עצוב עצוב

nomber 1

New member
עצוב עצוב

כאחד שלא שונא את בריטני ודווקא קצת אוהב אותה ככה כריסטינה גוברת עליה שתי הסינגלים של כריסטינה יותר הצליחו מכל 5 הסינגלים של בריטני מאכזב ממש כריסטינה סתם זמרת רק קול יפה יש לה היא לא משהו בכלל אפילו גילת אנקורי אומרת שבריטני לא מצליחה וכל שנת 2002 לא הייתה מצליחה לבריטני לעומת שכריסטינה שנת 2003 השנה שלה מאוד מצליחה מאכזב ממש ככה בריטני נהייתה חבל מאוד

adis90

New member
קול יפה../images/Emo35.gifנווווווט../images/Emo128.gif../images/Emo46.gif../images/Emo29.gif

i4britney

New member
או שלא!

דבר ראשון כריסטינה אגילרה לא גוברת על בריטני ובחיים לא תגבור למרות שהיא מנסה לעלות על הגל שלה האלבום שלה האחרון סטריפד לא כזה מצליח בארה"ב ועד היום מכר 2.4 מיליון עותקים כולל השבוע בארה"ב והיא במקום 35 מה שבריטני הגיע עם אלבומה האחרון למקום 1 ומכרה בשבוע הראשון יותר מ-735 מיליון עותקים וכריסטינה רק יותר מ-333 אלף עותקים כך שאין סיכוי שהיא יותר מובילה מבריטני! בקשר לסינגלים של כריסטינה אגילרה היא ממש לא יותר מצליחה מבריטני ולא עקפה את ה-5 האחרונים שלה עם השתיים שלה אלא שבאנגליה היא יותר הצליחה מבריטני עם אלבומה האחרון אבל בשאר העולם פ-חחחח לפי הנתונים הידועים לי על שתיהם הרשה לי לגחך.... חיחיחיחיחיחיחי היא בחיים לא תגיע למכירות שלה ולכך שהיא מצליחה במצעדים ומגיעה גבוהה מאוד חוץ מזה לבריטני יש כמות מעריצים יותר גדולה פי 1000 משל כריסטינה אגילרה ויש לה קול יפה לכריסטינה אגילרה יותר משל בריטני אבל לבריטני יש עדיין קול מאוד איכותי ויפה אך בריטני יש לה כשרונות נוספים שלוקחים את כריסטינה בכיס הקטן נוסף על כך המכירות של בריטני של האלבום האחרון ושל הסינגלים ושל כל שאר האלבומים שלה ושל שאר הסינגלים שלה לוקחים את כריסטינה אגילרה בכיס הענקי. אגב האלבום הרביעי שמצופה לצאת ב-16 באוקטובר הכי מצופה בהוליווד של בריטני ואחריה מדונה אתה קולט היא עקפה את מדונה! גילת אנקורי עוד פלוצה שנחשבת כעיתונאית שמנסה להשמיץ את בריטני, עלק אלבום לא מצליח ושנה לא טובה אפילו 100FM ציינו שזה אלבום מצליח מי לא , הוא אכן מכר יותר מ-14 מיליון עותקים ושלא נדבר על הסרט שלה עלק כשל איך הם לא יודעים את העובדות וגם על סיבוב ההופעות האחרון שלה קיבל מקום 1 באמי וגם בבילבורד מקום 3 ושלא נדבר על ה-DVD בריטני שקיבל מקום 1 בבילבורד, סתם פלוצה חושבת שהיא מצליחה ומקנאה בבריטני הייתה מתה שהיא תצליח כמותה, אגב אני בטוח שאבק הכוכבים לא ייחסו לזה חשיבות רבה כי בערוץ 10 מאוד אוהבים את בריטני ותאמינו לי שאני יודע ראיתי כמה תוכניות מוזיקליות שם ואת מספר הפעמים שהם שידרו את הקליפים של בריטני!!! אין מה לעשות קנאה אוכלת אנשים מפורסמים שלא מגיעים לרמה של בריטני! חוץ מזה מה הקשר בין שינוי תדמית לבין אי הצלחה , איזה פיגור שיכלי יש לה דחוף ללכת לקבל ייעוץ גילת אנקורי מטומטמת אחת! להמשיך לפרט? תאמין לי לא כדאי!....

