עצומה להורדת כל ההתנחבלויות

sad/one

New member
כמות ההברזות שלך

היא ביחס הפוך לידע שלך. מלחמת ששת הימים פרצה עקב ניסיון כושל של מצרים והממלכה ההאשמית אכן להשמיד את מדינת ישראל , א-ב-ל עד אז עזה והגדה המערבית היו שייכות למצרים וירדן בהתאמה. אין שכתוב , לך תקרא אנציקלופדיה , פנאט אומלל.

outrospect

New member
אמריקה אנא הכניסי אותנו לרשימת

הטרור. אין ספק שאנחנו לא טלית שכולה תכלת ואכן יש מתנחלים פורעי חוק שצריכים לשבת מאחורי סורג ובריח אבל ויש כאן אבל גדול (בהתייחסי למאמרך) 1. העמידה שלהם שעות במחסום נועדה להגן עלייך ועל החברות שלך כשאתן יוצאות לבלות בקניון, בדיסקוטק, ובבית קפה. 2. אני רוצה להזכיר לך שהאינתיפאדה החלה בימי שלטונו של ברק אריק לא היה בתמונה היאוש והתסכול לא נבעו מאריק כך שחלק ניכר מהמאמר שלך פשוט לא נכון. 3. התמיכה המסיבית של הרחוב הפלשתינאי באוסמה בנלאדן נובעת ממה? כנראה שהאמריקאים גם אוהבים לנגב חומוס. 4. איפה תנועות השלום הפלשתינאיות שנהגו להתפאר בהם. הדבר הכי קרוב לזה אלו הן תנועות שמאל ישראליות שחברו לפלשתינאים קיצוניים.

טרור יהודי-אחלה

למה החברים היקרים כאן חושבים יותר מדי האם ראש הממשלה לשעבר יצחק שמיר לא יכול לעזור לנו ךהכנס לרשימת הטרור 800- אנשי לח"י לימדו את העולם ציונת בלי מרכאות והכניסו אותנו לרשימת הטרור מי ששכח כאשר מנחם בגין נשבע אמונים לראשות הממשלה אנשי לחי היו מוגדרים -לפי החוק של מדינת ישראל -טרוריסטים

רלוונטי

New member
כל כמה זמן......

מופיע לו משפט שמתחרה בכבוד על שטות החודש..."האינתיפאדה התחילה בימי שלטונו של ברק" תפס מקום טוב בצמרת...אבל..."אריק לא היה בתמונה"........לוקח בגדול.

outrospect

New member
רלוונטי? לא בדיוק

מתי התחילה אינתיפאדת אלאקצה? בימיו של שרון,ביבי,שמיר אולי בגין עד עכשיו שמעתי על קונספירציות מצד הימין על רצח רבין לא ידעתי שלשמאל יש קונספירציות משלו בכל הקשור למחדלי אוסלו. באמת כל הכבוד שלא שכחת לצטט את הח"כים הערבים וחברי המועצה העליונה של אש"ף שהאשימו את שרון כאשר כל הפרשנים וכל גופי הבטחון שללו את הדבר מכל וכל. הפלשתינאים חיפשו תירוץ התאמצו והתאמצו והצליחו ליצור פרובקציה מכלום שרון לא נכנס למסגד אלא הסתובב במתחם הר הבית להזכירך כל המתחם נמצא לפחות כרגע תחת שליטה ישראלית מלאה לא חצי ולא שלושת רבע. מה קרה? אז הוא הסתובב בהר הבית, אם יאסר ערפאת היה מגיע לכותל היינו פותחים במלחמה איזה קשקוש.(עצה ידידותית כדאי שתקרא את הרישומים של גלעד שר,מרטין אינדיק שלמה בן עמי ואהוד ברק מקמפ דיוויד וכך להבא תחסוך מאיתנו את דברי ההבל והטמטום שזולגים ממך בפרץ חסר מעצורים). ולחסידי הדמוקרטיה בית המשפט העליון התיר לשרון להיכנס למתחם הר הבית. אחרי התקשורת נוכל אולי להאשים את בתי המשפט.

