עצומה- RBD

מאפרים אותה כמו רוקיסטית

דווקא אני אהבתי את רוברטה..לפעמים מגזימה,אבל
.

ואת סיימת?!../images/Emo46.gif

אני לא צריכה להתערב פה ואני יודעת אבל קראתי מה שרשמת וזה ממש הרגיז אותי! מה את ישר אומרת עליהם דברים כאלה!? פעם אהבתי את בנחמין ואני עדיין מתעצבנת שמדברים אליו ככה! כמו שזה לא נעים לך שמדברים על מי שאת אוהבת כמו שאת דיברת אז תרגעי בבקשה את צודקת אולי שעם לא אוהבים את המורדים האךה שלך אז לא צריך להגיב אבל מה את ככה מדברת! ועוד את מדברת על ההיא שלפנייך! עד לבנחמיןפליפה קמילה ולואיסנה!

סוכריה16

New member
אני לא הייתי אומרת

את הדברים שאמרתי אם לא הייתם אתם תוןקפים! מה זה!? אתם תתקפו את מי שאני מעריתצה ואני אשתוק!? סליחה!!?!?!? אז אני לא כזו! לכל דבר יש לי מה לענות! אני ראיתי מלא עצומות "להביא את חואן להביא את חואן" והלכתי ופרסמתי אותם! זה היה ככה לפני חודש וחצי .. חודשיים! אז פה אני לא מבקשת הרבה- ביקשתי ממי שרוצה!! ממי שרואה ויש כאלה. אז למה כל האלו חייביים לדחוף תאף שלהם!?! למה!?!?? שום "עד לקמילה פליפה וכ"ו וכ"ו" לא הייתם מגיבים- זה לא היה קורה! מצטערת! בכל מרה הרסתם לי תשרשור! אבל זה לא משנה.. אני את מה שרציתי השגתי. תהני לך!

mOr117

New member
כנסי כנסי

1. חיקוי זה לא- הכל מאושר זאת גרסה ששתאים לילדים של מקסיקו, מובן?! 2. היית מתה להיות חצי מאנהי, ודולסה פעם אחרונה שאת קוראת לדולסה זונה! שאני לא אתחיל לרדת על שחקנים שאת אוהבת 3. פליפה לא מגיע לקרסוןלים של פונצ'ו, אז שקט 4. כריס מדהים את לא רוצה אלתראי אבל סתמי את פיך

מה את חשה?../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

קבלי: דולסה זונה דולסה זונה דולסה זונה דולסה הייתה מתה להיות קמי דולסה הייתה מתה להיות גמי בעיות? קפצי לי

סוכריה16

New member
חחחח

אני לא אגיב כי קמילה היא הדבר הכי מתוק במורדים.. ואני אוהבת את האופי שלה יותר מדולסה.. אבל בכללי.. דולסה לאאאאאאאאא הייתה מתה להיות קמילה.. למה כי מבחוץ, במראה החיצוני האי הרבה יותר עדינה ויפה..

LOL../images/Emo6.gif../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

listen בייבי, אני לא אתווכח איתך כי לדעתך דולסה יותר יפה וזה סבבה. אבל בתכלס, את סתם אומרת את זה כדי לעצבן ובכלל ההודעה היתה מיותרת כי זה פורום פלוריסיינטה לא רבלדה, תבקשו לפתוח פורום וזהו. בכל אופן, אין על קמי ועל זה אין מה להתווכח. ועל המורדים בכלל אין. ואל תגיבי

סוכריה16

New member
חח רק עכשיו קראתי

ולמה אל תגיבי!? את מפחדת שיענו לך! ברור שיש על המרודים- העלילה ברבלדה תגידי מה שתגידי תקפצי באויר כמה שתקפצי באויר יפה יותר! ואל תגיבי כי אני לא קוראת את ההועדעות מהסוג הזה1 לא מעניין אותי מה הולך פה בפורום! מענינת אותי העצומה ולא ילדים קנאים

