אלון גל, ואותך בראשם? לא רק שאני
אבין מאחר שאם אני לא טועה אז כ-ל-נ-ו- על פי הגדרתך מתנחבלים וזאת מהסיבה הפשוטה שכ-ל-נ-ו נמצאים בהתנחלות הגדולה הזאת שנקראת צ-י-ו-ן או מ-ד-י-נ-ת ישראל (לפי בחריתך, שים לב כמה שאני לארגי´ת ונותנת לך לבחור שלא כמוך שמלבד עצמך לא נותן לאף אחד לבחור ובטח לא מי ששפוי וצלול ולא הולך ומסכים עם דעותייך ההזויות, החולניות והמעוותות). אז לפני שאתה מדבר, אז אנה ממך תראה דוגמא ותעמוד כמו גבר (באם אתה כזה ומסוגל לכך כמובן) מאחורי התאוריה שלך, ותרד מהארץ או לפחות (באם כמובן אתה ומשפחתך עליתם מאיזו שהיא תפוצה) תחזור לארץ מוצאך כמובן, ואם לא אז אנה ממך תזחול מהר ובשקט לפינה ולחור שממנו יצאת ולטובתך, ואך ורק לטובתך (כי רק לידעתך מבחינתינו השפויים זה לא יהיה אובדן גדול ובטוח שלא נתאבל לפחות יותר מידי אם זה יקרה ושוב בשבילך חלילה) תזהר בבשקשה לא לבוא יותר מידי במגע אם עצמך ובטח עד כמה שניתן תזהר שלא לנשוך את לשונך כדי שחלילה לא תורעל מהארס של עצמך ותזכור וזה הכי חשוב; שימי הק-א-פ-ו-ס העליזים פסו כבר מ-ז-מ-ן מהעולם בתום השואה ומלחמת העולם השנייה וכמו כן אל תשכח שהחיים זה בומרג אחד גדול ולא סתם בומרנג אלה עם רבית ד´רבית מכל הבחינות והתחומים והשקפות העולם והדעות למניהן אז פשוט תזהר שהתבשיל שלך עצמך לא יתפוצץ לך בפרצוף (סתם טיפ ידידותי). אז בכל אופן ולמרות הכל ולאות הוכחה שאני לא נגדך אלה נהפוך הוא כל הערתי זו בא לטובתך ואך ורק לטובתך אני רוצה לאחל לך ולכולנו בוקר טוב אחלה יום חג שמח גמר חתימה טובה ושנה טובה החל מהיום!!! ואלוני בוקר טוב לך, נעים מאוד חג שמח גמר חתימה טובה ושנה טובה לך, ברצוני להזכירך שקיים דבר כזה שנקרא חופש הביטוי ולבקש ממך שלא תצנזר את הודעתי זו כשם שעשית עם אחת מההודעות הקודמות שלי וכשם שלא צנזרת את הודעתו של אלון גל כשהשתמש בביטוי השפל, הנמוך והבוטה ביותר "מתנחבלים" ועוד לא פחות ולא יותר בחלון הנושא, מאחר ועד כמה שידוע לי - ביטויים כמו "מתנחבלים" לא פחות (אם לא יותר כמובן) גרועים מביטויים כמו "קאפוס" שהם אגב כמובן תוצר נלווה ונגרר ואפילו הייתי מרחיקה לכת בהחלט ומכנה זאת ברשותך (שוב כמובן) מתבקש ובלתי נמנע. בתודה מראש על הכל ועל ההקשבה, הפתיחות ותשומת הלב והסבלנות והסובלנות בפרט ושיהיה לך אחלה יום.