עצוב....

עצוב....../images/Emo10.gif

אני חוזרת מהבית ספר ישר לאורווה כדי להגיד שלום למפרזל, אני מברכת אותו בשאלה "מי המלך?" והתשובה שהפכה להיות אינסטינקט "יש רק מלך אחד!" אוהד אומר ואני ממשיכה לשאול "מי?" והוא עונה:"ברור שטאורה!"... חינוך טוב... אני ממשיכה מדברת אומרת שלום לכל הסוסים מוציאה סוסים לחצר ושואלת אותו את מי הוא פירזל ויפרזל מחר והוא אומר, ושאלתי אותו מה עם אניטה.. והוא אמר שאמרו לו לא... אחר כך רכבתי על דיזל ולפני שעליתי הודיעו לנו שמחליפים את אניטה
ברגע שירדתי הגיע הקרון, עליו סייח מהמם!! אבל שהחליפו אותו באניטה...
עצוב... עכשיו הסייח בן 7 חודשים ענק!!!! יחסית לגילו, שני הורים מיובאים מגרמניה.. כוסון עולם!! ערמוני עם שני 4 גרביים לבנות 2 קדמיות לבן עם המפרק התחתון 2 אחוריות עד לקמץ(HOOF, נראה לי ככה אומרים בעיברית...)אאו בהסבר מקוצר הברך.. והכי להיט! יש לו "י" על הפרצוף! ממש יוד מסוגננת, חשבנו לקרוא לו יהודה, או יוד או יורו או יורי
או באטרפלי(סתם כי זה יפה) אז תציאו שמות שמתחילים ב"י" לא משנה עד כמה זה מטורף... ומחר עושים לו בוק:)

BalBulaGirl

New member
לי עדיין לא נמאס מה../images/Emo15.gif ../images/Emo15.gif

שמות בי- אין לי רעיוןנות זה מספיק

BalBulaGirl

New member
יופלה דאבל קרים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

מה דעתך

S H I L G I

New member
ניצול שרשור...

לא רכבתי כבר יותר משבועיים! כל פעם שיש לי שיעור שאמור להחזיר אותי לכושר הוא מתבטל בגלל המזג אוויר המחורבן הזה! לא מספיק שעוד מעט תהיה מלחמה ואני לא אוכל לרכב איזה חודשיים, עכשיו אני גם צריכה לסבול?! אה ו..עוד דבר.... מחר יש לי יומולדת
! אה ולא לשכוח
והרבה
לנוצרים! כולם חוגגים מחר! אני יהודה פוליקר וישו!
נטע

angel457

New member
יווו אני מה זה בלחץ בגלל......

המלחמה שצירכה להיות... בגלל שדבר ראשון אני גרה ברמת גן ליד הבורסה וזה המקום שהעירקים רוצים להפציץ!!! ובמלחמת המפרץ שהייתה הם שלחו טילים ליד הבית שלי...
אני מה זה מפחדת.. דבר שני אני מפחדת שהסוסים מהחווה יפגעו!!!!!! חס וחלילה!!! אם יקרה להם משהו אני לא יודעת מה אני יעשה!!!!!!!!!!!!

יווו גם אני חשבתי על הסוסים והמלחמה

אתמול והחלטתי שלפני המלחמה אני יעשה בוק לכול הסוסים שאם יקרה להם משהו הם ישארו לי למזכרת

את יודעת מה אמרו?

שאת הפארק הלאומי יהפכו לבית קברות...
ומה יהיה על סקוטר שלי????
וגם אני גרה בר"ג.. אז אמרו שיעבירו אותנו לאנשהו שנגור באוהלים.. ד"א אני חולה

angel457

New member
כן אני מתה מפחד... ו.....

זה סתם שטויות!!!! הם מדברים ומדברים!! ולא יגעו בפארק הלאומי...!!!!!! אני גם יצלם את כל הסוסים.. ובמלחמה חס וחלילה "טפו טפו טפו" אמן שלא תהייה אז אני אסתכל על התמונות ואני ארגע...

שששששש. תרגעו...

לשאוף להוציא לשאוף להוציא.... זוכרים? זה היה ב1991... אז עירק היו יותר חזקים ואנחנו יותר חלשים, וגם אז דיברו על מלחמה ביולוגית.. מה קרה בסוף? תפתחו ספרי היסטוריה!!

אבו-דני

New member
סוס זה חלק מהמשפחה

--- אני לא יכול לשפוט חווה מסחרית אבל אצל אבו-דני סוס (בעצם כל חיה) שמגיע הופכת לחלק מהמשפחה...ואין היא למכירה.... בעצם יש מישהו שרוצה לרכוש ילדה בת 14 המוצעת כאן למכירה?

אני חושבת שיש לי קונים....

לילדה! סתם... אוי זה ממש עצוב... איך אפשר להחליף סוס?! זה כאילו.... היא עשתה משהו? היא בעטה? היא נשכה? ממש חבל....! שמות- יאנדר יוד יונאר יקסלב ימנסי ?

אני מעוניינת דווקא בזכר בגיל הזה:)

פחח... נכון, קשה להחליף סוס אבל עסק מסחרי... הסוסה היתה עם אופי מדהים אבל לא מבטיחה בקפיצות ולא בעבודה עם ילדים.. רק דרסז´ וזה הרי לא תחום התעסקות העיקרי שלנו... ומה אתם אומרים על יאגו? או "יותר?" אני אוהבת!

חחח

וואי.... חס וחלילה טפו טפו טפו שתהיה מלחמה... לא רוצה!!! סבתא שלי גם גרה ברמת גן! וגם הסוסים המסכנים....!!!!
חס וחלילה!!!!

למעלה