עצוב....

angel457

New member
אצלנו יש מללא סוסים הנה...

פאקו קליאו בוס ג´אז סול ג´יי אביב גולן יקי צ´ארלי בלק ג´ק אוסטין טוליפ ונוס יוליה ארמני סימבה בובה ברק לבנה בלואי בלנקו וזהו... אבל אלו רק הסוסי בית ספר.... והפרטיים הם: מילנים עוד סוסה שלא זוכרת את השם שלה ג´וניור מאי גרניט black star דה-גול זאוס אמור ומפיר ובטח יש עוד כמה... אבל אני חייבת למהר...

angel457

New member
אויי נכון סקוטר הממי.. איך...

יכולתי לשכוח אותו?!?!? שי תודה.. אם יש עוד סוסים ששכחתי להגיד אז תכתבבי...

angel457

New member
בנות אתן לא מעודכנות.. כנסו..

ניקיטה ממזמן לא בחווה כבר... וטינקרבל גם לא!! חחח היא כבר לא בחווה משהו כמו 3 שבועות אולגה לקחה אותה לרוסיה... ויש לנו הרבה אורוות.. לא ספרתי.. אבל יש משהו כמו 40 מקומות לדעתי... ולא כל האורוות תפוסות... ועוד השנה מתה לנו סוסה מיתוש הנילוס.. ועוד מת סוס שהיה לו קוליק והוא ממש היה כבר חולה.. ולקחו עוד סוסה ערבייה טהורה שהייתה כבר מבוגרת... תעשו חישוב כמה סוסים היו אמורים עוד להיות... ואולי קונים עוד סוס בית ספר!!!!! שקוראים לו מרקו.. לא בטוח!!

מה??? אולגה לקחה אותה לרוסיה???

וווווואי אני חייבת להתעדכן כבר לא הייתי מלא זמן חוצ מיום שני שראית אותי.. ואני באה ביום ראשון כי לירון חושבת שזה יותר מתאים... עכשיו, פרח מתה מהיתוש, גרלם מת מקוליק, פרידה לקחו לאחו, וגם את קליאו- הם לא מתכוונים להחזיר אותה????? ומה עם ונוס???? נראה לי הסייח נתקע לה או משו חיחי
ופקו בכלל לא רוכבים עליו.. והגעתי למסקנה שיש לנו יותר זכרים מנקבות!

שאדופקס!

זה הסוס הכי מהיר משר הטבעות לא?? שם גדול! אני אציע אותו בתור שם אחר לבליידי! חשבנו גם גונזו... חח יש לו אף כזה

כיינ , ויש גם ארוד והזופל..

אבל אלה שמות מוזרים, רק שאדופאקס זה יפה ויש לזה גם פירוש- רעמת הכסף או משו.... ככה גאנדלף אמר חיחי

חח לא קראתי את הספר

אבל שאלתי את כל הכיתה איך כדאי לקרוא לו וזה היה מה זה קטעים!! איזה שמות מטומטמים הם אמרו:) אבל ידיד שלי אמר לי ששאדופקס זה הסוס הכי מהיר בשר הטבעות וזה שם ממש יפה.. אני וחברות שלי כבר התלהבנו

angel457

New member
תשובה להודעות......

אולגה לקחה את טינקרבל לרוסיה כי רוצה להתחרות איתה באוליפמיאדה הקרובה.. בשנת 2004 שתהייה באתונה... והיא נסעה איתה בין חצי שנה לשנה... פרידה נפצעה ברגל הייתה לה בעייה וכן היא באחו... ופאקו עוד מעט מתחילים לעבוד איתו... פשוט נותנים לו עוד קצת זמן להתאושש ולדעתי עושים לו לונ´ז בינתיים.. וקליאו היו אמורים להחזיר אותה השבוע לחווה היא גם החילמה מהפציעה!!!... אני עוד שעה הולכת לחווה אז נראה מה המצב שם... וונוס לקחו אותה לאחו כדי שתמליט שם... כי יש שם יותר מקום... אהה ודורון.... כן היא מתה מיתוש... פרח גם קרעה את הגיד והיא הייתה סוסה נשמהההה היא הייתה מעוללה ולקחו אותה לאחו שתחלים.. וכנראה שם לפני כחודש וחצי בערך עקץ אותה יתוש הנילוס.. והיא מתה בעקבות זה...

angel457

New member
כן... חזרתי לפני חצי שעה מהחווה ו..

קליאו עדיין לא הגיע לחווה... אבל היא אמורה לחזור בקרוב...

נ"ש

אתמול רכבתי על יוליה היא הייתה נורא חמודה ונחמדה היה לי מעבר לקאנטר מושלם יש עוד רוני בקבוצה שלי (גם היא מראשון לציון{כמוני}) וליטל קראה לנו "רוני את רוני" והיינו ההכי טובות בקבוצה אתמול

למעלה