עצורה !

אלדר

New member
אין ´אין´ אהבה...

תמיד יש אהבה כבר זה ברור.. אבל לא תמיד נותנים מימנה... ואם נותנים אז יש רמה... אתה לא יכול לתת אהבה לי כמו שאתה נותן לאבא שלך או לאישתך שאותה אתה כל כך אוהב... יש רמות שונות של אבה אתה מסכים איתי על זה לפחות??? אם לא תמיד אפשר לדון בזה נכון??? אני ינסה לשכנע אותך שיש רמות שונות של אהבה אבל אין ´אין´ אהבה בכלל?!?!? אוקי? אור ואהבה JonGler ... שלך tksr

jongler

New member
שחור ולבן....

יש "אהבה נוכחת" או "שהאהבה לא נוכחת" לא כלפי מישהוא אלא בסביבה, בי, בהוויה. אין אוהב יותר אוהב פחות, יש רוצה ויש ולא רוצה. יש מדליק אותי ולא מדליק אותי. האם יש דבר כזה מאושר יותר? או מאושר פחות? יש מאושר או לא מאושר! המשך ערב מדליק JonGler

אלדר

New member
כתבתי על זה איפשהו....

אז ´גונגלר´ ככה... אין אין אהבה... זה או שהיא נוכחת או שהיא כמעט שלו נוכחת כדי לתת משמעות... כי אם אין אהבה יש משהו שם? אם אין אור אין כלום.... אם אתה תחייה כל החיים שלך במקום שאין בו אור! מוצק לגמרי שאין בו חלקיקים של החומר הרגיל.. ושהוא לא מעביר אור דרכו... אז אתה לא תחייה.!!! משמעות! מקום בלי אור הוא לא מקום! והכוונה היא לא לצל הוא חושך! כי שניהם מקומות שכרע אין בהם אור הוא שהאור כרגע מגיע אליהם בעקיפה מהצד... אני מדבר על מקום של אין! כמו החלל רק שאין בו שמש בכלל! ככה שכל הכוכבים לא נראים וכוכבי הלכת.... אז הם לא קיימים! אז אותו הדבר כלפי אהבה! אם היא לא קיימת אין כלום! בגלל זה יש אותה לפעמיים ברמה מאוד מאוד נמוכה שהאדם לא קולט אותה... כמו שאם אני יעמוד במרחק של 4 קילומטר ממך ואתה תצעק עלי אני כנראה בסבירות לא ישמע אותך... אבל זה אומר שהקול לא הגיע אלי? הוא הגיע אבל הדרך היחידה שלנו לקלוט אותו זה במקלט עדין מאוד... כי האוזן לא קולטת אותו כתור קול! זה כמו שהזבוב עף לידך אתה שומע אבל אם הוא במרחק של מטר ממך אין אתה שומע אותו! זה אומר שהוא לא עושה קול? הרי הקול שלו זה חתיחת האוייר או משהו כזה... והוא עושה את זה כל זמן שהוא עף! אבל שומעים את זה רק כשהוא קרוב! זה כמו פיצוץ! אתה יכול לראות אותו ממרחק רב מאוד ואחרי כמה שניות רק לראות את הפיצוץ ועוד כמה שניות עד שתשמע אותו... אבל נגיד שאתה מחוץ תווך השמיעה הרגיל! אתה תשמע אותו ממש בקושי כמו לחישה... ועוד מרחק לא תשמע אותו זה אומר שהוא לא קיים? או שהוא לא נקלט אצלך? כי הוא כן! ואתה יודע את זה! אין זה אומר משהו אחר לגבי אהבה! זה שהיא לא נקלטת אצלך לא אומר שהיא לא קיימת! בגלל זה אי אפשר לשנוא מישהו! אתה פשוט לא נותן לו אהבה... אתה מקבל אהבה מכל מי שנותן! אתה פשוט מקבל אותה אחרי הרבה מרחק או ´גלגולים´ שהיא כבר בקושי נתפשת... אצלך... אבל היא קיימת!!!!!! תמיד!!!!! עכשיו אתה מבין? יותר? JonGler?????? או שאני יסביר את זה שוב? ואתה לא חייב לקבל את זה..... אבל אסור לך להתעלם מזה.... אור ואהבה גוןגלר... שלך tksr

חוכמית

New member
DEAR JON!!!

