עצומה- RBD

bar in love

New member
תראוו

אני חולההההההההההההההה מתה מאושפזת על המורדיםם ונכון גם אני חשבתי בהתחלה שזה חיקוי עלוב אבל אם עוקבים שמים לב שזה לא בדיוק אותו דבר...יש להם מקורויות משלהם...אז תכבדו קצת...

סוכריה16

New member
מעצבן אותי

שאומרים שזה חיקוי באופן מוחלט! כי יש דברים והרבה דברים בעלילה! שהייתי מתה שגם המורדם האמיתיים יחשבו על זה! והם לא חשבו! שינו פה מלא דברי שהפריעו לי בעלילה במאיתית.. לכן בשבילי זה מושלם1

bar in love

New member
מה את מתייחסת??

שווה לך להתעצבן בגלל חבורת ילדים שעוד לא גדלה?

סוכריה16

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק! צודקת.. אבל כאילו יש מעריצים שכל כך סגורים בתוך עצמם ובגלל שזה יצא ראשון הם חשים שזה הכי טוב! וזה פשוט לא ככה.. אם רבלדה היו חבורה של פוסתמים ופוסתמות שאים להם שירים יפים, ששרים מכוער, ומשחקים נורא הייתי מבינה~ אבל הגרסה הזו כל כך יפה! ושינו מלא מלא דברים..
את חמודה.. כי את מבינה שיש עוד שחקנים טובים אבל לא פעם מלא הגיבו בצורה מגעילה שאני קוראת ובא לי להקיא! ילדים קטנים פשוט!! מאשימים לי תשחקנים. זה כריס מורנה שמכרה תגרסה ומנסה להוציא כסף מכל מקום!! היא קבלה את הכסף שלה על זה וזהו!! גם פליפה השתתף בחיקוי לקטנקטנות1 אם הם היו רואים אותו בקטנקטנות היו אומרים שהוא מכוער! אבל עצם זב שהוא בקטנטנות ארגנטינה- הוו כן זה עושה אותו מושלם! פחחח

סוכריה16

New member
חח כן..

ראית 406? זה הסדרה הכי יפה שעולם הזה.. וכן.. אני גם מקווה שהם יגיעו.. השם שלך זה מעיין?!

camila4ever

New member
סוף סוף מישהו מדבר על זה!!!../images/Emo36.gif

באמת!! אני חותמת!! זה לא חיקוי! זה גרסא חדשה! ארווי הם החיים שלי אבל זה לא נוגד את זה שרבלדה מושלמים ויש להם פשוט שירים מדהימים!!!! אלאאאאא רבלדה!

אני בעד לאלה שאוהבים

אבל צר לי לאכזב אותכם שאין מצב שהם יבואו... בקושי הצליחו להביא לפה את המורדים בפעם הראשונה היה מאוד קשה להביא אותם ורק אבל רק בגלל שיאיר דורי הוא ישראלי והוא המפיק שלהם ( או שותף למפיק או משו' כזה ) הצליחו להביא אותם זה עולה מלאא כסף!!! וברור שלא יהיה להם את אותם הכנסות שהיו למורדים פה בשנים קודמות ובגלל זה הרווח בקושי מכסה את ההפסד.... בגלל זה לפי דעתי לא יביאו אותם

סוכריה16

New member
כן אני מסכימה איתך

המרודים בעיקר בזכות יאיר דורי הגיעו.. אבל שתמע.. אם סתם נשב בשקט לא יעשו כלום.. חייבים לעשות משוו.. גם אני יודעת ונראה לי שהצקסקנים רוצים להביא אותם לשם!! כי במלא ראיונות הם אמרו "אנחנו מקווים לסיים את סיבוב ההופעות בישראל"
בקיצור.. אני רוצה לעשות משוו.. כי אני רוצה לדעת שיש סיכוי שאני אראה אותם. שנתיים אני כבר מתה לעשות משוו אועכשיו סוף סוף.. דרך אגב.. רשמתי אותך לעצומה יחחיחיחיחי

סוכריה16

New member
ברור שמדברים!

יש לזה מלא קומונות ופרומים.. ועד שלא יביאו אותם לא ידברו כמו שאני רוצה.. אז שנייה מה השם!!!?

סוכריה16

New member
חח לא !!

