*אוווווווווווווווווווווווווולה* *כאילו גלים* משחקי כדורגל...
K KiShKooSh New member 14/12/05 #35 רק ... *מנסה לחשוב על דרישה* רק אם תשתפו את לירון וייסמן ? חח האמת נקווה שיהיו אודישנים פתוחים סרט זה נשמע הכי טוב, זה עובד אחרת מסידרה והסטים חיצוניים הייתי שמחה להשתתף בסרט על השמיניה הייתי שמחה להשתתף גם בסרט אחר שעומד לי אי שם בראש
רק ... *מנסה לחשוב על דרישה* רק אם תשתפו את לירון וייסמן ? חח האמת נקווה שיהיו אודישנים פתוחים סרט זה נשמע הכי טוב, זה עובד אחרת מסידרה והסטים חיצוניים הייתי שמחה להשתתף בסרט על השמיניה הייתי שמחה להשתתף גם בסרט אחר שעומד לי אי שם בראש
K KiShKooSh New member 14/12/05 #38 דונט אסק../images/Emo3.gif אבל אם כבר שאלת פעם מזמממממממממממן מזמממממממממן בפורומיכאלה הייתה ילדה אחת שכל הזמן שואלת באירוחים "אתה מכיר את לירון וייסמן?" וזה נדבק אלי משום מה
דונט אסק../images/Emo3.gif אבל אם כבר שאלת פעם מזמממממממממממן מזמממממממממן בפורומיכאלה הייתה ילדה אחת שכל הזמן שואלת באירוחים "אתה מכיר את לירון וייסמן?" וזה נדבק אלי משום מה
נ נעמקה19 New member 15/12/05 #54 למי שעושה את האודישנים: תראה, אני יכולה להיות אחיינית שלה...אנחנו די דומות
נ נעמקה19 New member 15/12/05 #55 וקחו בחשבון שאני עומדת ליד אדית... אז בכל זאת...זו לא אשמתי שאני נראית כמו סופגניה
O ofirush17 New member 15/12/05 #57 חח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif את לא ניראת שם כמו סופגנייה! חחח
חח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif את לא ניראת שם כמו סופגנייה! חחח
נ נעמקה19 New member 15/12/05 #63 תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo2.gif תודה! ווי... זה מה זה מחמאה...! עשית לי את היום
O Oshi love Tamir New member 15/12/05 #60 חחח ואני רוצה לשחק... מישהי שקשורה לנטשה איכשהו חחח ואני בכלל יצאתי מזעזע חחח...
J j u l i a 1 3 New member 14/12/05 #41 ../images/Emo45.gif אני חושבת שהספר ממש יפה והייתי מתה לראות סרט ע"פ הספר... גם יכול לצאת מזה סרט ממש יפה... מותח כזה...
../images/Emo45.gif אני חושבת שהספר ממש יפה והייתי מתה לראות סרט ע"פ הספר... גם יכול לצאת מזה סרט ממש יפה... מותח כזה...
S shminia com New member 14/12/05 #44 אני יודעת! כתבתי לך שגם אני חשבתי על זה שלפתוח עצומה זה טוב ובדיוק באתי לשאול ואז ראיתי שאת שאלת אז פתחתי בשם שלושתינו אם תשימי לב רשום עדי, נעם ו|הגדש|ליהי
אני יודעת! כתבתי לך שגם אני חשבתי על זה שלפתוח עצומה זה טוב ובדיוק באתי לשאול ואז ראיתי שאת שאלת אז פתחתי בשם שלושתינו אם תשימי לב רשום עדי, נעם ו|הגדש|ליהי
ע עדידה16 New member 14/12/05 #51 ../images/Emo45.gif ואם אתה מצלם כבר סרט אז שגם נשתתף בו ושנהיה בהקרנת בכורה! אם כבר אז כבר... חחחח