רלוונטי

New member
אבל אדוני לא כתב ..........

אינתיפאדת אל אקצה....שום זכר לאל אקצה...האינתיפאדה נמשכת כבר 16 שנה...אני מציע שלא תלמד אותי היסטוריה...את הערכות שלך ליכולתי השכלית אתה יכול לדחוף.

קלימרו

New member
רלוונטי...

והרי הצעה. אני חושב שאתה די מזיין את המח (סליחה על הביטוי) בלשון המעטה. תשמע , אהוד ברק ימ"ש ברח מלבנון וזו הסיבה לפרוץ האינתפדה בשטחים שהרי הוא הראה לערבים שאנחנו לא מחדים משום דבר, משום דבר פרט לטרור. ולכן אני מקווה שאהוד ברק ייזכר בזכרון הדורות כעלוב בעיניי עמו.

רלוונטי

New member
אני יודע שזה קשה..אבל תנסה..

האינדיפאדה התחילה לפני 16 שנה...קצת אחרי שהתבצרנו בלבנון...והורדנו את גבול הצפון כאופצית לחץ פלשטינאית.. וזה איך אריק מתקשר לתמונה..

רלוונטי

New member
ואני לא.......

לכל דבר יש התחלה. זה שאתה מרגיש בזאת רק שיורים לנו בראש..זו בעיה בפני עצמה.

רלוונטי

New member
אני יודע שזה קשה..אבל תנסה..

האינדיפאדה התחילה לפני 16 שנה...קצת אחרי שהתבצרנו בלבנון...והורדנו את גבול הצפון כאופצית לחץ פלשטינאית.. וזה איך אריק מתקשר לתמונה..

יש לי רעיון יותר טוב

נחזיר אותך לגולה יחד עם כל אויבי הציונות היהודים מ"שלום עכשיו", נשים בשחור", גוש שלום", "דור שלום" ו"בצלם". ואז נגיד לערבים שאם הפליטים שלהם יבואו אלינו אז שיקחו אתכם מהגולה, הם וודאי לא ירצו פציפיסטים כאלה בקרבתם ויתבעו ממדינות ערב להעניק אזרחות לפיליטים.

GIPSY

New member
אלון גל, ואותך בראשם? לא רק שאני

אבין מאחר שאם אני לא טועה אז כ-ל-נ-ו- על פי הגדרתך מתנחבלים וזאת מהסיבה הפשוטה שכ-ל-נ-ו נמצאים בהתנחלות הגדולה הזאת שנקראת צ-י-ו-ן או מ-ד-י-נ-ת ישראל (לפי בחריתך, שים לב כמה שאני לארגי´ת ונותנת לך לבחור שלא כמוך שמלבד עצמך לא נותן לאף אחד לבחור ובטח לא מי ששפוי וצלול ולא הולך ומסכים עם דעותייך ההזויות, החולניות והמעוותות). אז לפני שאתה מדבר, אז אנה ממך תראה דוגמא ותעמוד כמו גבר (באם אתה כזה ומסוגל לכך כמובן) מאחורי התאוריה שלך, ותרד מהארץ או לפחות (באם כמובן אתה ומשפחתך עליתם מאיזו שהיא תפוצה) תחזור לארץ מוצאך כמובן, ואם לא אז אנה ממך תזחול מהר ובשקט לפינה ולחור שממנו יצאת ולטובתך, ואך ורק לטובתך (כי רק לידעתך מבחינתינו השפויים זה לא יהיה אובדן גדול ובטוח שלא נתאבל לפחות יותר מידי אם זה יקרה ושוב בשבילך חלילה) תזהר בבשקשה לא לבוא יותר מידי במגע אם עצמך ובטח עד כמה שניתן תזהר שלא לנשוך את לשונך כדי שחלילה לא תורעל מהארס של עצמך ותזכור וזה הכי חשוב; שימי הק-א-פ-ו-ס העליזים פסו כבר מ-ז-מ-ן מהעולם בתום השואה ומלחמת העולם השנייה וכמו כן אל תשכח שהחיים זה בומרג אחד גדול ולא סתם בומרנג אלה עם רבית ד´רבית מכל הבחינות והתחומים והשקפות העולם והדעות למניהן אז פשוט תזהר שהתבשיל שלך עצמך לא יתפוצץ לך בפרצוף (סתם טיפ ידידותי). אז בכל אופן ולמרות הכל ולאות הוכחה שאני לא נגדך אלה נהפוך הוא כל הערתי זו בא לטובתך ואך ורק לטובתך אני רוצה לאחל לך ולכולנו בוקר טוב אחלה יום חג שמח גמר חתימה טובה ושנה טובה החל מהיום!!! ואלוני בוקר טוב לך, נעים מאוד חג שמח גמר חתימה טובה ושנה טובה לך, ברצוני להזכירך שקיים דבר כזה שנקרא חופש הביטוי ולבקש ממך שלא תצנזר את הודעתי זו כשם שעשית עם אחת מההודעות הקודמות שלי וכשם שלא צנזרת את הודעתו של אלון גל כשהשתמש בביטוי השפל, הנמוך והבוטה ביותר "מתנחבלים" ועוד לא פחות ולא יותר בחלון הנושא, מאחר ועד כמה שידוע לי - ביטויים כמו "מתנחבלים" לא פחות (אם לא יותר כמובן) גרועים מביטויים כמו "קאפוס" שהם אגב כמובן תוצר נלווה ונגרר ואפילו הייתי מרחיקה לכת בהחלט ומכנה זאת ברשותך (שוב כמובן) מתבקש ובלתי נמנע. בתודה מראש על הכל ועל ההקשבה, הפתיחות ותשומת הלב והסבלנות והסובלנות בפרט ושיהיה לך אחלה יום.