אני חושבת שיש באהבה מאוד... אני יכול לרגיש באהבה ולהרגיש מאוד. וזה שלי ורק שלי גם אתה לא מסכים עם זה. עכשו אקפוץ להודעה הראשונית שלך כדי לענות של שאלותיך. תודה לך ב"יש אהבה"

The Mystique

New member
תשובות מונחות לשאלות מנחות

כן, ישנם עוד מקומות שאני מרגישה עצורה וחוסר מימוש, כמו בעבודה, אני מרגישה שלא תמיד אני נותנת את כולי, כנ"ל ביחסים עם חברים. נוח לי מאד להיות בסביבת אנשים בד"כ, אם כי בחודשים האחרונים קצת פחות, אני קצת חסרת סבלנות ובוחרת להיות לבד. אני מאד אוהבת את מי שמביטה אליי מהמראה, ואהיה מוכנה לעשות כל דבר בעולם על מנת לגרום לה להרגיש הכי טוב בעולם, הכי מוספקת, הכי שלווה, הכי רצויה... בהתנהגותי אני דומה לשני הורי, לפעמים לאמא, לפעמים לאבא, אם כי הם שונים מאד זה מזה. אני לא אומרת הרבה "לא!" לאנשים, רק כשצריך. היתה תקופה בה לא יכולתי להגיד לא לאנשים ומכאן התפתח אצלי מנגנון הגנה הפוך שלימד אותי לסרב כשאני לא רוצה דברים. אבל אין זה משהו דומיננטי אצלי. אני לא סרבנית מוצהרת. אני מאד אוהבת לרקוד בחופשיות טוטאלית, ואכן לא עשיתי זאת הרבה זמן. אני שותקת המון לאחרונה - אבל לא ממש בהנאה. אני משירה מבט של יותר מ-3 שניות לכל מי שמצליח לעניין אותי. אין לי פחד להביט לאנשים בעיניים. "האם נוח לי בחברת ילדים או מבוגרים?" לא ברורה לי השאלה, האם היא מתייחסת להפרשי גילים גדולים ? או להפרשים של מעט שנים ?

The Mystique

New member
אם ככה

אז אני מרגישה בנוח ליד ילדים לפעמים, להיות בקטע של מנוסה וגם ליד כי איתם אני נהנית ללמוד דברים חדשים.

The Mystique

New member
למרות ש...

תמיד מפתיע לגלות שיש ילדים מדהימים שקטנים ממך מאד ויכולים ללמד אותך המון כמו אלדר למשל.

אלדר

New member
נו לפחות את מודה בזה....

סתם אבל אני לא יודע יותר ממך! אני פשוט נגש לזה ממקום שונה.... יש הרבה שיודעים יותר ממני... רק הדרך שלהם שונה... אבל לא חשוב.. זה מסתדר שאת נמצאת ליד קטנים... כי יותר נוח לך שם ואת יותר חופשיה... וגם הניסיון יכול לעזור להם ללמוד.... אור ואהבה ´מיסטיק´... שלך tksr

jongler

New member
עצות יש כמספר האנשים על כדור הארץ..

כל אחד ודרכו, כל אחד והמשקפיים שלו. התשובות הם אצלך, ואם היית רוצה בשינוי אמיתי לא היית שואלת את זה כאן... משום שאף אחד לא יענה לך תשובה "במקום", אף אחד לא יכול לומר לך כיצד לחיות את חייך, העצות זה מעולם המתים והעבר, החיים זה עכשיו וזה כאן. כאן מקבלים יחס, לא פתרונות משום שהחיים אינם מסובכים והפתרונות מחכים לנו בקבר אז למה לחפש אחריהם?! "החיים לא רציניים" אמר פעם מישהו או שניים ו"הדבר הקבוע בחיים הוא השינוי", ולכן באהבה JonGler

אלדר

New member
למה את כל כך מפחת מעצמך?

