עצומה להכנת סרט

gal love sims

New member
../images/Emo45.gif ו-../images/Emo31.gif כי...

המטרה של הספר היא גם לגרום לילדים לקרוא ואני שונאת לקרוא אז אהיתי רוצה סרט אבל זה לא טוף שאני שונאת לקרוא אז אני לא ממש יודעת...

shminia com

New member
חבל שאת שונאת לקרוא..

זה ממש כיף!! וחוץ מזה שיש דברים שאת תדעי רק בזכות הספרים ואחר כך שילמדו את זה בבית הספר את תדעי יותר טוב מכולם. ואני אתן לך דוגמא באיזה שיעור ביסודי הם אמרו תסמנו את המילים הקשות בקטע. אני ועוד כמה לא סימנו כלום כי האמל הקטע הזה היה קל , מי שלא סימן כלום היו בערך רוב הילדים שקוראים ספרים (ולא קורעים אותם חח..)והיו שם ילדים שסימנו מילים כל כך פשוטות שזה ממש חור בהשכלה. נ.ב: אוף הפרסומת הזו בצד של יד שתיים ממש מעצבנת..

נעמקה19

New member
תקראי הארי פוטר...ותאהבי קריאה.

נשבעת לך. יש לי חברה, ששנאה לקרוא, ויש לה דיסלקציה. מאז שהיא התחילה לקרוא הארי פוטר, זה השתנה. היא אוהבת לקרוא, מטורפת על הארי פוטר...! תנסי! (הספר הראשון משעמם..השני אחלה. פשוט תמשיכי לקרוא. אם את השלישי לא אהבת אל תמשיכי. כי השלישי נראה לי זה זה שבאמת קובע) אפילו כתבתי על זה פעם בשיעור אנגלית. היינו צריכים לכתוב עבודה (קצרה) על המנהיג בשבילנו. אז הרוב כתבו על ראש הממשלה, שרים כלשהם, סבים וסבתות שלהם.... ואני כתבתי על ג'יי קיי רולינג
כי היא הנהיגה זרם קריאה עצום. המוני ילדים ששנאו לקרוא, התחילו לאהוב לקרוא בזכותה. ולדעתי זה הישג מדהים. זהו.

Super Chuly

New member
בוודאי! ../images/Emo45.gif

אפשר לכתוב/לביים/לשחק/לערוך/כולם ביחד? ליהי :)

Dead rose 8

New member
../images/Emo45.gif ברור למרות שזה נורא יקר והכל

תחשבו על זה צריך לשלם על מלא דברים של תפאורה... אי לא אתן דוגמאות כדי לא להרוס את הספר למי שעוד לא קרא אבל בעיקרון והשחקנים והכל...

נעמקה19

New member
בואו נצלם אותו במפגש פורום...

נשלח לגיורא...ונעלה אותו למסכים... למישהו יש קשרים עם מנהלי בית קולנוע?

R o n 2 5 6

New member
../images/Emo45.gif

אבל רק בתנאי שאני אשחק(אף פעם לא שיחקתי אבל זה נראה כיף)

נעמקה19

New member
אולי נהיה ניצבים? ../images/Emo3.gif

זה יהיה יותר פשוט לגיורא...חחחחחחח...

R o n 2 5 6

New member
אני רוצה לשחק את ניני!

אבל אני אתפשר גם על דורי
סתם,דורי ממש אחלה

Secret17

New member
יש סיכויים שכך או כך, יהיה סרט.

יש סיכויים שיהיה סרט. ואני ממש לא מאמין שהוא יהיה סרט על הספר.

Super Chuly

New member
למה לא?

מבחינת השתלשלות העלילה בספר, עם כמה שינויים מינוריים אפשר להעמיד סרט ישראלי מוצלח ומותח שיעשה גלים ליהי :)

למעלה