GIPSY

New member
גם קאפו זו רק "מילה", רלוונטי

ה""נאור"" ה""אינטילגנטי"" מי שהתיימר לכנות את הימנים הצפונבון מי השמאלני ""יפה הנפש" "בעל התרבות"" והנשמה הערביה. אתה יודע משהו ""רלוונטי"", אם תופעות כמוך בפרט בימים טרופים אילו לא היו כואבות ואמתיות הן יכלו אפילו להצחיק משום שלכם השמאל מותר ה-כ-ל כולל הדרישה תוך כדי כפייה שלא רק אתם צריכים להשמע אלה רק דעתכם קובעת כי אם לא אז אבוי למי שנצא בקרבכם אבל מזל שמה שנשאר מכם זה רק מיעוט זהום וזעום ודל מאחר ומי שבאמת נחשב לטופ שבטופ אצלכם ולטוב שבטוב אצלכם התפכחת והתפקח אף הוא אבל במקרה הזה קאפו זו מילה שבדיוק תפורה עליכם בול ובדיוק במקום שלא כמוכם שזורקים וממציאים ביטויים, הגדרות ושמות שלא במקום מה גם שאתם עם התנהגותכם, אהבתכם המשונה החולנית והמעוותת לאלו שרוצים לחסל אתכם ומאחר והיה קשה לכם גם למצוא את ההגדרה הנכונה לגבכם ואם מצאתם אז משום מה כהרגלכם מתוך פחדנותכם (שאתם רק יודעים להטיף מוסר לאחרים בו בזמן שבאותם סטנדרטים שאתם מציבים לאחרים אתם בכלל לא חושבים אפילו להתחיל לעמוד) לא היה לכם אומץ להודות ולצעוק זאת בראש חוצות שזה מה שאתם ואנחנו רק באנו ועזרנו לכם להתבטא ולהגדיר את עצמכם - קאפוס היות ובעצם קיומכם הגדרתם את עצמכם ככאלה בעצמכם וביחוד שזו תוצאה נלוות ונגררת ותגובה מתבקשת לאור הגדרותכם הכל כך ""נאורות ותרבותיות"" את אחיכם - בני עמכם. אגב ""רלוונטי"" אתה לא חושב (באם עדיין אתה עוד מסוגל לכך כמובן) וזה לא נראה לך אבסורד שאתם ""בני התרבות"" שבעיקר בעקבות רצח רבין חזקתם את שבועתכם שלא משנה מה, (ולמרות שכמובן שוב כרגיל זה היה מהפה החוצה, מאחר שאף פעם לא זכור לי שהייתם כפי שהנכם מתיימרים להיות כל כך ""תרבותיים ובעלי לשון נקייה"" ובעיקר לעומת הימין ""הכל כך פרמיטיבי"") תמשיכו ""לשמור על טוהר הביטוי והמידות"" והאשמתם את הימין בכך שרק בגלל התבטאיותיו ""התלהמותו הבהמית ומילותיו"" - נרצח רבין. אז מה קרה לך ""רלוונטי", ותרשה לי לחדד את שאלתי בעזרת ציטוט משייקספיר; "הגם אתה ברוטוס?"... הגם אתה ""רלוונטי"" אז מה ממזר שובב שכמותך מסתבר שגם בך מסתתר איזהשהו שדון ימני קטן אבל שפוי בהחלט אז קדימה תזרום, צא מן מהארון כי מה יותר נאור, ר-ל-ו-ו-נ-ט-י (אפרופו "רלוונטי" כמובן) וIN היום מאשר יציאה מהארון, אז קדימה, ותאמין לי שנקבל אותך בזרועות פתוחות - של כמוכם השמאלנים שהם רק מהפה החוצה כאמור.