לפחות זה נראה ככה מהצד... לא שאני שופט אותך אבל אם את אוהבת לעשות משהו ולא יותא לך לעשות אותו וגם באותו זמן אתה כל כך מפחד לדבר חופשי אז משהו מציק לך... זה נראה כאילו עבר עליך משהו שבגללו את לא מוכנה לעבור אלה ישר וקדימה.. כאילו אמרו לך שאת מטופשת ממה שאמרת או שאמרו לך שאת אומרת שטויות.. וזו טעות כי כמו שאני אומר כל אחד שונה! אם תגידי למישהו מהרחוב שהכוכבים אומרים שיהיה לו תקופה טובה יותר עכשיו הוא לא יאמין לך אבל אם תגידי לי אני יאמין לך כי זה קורה לי כבר התקופה הזו.. ובגלל זה אם את אומרת משהו טיפשי אז כנראה את לא ליד הבן אדם הנכון.. כי הוא לא מבין אותך כמו שאת... זה כמו שכמעט אף אחד לא מבין אותי בפורומים וגם החברים שלי לא... בגלל זה כנראה אני עוד בודד... אבל הראשון שיבין אותי ממש את האני עצמי יחייה איתי קרוב כי אני מבין את רוב מי שאני מדבר איתו מכל מקום רק שאני סרטן וזה נותן לי רגישות יתר למילים (מרקורי בסרטן אם הירח) ככה שאני מדבר אם הרבה רגש ובגלל זה קשה לי להתבטע... אבל את מפחדת מעצמך בגל משהו וכנראה שהגיע הזמן לעבור קדימה מעבר למכשול הזה... וזו לא בועה כל כך זה מיכשול... וקפצי מעליו.. הפחד מיכשול גבוהה אז צברי מהירות וקפצי... ועברי... רק תנסי להכנס אליך בדימיון לתוך הגוף לנשמה ותחפשי מה מפריע לך להפתח??? ומחקי את זה או שתלמדי מאותו דבר... זה כמו להגיע למקום חדש אתה פוחד בחצי שניה הראשונה מהמקום אבל מיד מוצא לך את החברים והידידים שם... (לפחות אני ) ויש כאלה שפוחדים להתקרב ולהפתח מידית ולא רומים לחסוף אותם לפגיע... כמו חנונים שפוחדים מהחבורה האבלים שמציקה להם.. במקום לעזוב אותם לפיגור שלהם... יש עוד הרבה דוגמאות! הבעיה עוד בך.. אני מקווה שאני אומר רק מה שנכון ולא טועה לגביך למרות שאני אומר משהו שונה מיופיאל... יש לי אנסיקטים שונים פשוט... ולא צריכים לתת הכל לחברים! גם אני לא נותן וזה לא מסבך אותך ביחסים שאי אפשר לצאת מהם... ואני עדיין מאושר איתם והם איתי בלי שאי יתחבר אליהם ממש! אני מידי פעם מתקרב מידי פעם מתרחק זה תלוי בי... תני למבט שלך לחדור למישהו יותר מעשר דקות ונראה אם תצליחי בלי לעבד את המיקוד!?!?! (זה מה שאני עושה בשיעור משעמם אם חברים! ותמיד ניצחתי אותם בזה חוץ מתיקו אחד כי נגמר כבר השיעור באמתע המשחק וזה קשה! כי אסור למצמץ) וזה אתגר רציני ובקשר לשתיקה שלך אולי אני יודע מה הבעיה שלך... איזה מזל את? אסטרו... אני צריך את השעה שלך התעריך שלך כדי לתת לך תשובה... אולי מאדים משפיע עליך עוד מהנסיגה שלו... הוא שאת עקרבית?? ואז להרבה אומרים שיש להם חרא של תקופה לאחרונה.... אור ואהבה מיסטיקיו... שלך tksr

The Mystique

New member
מזלות ?

