עצוב

דניאל1970

New member
עצוב

הכרתי אותה דרך חברה משותפת. הקשר בינינו היה ידידותי ובלי לשים לב, במקביל לחברות שהתפתחה, האהבה הופיעה. אבל היא נשואה (לא ממש באושר) וכמובן שלא קרה בינינו שום דבר מיני וכדו'. היא עכשיו כנראה תתמקד בהצלת הנישואים שלה (ואני בהחלט מבין אותה והידיד שבי איחל לה בהצלחה). אבל כואב לי שעד שאני מוצא אהבה נכונה מבחינתי (ותאמינו לי שזה לקח לי שנים) אז אי אפשר אפילו לתת לה צ'אנס. וגם עצוב לי על הידידות שכנראה תיפסק.

יערית

New member
זו לא אהבה נכונה

מתארת לעצמי שמצאתם את עצמכם מתאהבים וכו',אבל במסגרת וסטטוס שונה שאין ביכולתכם לממש את הקשר, אין זה נכון {לדעתי} לקרוא לזה אהבה נכונה. ממליצה להניח גם לידידות בינתיים,לתת לה לתקן או לפרק את הקשר מבלי שאתה תהיה הגורם לכך אפילו לא בעקיפין.

דניאל1970

New member
יערית, אני מסכים חלקית

זאת אכן לא אהבה נכונה מבחינת הסטטוס ואפשרויות המימוש. היא כן הייתה נכונה במובנים אחרים - היא צמחה "מעצמה" משני הכיוונים. היא לא הייתה התאהבות רגעית שנבעה רק משטף הורמונים/פרפרים בבטן (גם זה היה, לפחות אצלי) אלא נבנתה גם מתוך חברות, הערכה, תמיכה ועניין. בנוגע לידידות - אמרתי לה שההחלטה בידיים שלה ואני אכבד ואקבל כל בחירה שלה וכך באמת יהיה. שיהיה לה בהצלחה. מגיע לה.

רות 2

New member
מוזר לחשוב שיש מי שמאמין שיש כזה

דבר .."אהבה לא נכונה" בגלל הסטטוס ואו "אפשריות המימוש" אהבה זו אהבה זו אהבה ... ובמקרה של הסיפור הלא גמור הזה .....השאלה מה קודם למה אם המוסר קודם לרגשי האהבה הזו אם הסטטוס חשוב לליבויה של האהבה אם קיימת בתוכה ידידות ולא ..חברות ... אם יש חישוב של מימוש מול אפשריוית ... אז עדיין ולמרות, כל ניסיונך .. זו התאהבות הדלקות קצת בריחה ממציאות(לפחות מצידה ) ושום דבר לא גדל "מעצמו" אם לא מטפחים אותו .... והחלטה לא משאירים בידיים של אף אחד אלה רק של עצמך ... ובכדי לדעת זאת ולקחת החלטה.... צריך זמן.. להשאיר בחירה ולקבל בחירה שלה אומר שבעצם אתה משאיר לה את הדלת פתוחה .... לעוד בריחה ממציאות אחרת.....

דניאל1970

New member
תראי

אני בזמנו אמרתי את זה חד וחלק - "אם את רוצה, אני פה, רק תגידי". והייתי מוכן לעשות ויתור כבד בשביל זה שלא כאן המקום לפרט (מחשש לאאוטינג). יותר מזה? אבל היא נמצאת במצב יותר מבלבל ומסובך ממני ואני מבין ומכבד את זה. אני מבחינתי הייתי מוכן ללכת עד הסוף, רק שה"עד הסוף" שלי יותר פשוט מה"עד הסוף" שלה. ואולי גם היא לא אוהבת אותי באותה עוצמה - גם זאת אפשרות...

רות 2

New member
עוד שיח ועוד כתיבה וקריאת ..עצמך

אולי תוביל להבנה הברורה לפחות לי ש....שבאהבה כמו שאין לה נוסחאות כך אין עוצמה שוות..... וברור לפי התיאור ש.. היא מצאה לה דרך לברוך מהתמודדות אחת ומצאה עצמה מתמודדת מול בילבול ריגשי נוסף... ה"עד הסוף" שאתה מדבר עליו אם תפרק אותו לגורמים תגלה ... שהוא מושתת לרב על נושאים חומריים ומצפוניים (אצלה )ואלה מול מערכת יחסים רגשית חדשה השואבת לתוכה את כל האנרציות באופן טיבעי אלה הם שמגלים לך ש.... מבחינתה אין ספק .... התאהבות ומשיכה ורצון להתחברות נפשית היו(או יש ) שם ..... אבל לא מנקודה בה אתה מוצא עצמך ... בשל ... לפרק ב' ... אז ידידי התאהבה נידלקתה התחברתה ..... אבל זה לא אהבה אבל מצד שני מי אני שאגיד לך "אתה מותק לא אוהב" אם ככה אתה מפרש את העובר עליך נפשית אחרי תקופה ארוכה בה לא אהבתה ...?! פשוט נסה לעבד את הדברים שיכתבו לך כאן לגבר אחד מה נכון לבריאות הנפש שלך באשר ... לאישה זו...