רלוונטי

New member
אני זה לא אתם...................

בשום דרך ובשום צורה.ואין לי כח לקרוא את שאר קשקושיך......אני, אני , לא שייך לאף אחד.

GIPSY

New member
רלוונטי, ותודה לא על כך שאתה זה לא

אנחנו ובמצב נורמלי הייתי משתתפת בצערך שאין לך בסיס ואתה לא שייך לאף אחד כפי טענתך כי זה ממש עצוב אבל מאידך כמובן כשזה מדובר בך ובשכמותך לא רק שחבל על כל מילה וכל מילה מיותרת בעבורך, אלה אני ממש, אבל ממש שמחה לדעת שאתה לא שייך לאף אחד מאחר ואף אחד לא היה שמח או מוחמא מכך באם היית שייך לו, למרות שאני לא בטוחה בכך בפרט לאור הגנתך בחירוף נפש כזו על חלאות האדם - הפלשתינים ונוכתי בעצב (ותאמין לי שאני כנה לחלוטין) שאני עצובה בעבורך שאתה עד כדי כך לא מודע לחומרת מצבך ותודה אחרונה על הדבר השפוי והצלול ביותר שעשית כנראה וגם האחרון כנראה בימי חייך - וזה שאתה לא מעליב את האינטליגנציה שלי למרות שאתה יודעת בתוך תוכך שזו אמת לחלוטין כל מה שאני אומרת כי אחרת הייתה מתעמת איתי כמו גבר ולא מתחמק בצורה כזו פטתית ועלובה כשם שאתה עשית וזאת מהסיבה הפשוטה שהיה לך מה להשיב באם הייתה כמובן כל כך בטוח בצדקת דרכך. כי תזכור (וכאת ברשותך, אני רוצה לתת לך טיפ אחרון ידידותי וכנה לחלוטין); לשגות ולטעות - זה אנושי אבל להכיר ולהודות בכך זה אלהי (אם עדיין יש לך אלהים כמובן) אז למרות הכל שיהיה לך רק טוב, חג שמח, שנה טובה וגמר חתימה טובה, ואם תרצה או לא אנו עוד ניפגש בפורום כמובן!!! (ורק כמובן בפורום - תודה לאל על כך!!!)

רלוונטי

New member
כל כך הרבה מילים של

כלום...........איזה אינטלגנציה את בדיוק רוצה שאעליב?

אלון גל האם אתה רציני-לא נראה לי

אפילו אני איני מסכים להצעתך - תשאל מי אני, כל ימני טירון וותיק בפורום יגיד לך. אני המושמץ התורן בעיקבות עמתדותי הפשרניות מדי לטעמם. האם אתה באמת ובתמים מזמין מלחמת אחים ? קשה לי לתת ערך להצעתך כי אינני משמש במילים כאלו שהיא ראויה להם.

למעלה