עצוב....

באמת?

לנו זה הסוס הכי חדש חוץ מזאוס שהגיע בתחלית יולי.... זאת אומרת כבר כמעט חצי שנה... בהשראת"חלף עם הרוח..." מה אתם אומרים על מיסטר באטלר?

אם אתה מדבר על זה שסוס נמכר אז

אתה לא יכול לשפוט חוות מסויימות שהן חוות בית ספר כי ברגע שיש לך ילדים קטנים אתה צריך להתאים להם סוס ולא כל סוס שמגיע לחווה שלנונ הוא סוס שמתאים לרמת בית ספר!

נכון

גם סתיו וגם אבו דני צודקים... מצד אחד מאוד קשה להפרד מסוס, לרובנו האוורה היא בית שני אם לא ראשון והסוסים הם כמו משפחה. אבל מצד שני האורווה היא גם עסק ואי אפשר להחזיק סוס שלא נותן תוצאות עם ילדים או עם רוכבים מנוסים, כי כיום בימינו האוכל יקר...

וכמובן עשיתי בוק...

ושמו של הסייח בישראל- בלייד! ותכניסו את זה טובטוב לראש שלכם
ואיזה כיף!! אני אטפל בו!!! כבר היום הברשתי אותו!(איזה ממי!) והוא ממש רגוע!!!! והתחלתי להרים לו רגליים קדמיות כזה רק ל2 שניות לבטחון, איך מתוק!!! והוא יצא לחצר היום והתחיל לרוץ הלוך חזור! ויש לו את הצעד המרחף הזה שנראה כאילו הוא לא נוגע ברצפה והוא התחיל לקפוץ מעל שלוליות

jugg

New member
חמוד..

לדעתי בלייד זה שם נוראי לסוס.. יותר מתאים לו שימחה (לא יודע למה)

../images/Emo8.gif פייר בלייד?

חחחח באמת איפה- פייר בלייד? מריושי (או משהו כזה)? אנרכיסטית? קטיפה? הולי? ועוד ועוד?

angel457

New member
כן הוא יפה.. ובלייד זה שם........

מגניב וחמוד.. אבל אני לא אוהבת כזה שם לסוסים....

איזה שמות יש לכם באורווה?!?

תכתבו את כל שמות הסוסים שיש לכם! אלאדין אזארו מיסי אקו אוליביה טקילה/קפוצ´ינו b.j חמסין אפאצ´י ש.פ אשלי וג´ינג´ר

לא ידענו איך לקרוא לו..

והוא בא עם השם בלייד... תודה
ו... בליידי טאורה אלמוג נופר מונטיר נפו דיזל קאיה קלייר(י) זאוס כספיאן.

shaililo

New member
הוא ממש חמוד ו...

אצלנו יש את השמות הכי מפגרים בעולם... יותר גרוע מבלייד... פיקולו גיל אוטי בייליס ענבר כפיר רקפת רום קט קט זיהו!

BalBulaGirl

New member
ואצלנו ../images/Emo15.gif

הלנה(אני הלנה בואו הנה...) חווה(
) ג´ונסי ריי(
) קוויני(
) ג´ורג´(המפגר, בלי לפגוע) פוניטה(שחולע, הויא פוניט) פוניטו(פוני קטנצ´יק) וזהו נראה לי. הלנה רוווווולללללזזזזזזזז

למעלה