אתה באמת מאמין שזה עובד ? זה נחקר המון זמן, אבל אם תגיד לי שיש לך איזשהי סיבה אמיתית שיכולה להראות שזה עובד אני מייד אחשוף את מזלי לפניך. עליך זה עבד ? תן לי דוגמאות ? שאלה חשובה שתחשוב עליה לפני כן, האם זה עובד כי זה באמת חוזה את העתיד, או שאולי אחרי שאתה קורא, התת מודע שלך חוזה זאת לפניך ?

אלדר

New member
כן מאוד......

משם הגעתי לכל מה שיש לי היום (וזה לא הרבה בכלל) וכן אני מאמין בזה... וזה עובד... מהפורום אסטרו... הגעתי לפורום הזה ולעוד פורומים שצריכים אותי... כמו בפורום אסטרו.... שלא צריכים אותי שם (המנהל שונא אותי ככה שהוא רחוק מלהיות מואר) אני לא יכול להגיע לך שיש איזו סובה מוצדקת מאוד לאמין בזה... כי יש הרבה סיבות.. אני התחלתי משם כי חברה אחת שלי (היא כבר לא!) איתה קצת כזו וזה עיניין אותי... אז למדתי.. למרות שאני הפסקתי ללמוד כי אין לי זמן כרגע אבל הספרים מלמדים הרבה... רק שאין כבר כמעט ספרים שאני יכול להשיג... אבל ´מיסטיק´ המזלות לא אמינים כל כך כי אתה לא בנוי ממזל שמש בלבד... יש איןספור דברים שחושפים אותם באסטרו´ ככה שרק אחד לא אומר הרבה... חוץ מהם אתה פשוט ממש הסימן שמש שלך אני מעדיך לנתח רק על פי התעריך ככה שזה לא מדוייק... אבל אני יכול להגיד לך שניתכו אותי ממש מדוייק כאלה שלא מכירים אותי! וגם חזו שיהיה לי עכשיו תקופה הרבה יותר טובה וזה כבר קורה... יצאתי די מאוד מדיכאון של שלוש שנים!!!! ככה שזה אומר משהו! גם אמרו לי דרך המפה שלי על מישהימהגלגול הקודם! ורק אחרי זה חלמתי על הגלגול הקודם שלי כמו תמיד והיא איתה שם!!! ממש ´צירוף מיקרים´! ולו שיש כזה דבר.... ויש עוד הרבה.... את צריכה להתחיל ללמוד לבד ולא בגלל שאומרים לך!.... ואם תתני לי את התעריך שלך אני יכול לתת לך דוגמה... אני לא מכיר אותך אבל אומר עליך הרבה דברים נכונים רק מתעריך?!?!? זה לא יכול להיות שקר!! אור והרבה אהבה ´מיסטיק´... שלך tksr

The Mystique

New member
תשלח לי מייל

ואז אני אשלח לך את התאריך שלי, אפילו שעת לידה אם זה יכול לעזור.

אלדר

New member
שלחתי לך מהכרטיס שלך...

מקווה מאוד שזה יגיע עליך... אם לא... אז תרשמי אותו כאן בפורום....