maya124

New member
חחחחח יפה!../images/Emo45.gif

מי אלה בכלל?!?!?!?!?!!??! איפה הם משודרים?! הם נראים ממש מפגריםםם!!!!!! והם באמת חיקוי עלובבב!!!!!!!! אין על המורדים!!!!!! פשוט איןןן!!!!!!!!!! והפונצ'ו הזה או איך שלא קוראים לו פשוט מכוער רצחחחחחח!!!!!!!!!! ובנחמין פי אלף יותר יפה ממנו!!!!!!!! וגם פליפה!!!!! ובכלל ארוואי הרבה אבל הרבה אבל הרבה יותר יפים מהקופים החקיינים האלה!!!!!!!!!!!!!!!! זהו אמרתי את מה שהיה לי להגיד!(בבקשה בלי תגובות...) ואני לא מתכוונת לריב פה עם אף אחד! שכולם יחשבו מה שהם רוצים ויאהבו את מי שהם רוצים וזהו!

חחחחחחחח הם משודרים בויוה בשעה 6

בערב פונצ'ו לא מכוער אבל בכל השאר את צודקת !!! אין על המורדים!....חחח

סוכריה16

New member
צודקת..

*******לדעתך.. זה לדדעתך המורדים יותר יפה ולדעת אחרים לא.. ואכן פונצ'ו בכלל לא מכוער.. זה רק מראה על שפיטה לא נכונה.. ואיך אנשים מביעים דיעות בלי לראות פרק...!!

...אוליי היא לא כמו קמי..כי קמי הכי

אבל גם דולסה חמודה!אבל קמי יותר..אבל דולסה מתוקה יפה וחמודה אבל קמי מושלמת...את האמת תגידו משאתם רוצים,אני אעשה לכם רשימה של המורדים והמורד!וזה רק לדעתי וכל משמיתעצבן שיוריד לעצמו כאפה. קמילה:מאמי!!!!שחקנית אהובה עליי!רוצה אותה חחחח. בנחמין:מאמי2:הוא גם אחד מהשחקנים המועדפים עליי אבל ברמות,אבל לדעתי הוא מכוער...לא מכוער פשוט הוא כזה שאומרים שהוא חתיך וכולם משוכנעים שזה כך,אוליי בגלל שהוא בלונדיני?אבל עדיין חולה עליו. פליפה:חמוד מאוד,אבל אני לא ממש אוהבת אותו. לואיסאנה:יפה אמיתית לא מתה עליה בסידרה(אבל יש קטעים כן!)אבל היא כזאת מאמי במציאות. שחקנים בבלדה: רוברטה:מאוד אוהבת אותה,לדעתי היא מאוד יפה,היגזימו קצת אם הדמות אבל לא איכפת לי.היא האהובה עליי הכי מהמורד. דייגו:לא חתיך ולא מכוער הוא כזה בסדר. מיגל:אההההההההההההההההההה חתיך מאוווווווווודדדד
מיה:....אהממ ממש לא אהבתי אותה בלי להעליב מעריצים. ג'ובאני:בלי להעליב דומה להומו אבל קול מאוד יפה. לופיטה:היא באמת יפה. דעתי על הסדרות: המורדים:סידרה יפה מאוד מתה עלייה,חוץ מכל הצינזורים. והשחקנים מעולים. המורד:חביבה לא ממש אהבתי את השחקנים אבל אני לא יכולה לפספס. אבל לפעמים זה מחליא שמדברים על קונדומים וזה...לא יודעת למה,זו בעיה אישית שלי,כי בסדרות אחרות זה לא איכפת לי,וגם 2 הילדים החרמניים הלה,לא סובלת אותם. לסיכום:אני מטומטמת...אה לא זה. לסיכום:אהבתי את 2 הסדרות,ואני במיוחד ניקשרת לדמויות המשוגעות. מישפט סיום:אההההה מתה על פדריקו!תעשה לי שבט.

בכמעגכעכעיכ

גררררררררררררררררררררררררררררררר רררררררררררררררר ר דולסה לא זונה ולא מטומטמת גרררר....כן ומיה באמת ניראת כמו בת 80. ובלי להעליב לדעתי בנחמין ביכלל לא יפה...אבל אני מתה עליו!בנחמין הוא חמוווד...אבל לא יפה.אההההה איזה יפה קמילה בתמונה.

למעלה