מה פתאום!? זה פונצ'ו! והוא הרבה יותר שווה .. חחח הוא הדבר הכי יפה בעולם הזה

סוכריה16

New member
טוב סבבה! אנשושים

לקחתי שמות של מי שרוצה.. הויתה אחת שאמרה שזה קשה להביא. ונכון את צודקת! ונכון שגם להם אין יאיר דורי.. אבל להרבה ילדים מגיע לראות אותם.. כי אני אישית לא רואה אותם רק חודש על המסכים- אלא שנתיים- מאז עוד סדרה "הכיתה 406"!! שגם שם יש שירים וילדים בכיתה י"ב וזה היה מדהים ולא הביאו לנו אותם- אז החלטנו לעשות משוו בנידון! כי מגיע להם ובאמת מגיע להם! ומגיע גם למעריצים.. בקיצור! לקחתי שמות.. ואם עדיין מישהו רוצה להרשם.. הרבה יותר נוח לי אם תצביעו בפורום טלנובלות.. אוקיי!??! וכל אלו שיגידו לי לא אלמר על בחמין שהוא דרקולה, על פליפה שהוא כוהף וכ"ו וכ"ו לא יזכו לראות אותי אומרת שלא.. כי כמו ששאתם הרסתם לי את השרשור וביקשתי מאה פעמים שלא תעשו את זה.. והייתם חייבים לרשום שטויות עם הקנאות המסריחה הזו אני לא אסתיר את מה שאני חושבת. ואני חושבת שאם כבר הולכים על "זה או- זה" אז רבלדה עולה..
והשחקנים שם הרבה יותר יפים! נקודה! ודולסה מריה זונה- אבל יפה, שרה יפה ורוקדת יפה.. חח זה שתגידו מאה פעמים זונה זה רק כי הקנאות משלטת לכם על הפיוזים.. חחח.. קנאים וקנראיות לפחות יש פה נורמלים.. הרבהה מפה.. תתבגרו דרך אגב..

סליחה../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

מי את לעזאזל שתבואי ותגידי לנו להתבגר? תתבגרי בעצמך. תלמדי לא לפתוח שרשור על שטויות כמו זה ולנצל"ש תלמדי שרבלדה זה פורום טלנובלות לא פלוריסיינטה ולא המורדים ואמרו לך את מיליון פעם פשוט כנראה משו במוח דפוק אז הרוב חושבים שהם חקיינים וזה וזה מה לעשות? מי את שתגידי לנו לשנות תדעות? את חושבת שהם יותר יפים? תהני ותתעוורי סליחה, את כבר עיוורת

אלההההה

New member
יש משהו שאת לא מבינה

אנשים שיביאו אותם בארץ השיקולים שלהם לא יהיו- "בואו נגע בליבם של ילדים שרואים תשחקנים כבר שנתיים בסדרות שונות ואוהבים אותם כל כך ויהיו כל כך מאושרים" זה ממש לא מעניין אותם מעניין אותם אם הם יעשו הרבה כסף מההגעה הזאת שלהם והם לא כי אין מספיק הכרה ואהבה של התכנית הזאת בארץ, אם תרצי או לא. קיצר, זה לא יעזור

סוכריה16

New member
סבבה

תראי את העצומה לא אני פתחתי.. אבל אני אעזור כי כמו שאת חולה על מי שבפלורסיינטה באותה מידה ואפילו הרבה יותר אני מתה על השחקנים שם ובעיקר על פונצ'ו.. מי שאמור להרוויח מהופעה בישראל במקרה של רבלדה זה המקסקנים .. ולפי מה שהבנתי הם עצמם מתים לבוא לפה.. בכל מקרה כסף זה לא בעיה בשבילם.. והם מופיעים בהופעה אחת מול 60000 אנשים.. אז חפיף.. יש להם כבר תכסף שלהם! אני בכל זאת עושה את זה כי אני רוצה שפונצ'ו ייה פה! וזהו...

היי!חוצפנית קטנה

גם אני רוצה להירשם לעצומה!רק אתמול חלמתי בלילה שהם באו לארץ!אה ועוד דבר כדיי ליסגור דבריי.עם זאת הייתה סידרה עלובה תאמינו לי לא הייתי רואה אותה,כי אני ממש לא חובבת טלנובלות ואם אני רואה טלנובלה אז זה רק ביגלל שזה טוב.אני רואה רק פלוריסיינטה והמורד....וככה בצד בובה פראית. והפונצ'ו הזה(חחח נישמע כמו נקניקיה)באמת חתיך
.

סוכריה16

New member
הוא מושלם! הוא הדבר הכי מושלם

בעולם הזה ! חח כן.. ועל איזה שם לררשום אותך ? חסוי- חסוי!? חחחח

סוכריה16

New member
לסיכום!

תרה מעיין טל נטלי מיקו משאלי נטע אסור מי שרשומים אצלי.. יש עוד!??! אז בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה כנסו לפורום טלנובלות .. והנה הקישור: ביווווש!!

סוכריה16

New member
אהה ו..

עדה סוזי תרה מעיין טל נטלי מיקו משאלי נטע אסור בגלל כל הבאגן ממש קשה לי לראות ואין לי כח לעבור הודעה הודעה.. מי ששכחתי. שיפנה אליי במסר.. ומי שרושם פה שהוא בעצומה שיפנה אליי במסר ויגיד לי להכנס.. יאללה בה ביי

למעלה