maof

New member
אהבתי ...../images/Emo13.gif

"ושום דבר לא גדל "מעצמו" אם לא מטפחים אותו" הדבקתי על המקרר
מעוף

יערית

New member
מסכימה עם הרגשות

אבל היא לא ניתנת למימוש פיסי רק רוחני, כתבתי רק את דעתי ובטח יש מיליון דיעות בעיניין,לדעתי אהבה כזו היא לא נכונה לי אם היא ברת מימוש. וסחתיין על הפירגון,זו חברות קודמת לאהבה.

דניאל1970

New member
ועוד משהו

אני לא יודע אם אי פעם חששת שכבר איבדת את היכולת להתאהב (לא סתם "להידלק"). זאת הרגשה לא נעימה ואפילו מפחידה. פתאום ראיתי שאני עדיין יכול. ולכן כל כך חבל לי שזה לא ממומש, כי מי מבטיח לי מתי תהיה הפעם הבאה...

Kטלנית

New member
אתה יודע...

אם תסתכל על זה בצורה הנכונה אחרי הכל התאהבת וזה כבר טוב אומנם לא באישה הנכונה ואם אתה אוהב אותה באמת תן לה לשקם תמערכת הזוגית שלה מלחתכילה לא היית אמור להיות שם היית אמור להיות הרבה יותר נבון וחכם ולא להכניס רגש של אהבה לשם אך את הנעשה אין להשיב רק ללמוד להבין ולהפנים
תחשוב על זה רגע אתה יודע מה זה להרגיש שאתה יכול לחזור לאהוב תאמין לי יש בזה הרבה טוב.. חבל... חבל על מי שמת
זה כבר ישנו וזה כבר נמצא החוכמה והתבונה היא מכאן להביט הלאה אל העתיד שלך והכי חשוב שאתה חי והלב שלך יודע רגש מה הוא תעריך את זה ותשמח בזה עם כל הכאב שבזה כל שנותר לי זה לאחל לך ה צ ל ח ה ורק אהבה..

maof

New member
../images/Emo141.gif

דברי חכמים בנחת נשמעים מעוף

יערית

New member
בלי צל של ספק

ובביטחון גמור אומר לך:מעולם לא חששתי מאהבה או מהיכולת לאבד אותה,היא לעולם לא הולכת לאיבוד,כשאתה מחיה אותה כשאתה יוצר אותה,היא תמיד קיימת גם אם לא ממומשת. הפעם הבאה...כשתפתח את שערי נפשך בלי חשש ושריטות העבר.

Kטלנית

New member
וואוו יערורה כמה נכון../images/Emo45.gif

כל מילה במקום
אהבה והמון מאמי ולא עם מקררים ותנורים
ערב טוב מתוקה...

Kטלנית

New member
../images/Emo51.gif מאמי

אצלי זה יקרה רק מחר גם התנור גם הגז וגם מקרר עד אז... מטפלת באורי החום ירד תודה לאל

רות 2

New member
בתיאור שלך את שוכחת 2 דברים...

-את אינך מאמינה ולא יכולה להאמין ש.... את לבדך יכולה "להחיות" ואו ליצור אותה ראת האהבה קיום "אהבה גם אם אינה ממומשת "מדברת רק .... על אהבת הבריאות ולא על אהבה בין בני זוג -מי מש"לא חוששת מהיכולת לאבד אהבה"....תהנה מהתאהבויות ולא ... מאהבת ועצמתה... (בעצם זה 3)

יערית

New member
נעביבשק

על רגל אחת בטח לא אסביר לך את התיאוריה שלי, אבל בהחלט יכולה להחיות אותה לבד,היא יכולה לפעום בתוכי -לבד לאורך שנים.. הוא דיבר על היכולת לאהוב,על זה דיברתי. בעיש רות לא הבנתי אותך

למעלה