עצוב עצוב... ):

עצוב עצוב... ):

ערב טוב לכולם, קשה לי שעדיין יש אנשים הומופובים... כמו לדוגמא מנחם בן ואיציק הדר שכתב פה בפורום השבוע. אני לא מבין למה אנשים עדיין חיים בימי הביניים?? לא יכול להיות שיש כל הרבה אנשים עם נטיות כמו שלנו ושהומוסקסואליות עדיין תיחשב בפני אותם הומופבים כמחלה!! זה הרי שטות גמורה!! אז אני מבקש מכם.. בבקשה תפתחו את העיניים ותסתכלו מסביב!!! תודה... ושיהיה ערב מעולה לכולם!!! ואתם יודעים מה אני בכלל לא עצוב.. אני מקבל את מה שהקב"ה בחר בשבילי...

סורי על ההודעה. היא בכלל לא הייתי מכוונת אליך

ובטח שלא בהודעה פומבית. פשוט טעיתי בבנאדם סורי

אני כבר מזמן הפסקתי להתייחס לשטויות והבלים...

ב"ה אני יודע מי אני, מה אני, אני שלם עם עצמי. אני קרוב לקב"ה והקב"ה קרוב לכל קוראיו, אוהב אותנו כמו שברא אותנו. שהם ימשיכו לחיות בימי הביניים ואנו נתקדם קדימה לקראת הגאולה השלמה. ועל כן ובשביל כך אני משתדל להיות בשמחה תמיד לחייך ולהרגיש נהדר.

בחור אהוב, אוהב את תגובותיך היפות..

/tapuzforum/images/Emo6.gifהתגובה הזו שלך מזכיר את דנידין הרואה ואינו נראה...‏ חחחחחחחח.‏ ואני עדיין מחכה לתשובתך למסר ששלחתי אליך אחי הצעיר והיקר.‏ אוהב מכל הלב תמיד. ‏

->תחזוקה<---אנחנו מיעוט ותמיד יהיו לנו שונאים

זה טבע האדם. מיעוטים סובלים מאפליה ושנאה בכל מקום בעולם. יהודים בגולה, שחורים באמריקה, הומואים בכל העולם- כולל במדינות המערב הנאורות. השאלה העיקרית היא באיזו מידה ובאיזו שכיחות. מה שנותר לנו הוא סוג של "עבודת תחזוקה": להמשיך לעמוד על זכויותינו ולהמשיך להרשים את עמודי התווך של החברה בהגינותנו, בתרומתנו, בהשגינו ובכשרונותינו. ואסור לנו לשכוח שמשום שאנחנו מיעוט, הרוב עלול לסובב את הגלגל לאחור בחקיקה רגרסיבית. אם לא נשקוד על ה"תחזוקה", כמו מכונה שהוזנחה והתקלקלה והחלידה והתפרקה, את כל הזכויות שהישגנו אנחנו עלולים לאבד.

/tapuzforum/images/Emo45.gifכל מילה חקוקה בסלע פורטי...

/tapuzforum/images/Emo27.gifאלא שעלינו לעשות זאת בשק ובצינעה, לשמור על הקיים ולהשיג עוד ועוד זכויות. בידוע כשבא גל גבוה בים, עליך להרכין אצ ראשך עד יעבור ולכן גם כאן נרכן ראשנו ניתן לגל השנאה חחלוף מעלינו ואז נרים ראש מעלה עם תפילה אל שוכן מרום, שישמע קולנו ויבקש הקב"ה את הנרדפים. אוהב אותך פורטי ואת החשיבה העמוקה והנבונה שלך. מצפה לשובך לארץ הקודש לחזק "לתחזק" את קהילת הקודש ההומואים הדתיים. סופ"ש נעים ומהנה.