מזלות מהן? ../images/Emo22.gif

היי מיסטיק!!! ראשית עניתי לך על המייל. לגבי מה שכתבת: אני מזהה את ההסתייגות שלך והיא בהחלט בריאה. אסטרולוגיה, מנסה להיות איזה שהוא כלי מדעי. הומצאו תבניות ונוסחאות שבחלקן עובדות ובחלקן לא. אני לא שוללת את האסטרולוגיה. יחד עם זאת אני טוענת שעם ישראל נמצא מעל המזלות ומעל הכוכבים. הפרוש שלי למילה מזל הוא: מקום נכון, זמן נכון, לפעול נכון. אין מזל סתם כך: אנחנו מחויבים לפעול במקום הנכון ובזמן הנכון. פרוש נוסף למילה מזל על פי הקבלה הוא:מחשבה, זו, לטובה. דבר נוסף. אני חושבת שאף אחד לא יכול לחזות את עתידך. אם הוא עושה זאת הוא חוטא למטרה ויוצר מצב ששמו: נבואה שמגשימה את עצמה. נניח שיואמרו לך שמחר את עוברת את הכביש ומכונית תדרוס אותך. אוי כמה נורא, את נכנסת לחרדה, מפוחדת ומרוב פחד כל פעם שתחצי את הכביש תכנסי לחשש ולחוסר בטחון במעבר, אז ברור שאת עלולה להביא עלייך איזו שהיא תאונה. סליחה אם הבאתי דוגמא כל כך קיצונית. המטרה היתה לחשוף את עינייך לנקודת מבט בה המחשבה יוצרת מציאות. אני מציאה לך ללמוד להתחבר לתת מודע שלך. לא לתת לאף אחד לקרוא את מחשבותיך ולהיות הקשר בינך ובין התת מודע שלך. היי עצמך. לאף אחד אסור לקרוא את העתיד של אף אחד לדעתי. הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

אלדר

New member
אז מיכל אני יפתח את העיניים שלך....

בלי לעלב מיכל... הפירוש שלך קצת מיושן... אין מזלות... יש לזה עוד שם יותר מדוייק...´סימנים´ הסימן שמש שלך הוא.. ולך הוא... וכו.... מזלות זה אותה הכוונה אבל אני לא אוהב אותה... אבל אי אפשר לקרוא את העתיד... אפשר להגיד שיכול לקרות לך לזמן הזה משהו שיגרום לפציעות למשל אם פלוטו יעשה צמידות למאדים בבית ה 7 באמת יכול לגרום לפציעות.... או אם אתה מקבל מכה חזקה בצלעות ואחת נשברת בזמן שהירח בקשת אז יהיה יותר דימום ויכול להיות סכנה לחיים!! ויש עוד עוד... אבל את זה אפשר לחזות... ועדיין זה לא אומר שיקרה משהו.. אתה יכול לישון באותו יום עד מאוחר או לקבל חופש מהעבודה ולמנות מקרה של פציעה... וכו.... או מישהו כמוני שיכול לראות את העתיד שלו... אז רואים טוב ורע ואפשר לשנות את זה... אז לא תמיד זה רע.... ואפשר בדרך זו גם לדעת את הגלגול הקודם... את מה שאתה .... את מה שהנשמה בחרה ללמוד בגלגול הזה... מה מתאים לך יותר... מה יכול להיות הבעיות אם בן או בת זוג...ועוד הרבה... אז מיכל את יכולה לחשוב ככה... אבל לא להגיד שזו טעות עם ישראל לא מעל זה... הוא זה שהביא את הידע הזה לעולם מהבבלים!!! אז בבקשה מיכל אל תגידי כאלה שטויות בבקשה... אור ואהבה מיכל... שלך tksr

אני כרגיל בשלי ../images/Emo22.gif

היי אלדר!!! אני כרגיל בשלי. אני שוב ממשיכה לטעון שעם ישראל מעל המזלות הסימנים המלחשים הקוראים בקפה ובקלפים. אם אתה נמצא באיזו שהיא התלהבות בתוך לימודי אסטרולוגיה שיהי לך לבריאות. אני לא מבינה מה כל כך טוב בלדעת מתי פלוטו יצמד למאדים. בשביל מה אני צריכה לדעת מה היה הגלגול הקודם שלי? למה לחשוב על בעיות עתידיות עם בן הזוג שלי? ואם אני מציגה איזו שהיא נקודת מבט שהיא שלי אף אחד לא יכול לטעון שזה שטויות. כי הנקודת מבט היא שלי ולא שלו. אם הוא לא יודע לקבל זאת אז הבעיה היא שלו ולא שלי. במקום לחקור כל הזמן במה אני לא בסדר כדאי להתחיל להיות מעשיים ולחפש מה אני כן בסדר. לא לחפש כל הזמן להפיל אשמה במזלות כוכבים וגלגולי נשמות. אנחנו נמצאים פה ועכשיו. חובתנו לפעול למען עצמנו פה ועכשיו לא אז ומחר. חוץ מזה מספיק שמישהוא מוסר לך אינפורמציה שגויה או שהוא פספס את תאריך יום הלידה שלו בשניה, בדקה או מספיק אפילו במעלה אחת כדי שהדיאגנוזה שלך לגבי אותו אדם לא תהיה מדויקת. הרבה אור ואהבה. מיכל