F I G H T E R

New member
אתה ממש לא בעיניינים

קודם כל מאיפה המצאתה שבריטני מכרה 735 מליון עותקים מהדיסק "בריטני" זה אולי בחלומות שלך וכריסטינה כבר ממזמן עברה את 2.4 מיליון עותקים במכירות האלבום שלה והשירים שלה הם מבוקשים מאוד ברדיו וגם כמעט כל סינגל שהיא הוציאה בכל הקריירה שלה היו מקום ראשון בבילבורד הבעיה שלך שאתה לא מוכן להודות שכריסטינה גם מצליחה ולא רק בריטני.

slave4brit

New member
700 מיליון עותקים? בריטני?

נסחפת...אבל נסחפת חזק.. אני אובייקטיבי במקרה הזאת אני אני חולה גם על כיריסטינה וגם על בריטני... אבל 735 מיליון עותקים?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? סתומרת לכול אחד 7 בעולם יש דיסק של בריטני?...סליחה אם אני מפקפק...

slave4brit

New member
למרות שכבר הבנו שסגירת הפורום

הייתה מתיחה....אז סתם...כנסו לקישור

הוא התבלבל זה 735 אלף

735 מיליון אין באמריקה טוב אולי יש לא יודע והיא עדיין לא עברה את 2.4 מיליון

אוקייי

בקשר לכל ההצלחה שאתם אומרים על בריטני.... באירופה שניהן די משתוות כי לשתיהן יש 4 סינגלים במקום ראשון..... ו-דיסקים שמכרו שם מאוד.... באמריקה לכריסטינה יש 4 מקומות ראשונים! ועוד 2 מקומות שניים.....לבריטני יש מקום ראשון אחד ועוד כמה בטופ 5.... האלבום סטריפט של כריסטינה כבר מכר במכירות עולמיות מעל ה-6 מיליון עותקים והוא מאוד מתקרב ל-7....וזה מוכח כי קיבלתי אי מייל מהחברה המייצגת אותה...אר סי איי... אתם אולי חושבים שבריטני יותר מצליחה כי יש לה 3 אלבומים ולכריסטינה רק 2.... דרך אגב האלבום הראשון שלל בריטני מכר 15 מיליון עותקים ואילו האלבום הראשון של כריסטינה הגיעה לפני כ-חצי שנה ל14 מיליון עותקים..... תראו בהצלחה הן די משתוות אבל את כריסטינה יותר מעריכים כי עהיא נחשבת לאחד הקולות המיוחדים בעולם.....

gata salvaje

New member
בריטני מכרה

22 מיליון עותקים מהאלבום הראשון... ו11 מיליון מהם זה באמריקה!

shiraz123

New member
צודקקקקקקקקק

עם כל הכבוד לבריטני שאותה אני אוהבת מאוד-מלכת הפופ נשארת כריסטינה אגילרה המושלמת!!!

מלאכית16

New member
כן, לכריסטינה יש קול יפה...../images/Emo110.gif

אני לא אוהבת לא שירים של בריטני ולא של כריסטינה...אבל לכריסטינה יש קול יפה...בניגוד לבריטני...

../images/Emo41.gifעצוב מאוד../images/Emo7.gif

נשבר הלב..

i4britney

New member
כולכם לא בעניינים!