לצערי הרב אתה טועה בשני דברים,

אולי מתפיסת עולם שגויה אולי זו טעות מבחירה כי כך נוח לך. הדבר הראשון: הומופוביה. פוביה פרושה פחד, וממילא הומופוביה פרושה פחד מהומואים. לא כל אדם שלא אוהב/מספמט/מחבב הומואים הוא הומופוב. שנאה היא לא פחד,תחושת גועל(חלילה-כמובן) היא לא פחד, מי שלא רוצה להיות בחברת הומו מאותו סיבה שלא רוצה להיות בחברת אמריקאי/רוסי/צרפתי הוא לא הומופוב- זה עניין של מנטליות, של אישיות או של הנהגה וצורת התנהלות ותרבותיות. זכותו של כל אדם לבחור את מי שהוא רוצה להיות בחברתו,ולסנן את מי שתרבותו לא נושאת חן בעיניו מי שמכנה אותו הומופוב,הוא לא צודק.הוא מרמה רק את עצמו,זכותו לרמות את עצמו אבל לא לפגוע באחרים. אכן ישנם גם אנשים שחוששים שאם הם ידברו/יגעו/יתחברו להומואים יקרה להם משהו חמור... זוהי המופוביה אבל בשירשור אחר פה בעמוד קראתי בשם אחד מחברי הפורום שמודה (וזה ידוע לכל מי שבקי בחומר) שאכן יש לזה השפעה כזו או אחרת. במידה וזה נכון. הרי הפחד ממוצדק ואם אתה אדם ישר אתה צריך לכבד את זה. פחד זה לא בושה.במיוחד אם יש לפחד בסיס לפחד מכלב זו שטות,לפחד מנחש זה לא שטות. ~~~~~ הנושא השני: 'ימי הבייניים' אתה מתייחס לימי הביניים כאילו אז חיו אנשים טיפשים ומפגרים ואילו אנחנו במילניום הזה השכל שלנו יותר מפותח-כביכול אז הם היו יותר קופים ואנחנו כבר לא. זכותך לחשוב כך,אבל זה כמעט גובל בפיגור,וזה ודאי דיברי בורות שנובעים בעיקר מחוסר ידע. באקדמיה מלמדים ממש את ההיפך -וזה אחד הדברים המרכזיים שמלמדים לאורך כל התואר הראשון ולא משנה באיזו פקולטה אתה לומד... זה נכון שהיום העולם יותר טכנולוגי הייטקי מלא בגאג'דטים וכו' וכו' אבל תחשוב לעצמך, אם בעוד 40 שנה יסעו על כבישי זכוכית במכוניות אוטומטיות ללא נהג והמטוסים יהיו שקופים ללא טייס עם מסכי מגע בכל מקום זה אומר שהשכל שלך יהיה יותר חריף או אתה תהיה אדם יותר טוב? יותר מוסרי? יותר פיקח? האם השכל של האנושות נהיה חריף יותר בגלל שכמה חוקרים הצליחו לשלוח אדם לירח????..... זה נכון שמבחינה טכנולוגית היום העולם יותר משוכלל אבל אין לזה שום קשר לרמת משכל או המוסר האנושי (שכידוע רק הולך ונהיה גרוע יותר-בתחום הזה ללא ספק כולנו חשוכים יותר מימי הביניים) לגבי ימי הבינים ביחס להומוסקסואליות: בתורה בחז"ל ובעוד הרבה מקורות מובאים הרבה מידע על כך שבכל תקופות העולם היתה המוסקסואליות היו מאות רבות מאוד של שנים שבהם זה היה מקובל יותר-וכל אדם שכיבד את עצמו היה לו נער פרטי לצרכים אישיים.... היו מאות שנים שזה לא היה מקובל כלל-והיו מוצאים להורג על כך. והיו מאות רבות של שנים שהיו בהן מאבקים גדולים משני הצדדים. המצב של היום הוא לא חדש כלל. כל תקופה היסטורית מושפעת לפי הטרנדים של אותה תקופה וזה תלוי במובילי דעת הקהל באותה תקופה. לנצח יהיו כאלו שירצו לאסור הכול וכאלו שירצו להתיר הכול אתה חי בתקופה שכבר 40 שנה ידם של אלו שרוצים להתיר גוברת משנה לשנה. זה נכון זה עבדתית ומוכח בשטח זה לא הופך את זה לנכון יותר לראוי יותר למקובל יותר או לטוב יותר תמיד אלו שרוצים להתיר הכול-שמחים שזה מצליח ועצובים כשמאבקם נכשל-כי תמיד הם חושבים שהם צודקים וכמובן להיפך, אלו שבצד שרוצים לאסור הכול-כמו מנחם בן- משוכנעים שהצד שלהם צודק-עצובים כשהמאבק שלהם נכשל ושמחים כשהו מצליח. מלבד התורה והפרשנות שמכניסים לתוכה, אין מי שקובע מה נכון ומה לא, מי שבצד א' חושב שזה נכון ומי שבצד ב' חושב שהצד שלו נכון. ההיסטוריה מוכיחה במשך אלפי שנה שתמיד היו מהפכות בכל התחומים וגם בתחום הזה... גם אם מאבק ההומוסקסואלים יצליח להחזיק עכשיו 100 200 שנה זה בודאי יתהפך לחזור להיות כמו מה שאתה מכנה 'ימי הביניים', ואחר כך זה יתהפך שוב..... כך היה וכך יהיה ואין חדש מתחת לשמש!!!!! כל כמה מאות שנים קם איזשהו מנחם בן שיצר מהפכה ואחרי עוד כמה מאוד שנים גם איזה אסי עזר או גל אוחבסקי שיצר מהפכה לכיוון הנגדי..... אם תבין את הדברים לעומק אם לא תריב עם המציאות שלא כל כך נוחה לך,ולא תתכחש לה, החיים שלך יהיו הרבה יותר קלים ונעימים עם פחות ופחות עלבונות ופגיעה מאנשים או מהמצב. אני כותב את הדברים לא כטרול (כפי שכינה את דברי אחד הגולשים) לא משאה כמובן אלא מהרצון שיהיה לך יותר טוב.

