טאורה המלך
New member
עצוב....../images/Emo10.gif
אני חוזרת מהבית ספר ישר לאורווה כדי להגיד שלום למפרזל, אני מברכת אותו בשאלה "מי המלך?" והתשובה שהפכה להיות אינסטינקט "יש רק מלך אחד!" אוהד אומר ואני ממשיכה לשאול "מי?" והוא עונה:"ברור שטאורה!"... חינוך טוב... אני ממשיכה מדברת אומרת שלום לכל הסוסים מוציאה סוסים לחצר ושואלת אותו את מי הוא פירזל ויפרזל מחר והוא אומר, ושאלתי אותו מה עם אניטה.. והוא אמר שאמרו לו לא... אחר כך רכבתי על דיזל ולפני שעליתי הודיעו לנו שמחליפים את אניטה
ברגע שירדתי הגיע הקרון, עליו סייח מהמם!! אבל שהחליפו אותו באניטה...
עצוב... עכשיו הסייח בן 7 חודשים ענק!!!! יחסית לגילו, שני הורים מיובאים מגרמניה.. כוסון עולם!! ערמוני עם שני 4 גרביים לבנות 2 קדמיות לבן עם המפרק התחתון 2 אחוריות עד לקמץ(HOOF, נראה לי ככה אומרים בעיברית...)אאו בהסבר מקוצר הברך.. והכי להיט! יש לו "י" על הפרצוף! ממש יוד מסוגננת, חשבנו לקרוא לו יהודה, או יוד או יורו או יורי
או באטרפלי(סתם כי זה יפה) אז תציאו שמות שמתחילים ב"י" לא משנה עד כמה זה מטורף... ומחר עושים לו בוק
אני חוזרת מהבית ספר ישר לאורווה כדי להגיד שלום למפרזל, אני מברכת אותו בשאלה "מי המלך?" והתשובה שהפכה להיות אינסטינקט "יש רק מלך אחד!" אוהד אומר ואני ממשיכה לשאול "מי?" והוא עונה:"ברור שטאורה!"... חינוך טוב... אני ממשיכה מדברת אומרת שלום לכל הסוסים מוציאה סוסים לחצר ושואלת אותו את מי הוא פירזל ויפרזל מחר והוא אומר, ושאלתי אותו מה עם אניטה.. והוא אמר שאמרו לו לא... אחר כך רכבתי על דיזל ולפני שעליתי הודיעו לנו שמחליפים את אניטה