הכלי המקשר ביני ובין התת מודע שלי לא יכול לעשות זאת טוב ממני. לכן תודה לך יש לי את המדריכים שלי. נכון המילה אהבה היא בגימטריה 13. ו 13 היא הסיפרה 4 ן 4 היא האות ד´ שהוא מרכז היסוד, אז... ראשית אדם צריך להסיר מעליו את כל החששות החרדות וחוסר האמונה בעצמו ורק אחר כך יוכל להתחבר לאהבה עצמית ואהבה בבורא עולם. ישנם כלים רבים להגיע אל עצמי ואני באופן אישי לא אוהבת את ההתעסקות באסטרולוגיה. כל מי שאוהב את זה אשריו. מה שכן בשבילי 12 המזלות הם 12 השבטים הם 12 החודשים הם 12 השעות מחצית היום וכו´. לגבי חלונות קוסמים כל שניה כל מעלה בזמן יש לך חלון קוסמי אחר לביצוע של משהוא ספציפי או חוסר ביצוע. דייב צריך להאמין. הכל בה מהראש . אם החשיבה חיובית הכל יהיה חיובי. לכן אמרתי: מחשבה זו לטובה. הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

The Mystique

New member
ירח שחור.

לפני שנתיים בערך עשיתי תאונה דרכים קלה, לא משהו רציני בכלל, אבל אחרי עשיתי את התאונה, אמא שלי סיפרה לי שבדיוק באותו יום ובאותם שעות היה במזל שלי ירח שחור. עובדה זאת עדיין לא גרמה לי להאמין באסטרולוגיה, כי כמו שאמרת מיכל זה יכול להיות מסוכן (נבואה שמגשימה את עצמה. אבל למרות זאת לפעמים אני תועה, האם יש הגיון מאחורי כל המושג הענק הזה אסטרולוגיה. שלכם מיסטיק.

התשובה בידיך ../images/Emo13.gif

היי מיסטיקיו!!! התשובה נמצאת בידייך בלבבך ובראשך. למדי להאזין לקול האינטואיציה שלך. תפעלי רק איך שטוב לך. שאלת שאלה וזה מצוין. סימן שעכשיו תחפשי את התשובה. אור ואהבה. מיכל

חוכמית

New member
תשובות

יש הרבה מקומות שבם אני מרגישה עצורה ובמקומות אחרים מרגישה חוסר מימוש. במקומות אחרים אני מרגישה שאין ביכולתי לסגור מעגל כמו עם הורים שאינם בחיים כבר הרבה שנים ואני מרגישה שהם מאוד חסרים, ויש לי הרבה דברים לדבר איתם. נוח לי בחברת אנשים רק לאחר שאני מביטה בהם תקופת מה כדי לראות מה טבעם ואופים ורק אחר כך אני "מתחילה" להרגיש טוב.אני דומה לאמא ומחקה את התנהגותה בהרבה דברים והרבה פעמים אני עושה מה שלמדתי ממנה למרות שאני מרגישה שזו לא הדרך הנכונה. אני פשוט לא מכירה דרכים אחרות ודברים אחרים שראיתי לא נראו לי. לאמר "לא" זה בהחלט לא דבר של מה בכך ואני כבר אומרת הרבה יותר לא אבל יש עוד הרבה לשפר. לרקוד אני ממש ממש אוהבת ורוקדת בחופשיות טוטאלית לעיתים קרובות. גם לשתוק אני מאוד אוהבת ומיישירה מבט בלי שום בעיה לכל פרק זמן שהוא, האישה שניבטת אלי מהמראה אהובה עלי וכל יום אני רואה בה דברים חדשים שלא היכרתי.נוח לי יותר בחברת מבוגרים, יותר קשה לי להתחבר לילדותיות של הילדים אי כי הם מעוררים בי תחושות של אהבה רכות נעימות סקרנות והרבה סבלנות. חוץ מזה חושבת ומרגישה שיש לי עוד הרבה דברים לעשות בחיי לשנות עוד הרבה שינויים גדולים ועשיתי זאת בחיי כבר כמה פעמים ולכן אני מסתכלת על כל שינוי באופטימיות כי השינויים ששיניתי בחיי עשו לי הרבה טוב. היו כשלונות, כן הרבה כישלונות והרבה כאבים אולם תמיד יצאתי מהמבוך עם ראש מורם והרבה גאווה. תודה לך על תשומת הלב בהרבה אהבה, אהבה נוכחת קצת נשמע לי מוזר. מצטערת.