זו דרך יחסית אלגנטית להתחמק מדברים חשובים...

לצערי, רוב חברי הפורום מעולם לא הגיבו לגופו של עניין, רובם חוזרים על מנטרות מסוגים שונים כגון: "הפצת שנאה וזדון" " שונאים אותנו" "הומופוביה" כל מיני מנטרות שניכר מעצם הכתיבה עצמה שני דברים: א.שזה שכותה לא ממש חשב על זה אלא הוא מצטט דברים ששטפו לו את המוח בהם. ב.רוב השימוש במנטרות הללו חסר קשר לחלוטין למשמעות האמיתית שלהם. רוב הזמן החברה פה מגיבים בהתבכיינות אישית או קולקטיבית ומכל מקום בעיקר בבריחה מתמדת מהעובדות ומהמציאות ובאופן כמעט מוחלט ללא קשר לגופם של דברים. לטעמי,כל המסכנים והמתבכיינים הם כאלו שמאוד נוח להם להשאר כאלה.... נורא נוח להשאר מסכן ולהאשים את כל העולם בכול המגרעות שכתוב בספרים או בכל המגרעות שלנו בעצמינו..............

אדוני היקר,

יש לך סגנון משתלח וברוטלי, ולא בכדי אנשים לא רוצים להגיב לך. אתה לא מגיע ממקום של כבוד, אתה רק תוקף ומשליך חיצים. יפה לך לכתוב "מותר לי לא להיות בחברת מי שתרבותו אינה נושאת חן בעיניי". ובכן באמת זכותך. אבל מי שיצטרך להתרחק ולהתחבא יהיה אתה, ולא אותו ערבי/שמאלני/מתבולל/רפורמי/הומו אותו תבחר להדיר מחייך. אין לך זכות לשלול ממנו דבר אם לא בא לך לראות אותו. תסתגר אתה בביתך, ותכתוב את הגיגיך הריקים על הנייר אותו תשים במגירה. אז בבקשה ממך, אל תעטה נוצות של ליברל. כי אתה לא מאמין "בחיה ותן לחיות", ובטח שלא תלחם על הזכות של מי שחושב הפוך ממך להתבטא. לקרוא לנו "נחשים" שיכולים לדרדר את הילדים הרכים להומוסקסואליות היא מעבר לחשכת ימי הביניים. זו קריאה ששייכת לעידן הפרהיסטורי. אין לך שום זכות לקרוא לי מסית ומדיח, אני לא פועל להפוך אף אחד להיות הומו ובטח שלא משדל אותו להיות כזה. אני רוצה להתקיים כפי שנבראתי, ואנשים פרימיטיביים כמוך מונעים ממני את הקיום הזה בכבוד. המעשים שלך פוגעים בכבוד התורה, היהדות ובבורא, שכן כולנו נבראנו בצלם. הומואים, בניגוד למה שאתה סובר, הם לא סוטים ולא מנצלים ילדים או מדרדרים את המוסר החברתי. מי אתה שתקבע שאני מסוכן? אתה בכלל מכיר אותי? הבורות שלך בעיניי מסוכנת בעשרות מונים. רק לידיעתך, העולם לא התפתח רק בתחום הטכנולוגי. פעם נשים לא יכלו לבחור, לעבוד, לצאת מהבית, להתלבש איך שרצו ועוד – וכיום הם כן. פעם האנשים נשלטו לרב