...אוליי היא לא כמו קמי..כי קמי הכי
אבל גם דולסה חמודה!אבל קמי יותר..אבל דולסה מתוקה יפה וחמודה אבל קמי מושלמת...את האמת תגידו משאתם רוצים,אני אעשה לכם רשימה של המורדים והמורד!וזה רק לדעתי וכל משמיתעצבן שיוריד לעצמו כאפה. קמילה:מאמי!!!!שחקנית אהובה עליי!רוצה אותה חחחח. בנחמין:מאמי2:הוא גם אחד מהשחקנים המועדפים עליי אבל ברמות,אבל לדעתי הוא מכוער...לא מכוער פשוט הוא כזה שאומרים שהוא חתיך וכולם משוכנעים שזה כך,אוליי בגלל שהוא בלונדיני?אבל עדיין חולה עליו. פליפה:חמוד מאוד,אבל אני לא ממש אוהבת אותו. לואיסאנה:יפה אמיתית לא מתה עליה בסידרה(אבל יש קטעים כן!)אבל היא כזאת מאמי במציאות. שחקנים בבלדה: רוברטה:מאוד אוהבת אותה,לדעתי היא מאוד יפה,היגזימו קצת אם הדמות אבל לא איכפת לי.היא האהובה עליי הכי מהמורד. דייגו:לא חתיך ולא מכוער הוא כזה בסדר. מיגל:אההההההההההההההההההה חתיך מאוווווווווודדדד
מיה:....אהממ ממש לא אהבתי אותה בלי להעליב מעריצים. ג'ובאני:בלי להעליב דומה להומו אבל קול מאוד יפה. לופיטה:היא באמת יפה. דעתי על הסדרות: המורדים:סידרה יפה מאוד מתה עלייה,חוץ מכל הצינזורים. והשחקנים מעולים. המורד:חביבה לא ממש אהבתי את השחקנים אבל אני לא יכולה לפספס. אבל לפעמים זה מחליא שמדברים על קונדומים וזה...לא יודעת למה,זו בעיה אישית שלי,כי בסדרות אחרות זה לא איכפת לי,וגם 2 הילדים החרמניים הלה,לא סובלת אותם. לסיכום:אני מטומטמת...אה לא זה. לסיכום:אהבתי את 2 הסדרות,ואני במיוחד ניקשרת לדמויות המשוגעות. מישפט סיום:אההההה מתה על פדריקו!תעשה לי שבט.