jongler

New member
היי חוכמית

פתיחות מעוררת הערצה
נהדר שאת יודעת היכן את נופלת/נתקעת בחיים, השאלות פשוטות וגם כן התשובות, את יודעת שאת לא יודעת... ומה קורה עכשיו? מה את הולכת לעשות עם זה? ד"א, אם אהבה קיימת או לא - אני לא נכנס לזה. אם בעוצמה כזו או אחרת.... זה כמו לשאול: את מי את אוהבת יותר את אמא או את אבא...? "אני אוהב אותך מאוד מאוד" נשמע כמו : "אני אגיד לך את האמת..." למה צריך להדגיש את מה שכבר קיים? ואם הוא קיים אז למה לומר בכלל?! הרי הוא כאן ועכשיו?! "...מאוד מאוד" - משמע לא יאמינו לי אם רק אומר "אני אוהב אותך" או שאני משקר, או שקודם לא אהבתי כלל אז לכן אני עכשיו מדגיש זאת.... ולכן חוכמית בסולם של 1 עד 10 מה עוצמת האושר בחייך? (10 - פיצוץ! אורגזמה קטנה ליד זה...). בסולם של 1 עד 10 מה הניצולת של הפוטנציאל שבך? (10- חופש מוחלט + אושר ועוצמה בחייך בכל התחומים, לאור השאלות). ועכשיו, מה את הולכת לעשות עם מה שאת יודעת על עצמך?

סליחה... אם אפשר...

זה ממש לא שלי עצורה... אמה-מה... זה עובד. זה לא העתיד. זה הכאן ועכשיו של אלדר, אבל לא מנותק דווקא מהעתיד, אלא מהעבר. מ´כפת לך לחיות את עצמך כל יום מחדש? לברוא את עצמך במנותק ממה שאנשים "מצפים" ממך? אותה מיס-טיק של שלשום היא לא המיס-טיק של אתמול והיום. משחק כזה. כל יום אנחנו מישהו אחר. תתכונני לזה שאנשים "יתאכזבו" ממך. וזה לא אימונים ולא בטיח. ככה אומרים אצלי במכולת. שרה אמרה שהיא נסתה את זה והיא עכשיו שרה אחרת לגמרי :) ובא לציון גואל. סלמאת.

שלום לך וברוך בואך ../images/Emo24.gif

שלום לך מכולניק!!! ברוך בואך לפורום מודעות פנימית. אני מעריכה מאד את דיעותך,נחמד הרעיון של להיות כל יום משהוא אחר, מכניס "אקשן" לחיים. לדעתי האישית זהוא איזה שהיא הצגה יומיומית. מה אכפת לי להיות כל יום אותה מיכל. ביום שאני אהיה ברמת שלמות עם עצמי ואקבל כל מ"מ בגופי זה יהיה היום שבו אוכל להיות כל יום אותה מיכל. מיכל מאוזנת שלא מעניין אותה מהאומרים עליה ומה חושבים עליה. מיכל נטו מיכל. תחשוב על נקודת המבט שלי. הרבה אור ואהבה לך. מיכל

ברוכים הנמצאים

מיכל יקירתי. השורה האחרונה שלך מבטאת את הדמיון למה שכתבתי. דיברתי על ה_אפשרות_ להשתנות. הלגיטימציה. מה שאת ואני נעשה עם התובנה הזו, כבר עניין אחר. להיות אתה עצמך. לברוא את עצמך בכל יום ויום כדי להיות בטוח שזה "זה" שאתה מכוונן על עצמך. ואם לא? אם פספסת? - מחר יום חדש. תברא אני חדש. :) יאללה. הולך לסדר את המדפים :) סלמאת.

אלדר

New member
מה הבעיה אם מה שכתבתי??