על-ידי מלכים או עריצים וכיום העם הוא הריבון. פעם מיעוטים נרדפו ונרמסו (אני לא מדבר רק על הומואים), ולא היה פוצה פה ומצפצף. כיום יש זכות בחירה חופשית. הקשבת בכלל בשיעורי היסטוריה בתיכון?! נכון שהיחס להומוסקסואליות השתנה עם השנים, אבל דבר אחד לא השתנה, והוא הקיום של הומוסקסואלים בעולם. המטרה של הפורום הזה היא לאפשר קיום מכובד ומוסרי לאנשים דתיים שהינם הומוסקסואליים גם בקרב החברה בה הם חיים. אני מעולם לא ביקשתי שישנו את חוקי התורה בשבילי. ביקשתי שיתנו לי מקום, ויבינו שזה מצב מורכב ומסובך, זה הכל. אז תפסיק לחשוב בשבילי או להתיימר לדעת מה אני חושב. זה מביך, באמת. לצאת באופן מכליל נגד אוכלוסיה שלמה באחת הפלטפורמות היחידות שקיימות לה להתבטא בעולם (הווירטואלי!), היא בטח לא ביטוי של אהבה. זה מעשה שטנה זדוני. לקרוא לי "מתבכיין" היא חוצפה מהמעלה הראשונה. אני לא מתבכיין, למרות שקיומם של אנשים כמוך הוא בהחלט סיבה לכך.

זה לא נקרא להתבכיין????

אין שום קשר אפילו לא מקרי בין הדברים שכתבת לבין מה שקראת בהודעה שלי. לא קשר מקרי לא קשר לוגי ולא קשר כלשהו אחר. הקישור בין הומואים לנחשים-זה אתה עשית על אחריותך,אני לא העלתי על קצה דעתי חלילה לעשות את הקשר הזה, זה היה בסך הכול מטאפורה למשהו אחר. כנ"ל לא הוזכר ברמז שהומואים הם סוטים או מנצלים ילדים. תסלח לי, ואני כותב זאת זה בחריפות הראויה: צריך להיות מפגר אמיתי כדי להבין כך ממה שכתבתי. בכל מקרה, כאדם שנברא בצלם וגם כאיש שמתיימר להיות תרבותי חובתך לכבד גם את האנשים שחשים לא נוח בחברתך מכל סיבה שהיא,זכותם ויפה להם שהם עומדים עליה. וזה כלל לא אומר בשום צורה שהם מצרים את צעדיך או שהם שוללים את זכויותיך או שהם מפריעים את קיומך בכבוד..(מוסרי זה כבר ענין אחר...זכותם לחשוב אחרת חובתך לכבד זאת!!!אחרת למה שיכבדו אותך אם לטענתם הנהגותך לא מוסריות???) אני באופן אישי לא הייתי מוכן בשום אופן לפגוש בסימטה חשוכה ערבי מעזה אבל אני ממש לא מוכן שיפריעו לו שם לחיות ובהחלט מגיעות לו כל זכויות האדם שמגיעות לי. כנ"ל לגבי שמאלנים שתומכים ברוצחים עם דם על הידיים ולעומת זה שונאים את החרדים לא רוצה איתם שום קשר אבל לא מפריע להם ותומך בזכויותיהם. צר לי אבל אם זו לא בכינות אז מה זה כן???? אם זו לא נחיתות אז מה זה כן?