טוב אז ככה.... קודם כל מצטער טעיתי 735 אלף עותקים לעומת 330 אלף עותקים של כריסטינה אגילרה וזה בדוק, עכשיו יכול להיות שכריסטינה אגילרה עברה את ה-2.4 מיליון בארה"ב למרות שכפי שמראה הטבלה של הבילבורד ולפי חדשות המוזיקה במת"ב דיגיטל לפני שבועיים היא עמדה על 2.2! עכשיו כריסטינה אגילרה מנסה לחקות את בריטני כל הזמן וזה לא יעזור מה תגידו שיש לה קול יפה או לא היא מנסה לעלות על הגל של בריטני לאורך כל הדרך וזה לא משנה מה יהיה נכון היא מצליחה ואני מודה בזה אבל תמיד בריטני תצליח יותר כי היא המקור ומקורי תמיד יותר טוב מזייוף, אגב אני מוכן לקבל את זה שכריסטינה אגילרה מצליחה כי מגיע לה להצליח כי היא אומנית מוזיקלית מוכשרת אבל היא לא יותר טובה מבריטני למרות שהיא מגיע יותר גבוהה באוקטבות שלה כי אם נסתכל בכלליות בריטני לוחקת אותה בהכל כמעט, איך שבריטני מופיעה על הבמה הריקודים ועוד וכו וכו'.... עכשיו שתיהם זמרות מוכשרות וצריך באמת להפסיק להשוות בינהם! כריסטינה 3 - אם היית מעריצה אמיתית של כריסטינה אגילרה היית יודעת שהאלבום סטריפד הוא האלבום ה-3 של כריסטינה אגילרה ובריטני כבר עומדת להוציא בקרוב את האלבום ה-4 שלה אבל זה לא ממש משנה כי כריסטינה תמיד תיהיה צעד מאחורי בריטני אחורה כי בריטני פרצה לעולם לפניה וכריסטינה אגילרה חצי שנה אחרי בריטני, מה עוד שהאלבום הראשון של כריסטינה אגילרה בדיחההההההה פחחחחחחחח מכר 14 מיליון תוך חצי שנה חמודים שלי כריסטינה אגילרה מכרה עם האלבום הראשון שלה 10 מיליון עותקים בארה"ב ו-6 מיליון עותקים בשאר העולם בסיכום הכללי היא מכרה 16 מיליון בכל העולם על אלבומה הראשון לעומת בריטני שמכרה עם בייבי ואןן מור טיים 21 מיליון עותקים ברחבי עולם וזה בדוק עובדתי ובגלל זה היא קיבלה גם על זה תואר שלוש פעמים בשלושת ספרי שיאי גינס , בארה"ב היא מכרה עד היום עם אלבום הבכורה שלה 13 מיליון עותקים ובשאר העולם עוד 8 מיליון! אגב זה שכריסטינה אגילרה מצליחה בבילבורד באמריקה זה לא אומר כלום כי גם בריטני מאוד מצליחה שם והמכירות שלה מאוד גבוהות גם של הסינגלים וגם של האלבומים שלה וגם כריסטינה מאוד מצליחה בקשר לשאר העולם לבריטני יש הרבה יותר מעריצים ויותר הצלחה ובאירופה נכון הם כמעט משתוות למרות שבאנגליה כריסטינה אגילרה מובילה על בריטני עם 4 סינגלים במקום 1 ובריטני רק עם 3 אבל באירופה כולה בריטני לוקחת את כריסטינה אגילרה מבחינת הסינגלים שהיא הכניסה ל-top of the pop כי היו לה יותר סינגלים והם הצליחו יותר! מה עוד זה שכריסטינה אגילרה מתקרבת ל-7 מיליון עם אלבומה האחרון סטריפד זה לא אומר שום דבר כי האלבום השלישי של בריטני כמו של כריסטינה אגילרה עכשיו סטריפד ושמו "בריטני" מכר 14 מיליון עותקים ברחבי כל העולם וזה בדוק עובדתי אז היא רחוקה ממנה עוד להגיע! בשורה התחתונה אם אתם רוצים להשוות בין שניהם אין סיכוי שכריסטינה יותר מובילה ויותר מצליחה למרות שגם היא אחת מהזמרות הכי חזקות ומוכשרות היום בתחום הפופ אבל העובדות בשטח קובעות את הכל וזה המכירות הכמות מעריצים , ההופעות של בריטני ניכרות בהרבה יותר מכירות כרטיסים וכו וכו'.... אז אם אתם רוצים באמת להשוות בינהם זה יהיה חבל כי בשורה התחתונה שתיהם זמרות נהדרות אבל אני מעריץ את בריטני מסיבה אחת כי היא עונה לי על כל הקריטריונים בתור זמרת פופ ואני לא אתחיל לפרט כי רשמתי את זה מיליון פעם בפורום הזה למה אני מעריץ את בריטני , נוסף על כך יש לה קסם אישי ומיוחד שהיא יודעת לסחוף את קהל המעריצים שלה בצורה אדירה ואני לא מאמין שיש זמרת שיודעת לעשות זאת ויש עוד המון המון המון עובדות למה אני מעריץ אותה אבל מה זה משנה לכל אחד יש את הטעם שלו וזה מה שקובע כי על טעם וריח אין מה להתווכח! קפיש?