אי אפשר להתנתק מהעבר... וצריך ללמוד לחיות איתו... אני יכול להיות כל יום מישהו אחר וזה קל... אבל משעמם ומעייף... כל יום אתה צריך לשנות דעות שלך את ההופעה שלך וכו... למה לא להיות אתה עצמך בלי להשתנות בכלל ולעשות מה שאתה רוצה לעשות עכשיו!!! בלי אחר כך... אז למה? למה לעשות את זה? לחיות בלי עבר? כאילו אתה לא קיים ורק עכשיו הגעת לארץ? אז אין לך עתיד ולא עבר.... לא שווה את זה... בלי עבר אי אפשר ללמוד כלום... אי אפשר לחיות.... ולא שווה כי אם שואלים אותך מה קרה לך פעם אז אין לך תשובה... אתה תענה מה שקרה למישהו אחר? ל... ממקום זה... אבל אחר לא אני??? זו טעות אם תשאל אותי... צריך לחיות כמו מישהו שאין לו עתיד וצריך לעשות משהו שיהיה לו... כאילו לא לזו הכוונה... אין לך עתיד... אין לך מחר... יש לך עכשיו אז מה תעשה? אם תצא לחופשה זה כבר לא יהיה היום! עכשיו הווה! זה יהיה מחר! את תצתרך להוציא כסף להזמין חבר כרטיס וכו.... זמן=הווה! תחשוב על זה... אם אתה רוצה להזיז את האבן הזו עכשיו מהדרך שלך כי אתה לא רוצה לעקוף אותה ומישהו יעבור לידך ויגיד לך שיותר קל זה לעקוף מה תענה לו?? א. טוב טעות שלי ב. לא רוצה האבן מפריעה לי... ג. אני רוצה לעביר אותה מכאן.. ד. לא תענה לו ופשוט תעביר אותה משם מייד...???? מה מכל זה תבחר?? אם בחרת ד. אז סימן שברגע הזה אתה חיי את ההווה..... תחשוב על זה.. אור ואהבה לך... שלך tksr

ידידי המלומד

אלדר יקירי. הכל בסדר. כל מה שכתבת בסדר. וטוב. באמת באמת. אצלי במילון אין צריך. אין צריך להשתנות וצריך לעשות ככה או אחרת. בא לך להיות אחר? להשתנות? סחטיין. לך על זה. העניין הוא לא לעצור את עצמך. ללכת. לזרום. להיות. שיהיה רק טוב אלדר. וסליחה אם נפגעת מדברי. סלמאת.

אלדר

New member
לא נפגעתי.....

ואני לא רותה להשתנות.... קצת קשה לרצות יחס אם כל הזמן משתנים... אני אוהב לקבל יחס שווה בשווה כמו שאני ולו כמו מישהו אחר.... אני או אני ולא מישהו אחר... ככה שאין סיבה לי להיות אחר... אני יכולתי מאותה סיבה גם להיות המוביל של השיכבה... ואני יכול...(אופק אריה!!) אבל זה לא אני! אני לא כזה.... אני בורח מאחריות תמיד.... ולמרות זות אני רוצה אחריות...מוזר... אבל להנהיג לא! אני לא מתאים להשתנות בשביל להנהיג! אני לא ישתנה למשל כדי להיות ראש ממשלה... אני יכול! ואני עוד יכול יותר מזה... למען האמת אני יודע שאם הייתי ראש ממשלה הייתי יכול לעשות שלום בלי בעיה! ולא באלימות! לא סובל אותה... אבל אני לא כזה... אני מישהו שונה... ובגלל זה אני כותב עכשיו בפורום ולא מעשן אם החברה גראס וכו..... תחשוב על זה..... אור ואהבה לך... שלך tksr

ELY

New member
לפי דעתי..

את יותר מידי מתעמקת מה שחושבים עליך שמא תוציאי איזו מילה לא במקום ואז אחרים "יצחקו עליך" את תמיד מפחדת שתכשלי ואחרים ישימו לב, וזה מה שבאמת קורה כי אחרים קולטים את זה עליך... ברגע שתגידי "זהו! נמאס לי! אני אדבר וממש לא אכפת לי מאף אחד!" אז תגלי שאת יכולה לדבר כי כבר "עברת פעם ראשונה" נכון שזה קשה מאוד בהתחלה (אני אומרת מניסיון) אבל תתחילי קודם בדברים הקלים כמו (אם את תלמידה): ואם זה לדבר בשיעור תשאלי שאלה פשוטה כמו "מה רשום שם בלוח" וכו´... תתחילי בקטן ומיד תראי שזה משתנה לאט לאט לדבר יותר גדול ויותר גדול... כמו שאלדר אמר תחיי את ההווה ואל תשימי לב למה שחושבים עליך, שימי פס על כולם, ואם את מפשלת, כל אחד מפשל לפעמים פשוט תשכחי מזה ותתמקדי בהצלחות שלך

למעלה