עוד לא הבנתי דבר אחד: מה אתה עושה פה?

אם אנשים פה טועים, אם אף אחד פה לא רוצה להישתנות ובטח לא ישתנה בעקבות הקשקושים שלך אז מה אתה עושה פה בכלל? אה...ובמיוחד שאתה סטרייט... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אם אתה לא מאמין שהאנושות התקדמה

אז קח לך עבד, וגם שיפחה, קח לך אישה שתשב רק בבית ותבשל ותכבס, קח לך שלוש פילגשים והולד ילדים גם מהן. בשלוש אחר הצהריים יש טקס שריפה של בת כהן שזנתה, אתה מוזמן. תביא נפט וקרשים. אגב, הערב אל תשכח לרצוע את אוזנו של העבד אל המשקוף, תאריך השחרור הגיע והוא אוהב את אדוניו. ברור שאצלך בבית אתה לא חייב לסבול את נוכחתו של אף. אבל ברחוב, בפורום, בחברה, בכנסת, בבית הספר, בבית הכנסת, בסופרמרקט- אם אתה לא סובל, אל תבוא.

חופשי שטויות

חבל על הזמן. אני באמת מקווה שאני לא שכן שלך או מתפלל איתך בבית הכנסת, מר הדר. אחרת הייתי לובש שכפ"ץ!
גם אם רק הייתי בעל משיכה לגברים, והייתי מתנזר ממגע כלשהו כל חיי- היתה לך בעיה איתי. ואם לא לך, כי הרי אתה לוט מסדום, אז לבטח היית ברוב חסדיך זועק בשער העיר על זכותם של אחרים - לא אתה- להתרחק ממני, להיגעל ממני, לא לרצות אותי בחברתם ולסגור אותי מאחורי מנעול ובריח (ועוד לטעון בעזות מצח שניתנות לי זכויות מלאות) וכו'. וזה כי אתה ה ו מ ו פ ו ב בתורה אסור המשכב, לא המשיכה. לך יש בעיה עם המשיכה, נטו. אתה גזען חשוך שמתחבא מאחורי הדת. נבל ברשות תורה. את מצוות "ואהבת לרעך כמוך" שכחת מזמן (עכשוי תצטעק עם מיליוני סימני קריאה שמה פתאום, אתה אוהב ישראל בשורש נשמתך ובאת להציל את נשמתנו האבודות. ממש אוטו דה פה). מצווה לאהוב יהודי גם אם הוא 'חוטא' בעיניך, מצווה לקרב את הרחוקים. אתה תומך בשנאה והרחקת יהודים כשרים מקהל ה'. בגלל שאני כן מקיים את מצוות "ואהבת" אתפלל עליך בשמיים לרפואתך. שוב אני משגר את רחמיי ואני מתנחם בזה שיצורים כמוך יצא לי לפגוש רק פה בפורום במהלך שנותיי. תודה רבה אלוקים שבחיי האמיתיים לא נתת לי לפגוש תפלצות כמו מיודענו.

למעלה