davyav

New member
אסטרולוגיה -הכלי הנחוץ לתיקון ../images/Emo6.gif

היי מיכל
. אז קודם כל כדי להבין מהיכן בא מילה מזל. למה רבי שמעון בר-יוחי בזהר משתמש במילה מזל ולא בסימן לפי הצעת אלדר? המילה מזל היא מלשון מנזל,נזילה. על אדם מצליחן אומרים שיש לו מזל ומתכוונים לכל שהדברים מסתדרים לו דרך מקרה. אבל אם נסתכל "על יש לו מזל" מזוית אחרת,אז נוכל להבין שבעצם מה שיש לאותו אדם מצליחן זה נזילה של אנרגיה מעולמות עליונים עד לעולם התחתון שלנו(מלכות בקבלה) ללא הפרעות. וזה שבן-אדם היה בזמן הנכון במקום הנכון רק תוצאה של הזרימה האנרגתית הנ"ל. שכמובן העוצמה וצורה של הזרימה האנרגטית שונות מאדם לאדם בהתאם לתיקון ומעשים. המזלות באסטרולוגיה הם הבטים לזרימה האנרגטית.לכל מזל יש חסימות אנרגטיות אופיניות. כל אחד מאיתנו נולד אל תוך המצב האנרגטי מסוים שבזרע קובע את יכולות שלנו,פוטנציאל שלנו,יעוד שלנו,תיקון שלנו. הלימוד של הנ"ל מאפשר לנו להבין את מה עלינו לתקן בגילגול זה ,לגלות את הכלים שבעזרתם נוכל לתקן ולעזור לאחרים. בעזרת האסטרולוגיה אנחנו יכולים לדעת את חלונות בזמן שיש לנו בהם הזדמנויות כאלה ואחרות. אסטרולוגיה היא כלי יעיל המאפשר לנו לנוות בתיקון שלנו בעזרת המפה האישית,ולהשתמש בידע על החלונות הקוסמיים שונים על מנת לרכוש שליטה על התחומי מודעות שונים. חשוב לציין שאסטרולוגיה לעולם לא קובעת משהו בצורה בעתיד יקרה לך X. מכיוון שעתידנו תלוי במעשנו ויכול להשתנות ,אלה בודקת איזה חלונות בזמן יש לנו,איזה שינוי(תיקון) אנחנו יכולים לעשות בו,בעזרת איזה כלים. לפי כך אין שום סכנה כאן,אלה יש עזרה אדירה. מיכל אם אני הבנתי נכון את לומדת קבלה,אז בקבלה אסטרולוגיה הוא חלק מאוד חשוב. כל לדוגמא ספר קבלה הראשון-ספר היצירה המיוחס לאברהם אבינו עוסק באסטרולוגיה.זהר מלא באסטרולוגיה. לאסטרולוגיה קשורים כל החגים,כל החודשים,9 באב,ספירת האומר ועוד ..... להיות מעל המזל אנחנו כמובן יכולים ,אבל אין זה ברור שאנחנו מעל המזל וזה ממש לא בא במתנה. אנחנו נולדים אם תיקון מסויים ועלינו לתקן אותו ורק אז נהיה מעל המזל שלנו.אבל קודם עלינו לנצח את השליליות שלנו ואחד הכלים העוצמתיים שיכולים לעזור לנו בכך היא אסטרולוגיה. ואם את רוצה לראות איך זה עובד מקרוב אני יכול לקשר אותך אם אסטרולגית קבלית מצוינת ואז תוכלי לשפוט מניסיונך על מה מדובר. שיהיה לך המון אור ואהבה(אהבה=גימ 13 מעל 12 מזלות) דוד

למעלה