את כל המגילה שלך אפשר להכניס

למשפט אחד... על טעם ועל ריח אין להתווכח...
וכדי להגיע אליו הייתי צריכה לקרוא את כל ההודעה המייגעת שלך..
חביבי, אתה אומר להפסיק עם ההשוואות ובאותה העת אתה משווה בינהן... אוי אחי מצבך רע...
אתה מתקיף את המעריצה של כריסטינה שהיא לא מעריצה אמיתית? למה מי אתה בכלל? שאני אבין...
אז היא טעתה.. קורה... כמו שאתה סילפת את המכירות של בריטני... יה וואטאבר... בכל מקרה, אתה כותב בכזאת התלהבות שמלווה בעצבים... תירגע מותק זה רק פורום... לא חבל על האנרגיות?
אה ועוד משהו... כריסטינה מחקה את בריטני? כאילו וואו שאני אבין שניה... איך בדיוק? בצבע שיער אולי?
שיש אותו לחצי עולם... בלבוש אולי? שכל העולם מתלבש ככה כי זו האופנה... לא כי תסביר לי, זה ממש לא מובן... בסגנון מוזיקה?
ממש לא... כריסטינה מזמן גלשה מקטגוריית הפופ לקטגוריית מוזיקה שחורה... ובעוד בריטני נאבקת על מעמדה בעולם בפופ תוך כדי דילוג לרוק.... אז די עם השטויות והזיוני שכל....
קפיש???
דרך אגב, ההודעה הזו נכתבה בשיא הציניות אך עם העובדות... אז לפני שאתה מתנפל... שתה כוס
בה ביי

תגובתי...

כמו בהתחלה גם פה טעית עם המספרים והם ממש לא בדוקים כמו שציינת אבל עזבי אין לי כוח להיכנס למיכירות..... ובקשר לאם הייתי מערץ אמיתי הייתי יודע שזה אלבום שלישי..אז ככה: יש לה בעצם 5 אלבומים את הראשון המוכר והשני העכשיווי.... בנוסף יש לה אלבום חג המולד ואלבום ספרדי שלא נחשבים כאלבומים בעצמם ויש לה גם אלבום שירים ששרה בגיל 14 שהוציאה אותו החברה הקודמת שלה ללא רשות....

BRiTnAty

New member
מה זה בכלל משנה?!?!

מה אתם באים לפה-פורום של בריטני כידוע לי..אולי אני טועה?!?! :\ ומתחילים לערוך השוואות בין בריטני לכריסטינה... בא לכם לדבר על כריסטינה? לכו תבנו לה פורום.... ובקצרה-המכירות של בריטני בשמיים יחסית לכריסטינה, היא דופקת הופעות הרבה יותר יפות, ובקשר לקול נכון שלכריסטינה יש קול שיכול להגיע גבוה יותר וזה, אבל עדיין לבריט יש קול ממש ממש יפה שאני לפחות אוהבת. ואם תקשיבו היטב למספר שירים שלה תבינו גם אתם את זה. אז יאללה חברה אוהבי כריסטינה \ שונאי בריטני באמת שתחפשו את הדרך החוצה כי אין לכם מה לעשות פה....

i4britney

New member
מילים כדורבנות!

אז ככה למי שחשב שטעיתי במספרי מכירות אז הוא טועה לחלוטין כי אלה מספרים מדוייקים ותאמינו לי אם רשמתי את כל המגילה הזאת כנראה שיש לי ידע רב בנושא, עכשיו נכון שעל טעם וריח אין מה להתכווח כמו שאמרתי במגילה שרשמתי בסוף אבל יש עובדות בסיסיות שקיימות ב"שטח" והם קובעות את אחוזי ההצלחה והקריירה של בריטני לעומת כריסטינה אגילרה ומי שלא הבין את כל המסר של המגילה שלי בעייה שלו אני לא הולך להסביר אותה שוב! קיצר כמו שBRItAny אמרה מקומכם בחוץ ולא פה מצטער !

נדבי אהובי... ../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

מה לא מובן בזה שאני גם אוהבת את בריטני וגם את כריסטינה? כאילו וואו אתה כזה אטום ולא מבין שיש אנשים עם ראש פתוח...? גאד...! אז כשתלמד לקרוא הודעות של אחרים ולהתייחס לאנשים ברצינות אז אני אתייחס אליך ברצינות... בינתיים... אתה החוליה החלשה! שלום!

i4britney

New member
שירנושקה אהובתי!

תקשיבי אני מוכן לקבל את העובדה שיש לך ראש פתוח ואת מעריצה גם זמרות ואומנים מוזיקלים אחרים וגם אני אוהב מוזיקות אחרות מלבד זאת של בריטני , אבל פה זה פורום בריטני אם את שמה לב רשום למעלה בפורום את המילה הבאה: בריטני ספירס ולכן לא מדברים פה על דברים שלא קשורים בה רוצה לדבר על כריסטינה אגילרה לכי לפורום שלה אוקי?

למעלה