אדוני היקר,
יש לך סגנון משתלח וברוטלי, ולא בכדי אנשים לא רוצים להגיב לך. אתה לא מגיע ממקום של כבוד, אתה רק תוקף ומשליך חיצים. יפה לך לכתוב "מותר לי לא להיות בחברת מי שתרבותו אינה נושאת חן בעיניי". ובכן באמת זכותך. אבל מי שיצטרך להתרחק ולהתחבא יהיה אתה, ולא אותו ערבי/שמאלני/מתבולל/רפורמי/הומו אותו תבחר להדיר מחייך. אין לך זכות לשלול ממנו דבר אם לא בא לך לראות אותו. תסתגר אתה בביתך, ותכתוב את הגיגיך הריקים על הנייר אותו תשים במגירה. אז בבקשה ממך, אל תעטה נוצות של ליברל. כי אתה לא מאמין "בחיה ותן לחיות", ובטח שלא תלחם על הזכות של מי שחושב הפוך ממך להתבטא. לקרוא לנו "נחשים" שיכולים לדרדר את הילדים הרכים להומוסקסואליות היא מעבר לחשכת ימי הביניים. זו קריאה ששייכת לעידן הפרהיסטורי. אין לך שום זכות לקרוא לי מסית ומדיח, אני לא פועל להפוך אף אחד להיות הומו ובטח שלא משדל אותו להיות כזה. אני רוצה להתקיים כפי שנבראתי, ואנשים פרימיטיביים כמוך מונעים ממני את הקיום הזה בכבוד. המעשים שלך פוגעים בכבוד התורה, היהדות ובבורא, שכן כולנו נבראנו בצלם. הומואים, בניגוד למה שאתה סובר, הם לא סוטים ולא מנצלים ילדים או מדרדרים את המוסר החברתי. מי אתה שתקבע שאני מסוכן? אתה בכלל מכיר אותי? הבורות שלך בעיניי מסוכנת בעשרות מונים. רק לידיעתך, העולם לא התפתח רק בתחום הטכנולוגי. פעם נשים לא יכלו לבחור, לעבוד, לצאת מהבית, להתלבש איך שרצו ועוד – וכיום הם כן. פעם האנשים נשלטו לרב על-ידי מלכים או עריצים וכיום העם הוא הריבון. פעם מיעוטים נרדפו ונרמסו (אני לא מדבר רק על הומואים), ולא היה פוצה פה ומצפצף. כיום יש זכות בחירה חופשית. הקשבת בכלל בשיעורי היסטוריה בתיכון?! נכון שהיחס להומוסקסואליות השתנה עם השנים, אבל דבר אחד לא השתנה, והוא הקיום של הומוסקסואלים בעולם. המטרה של הפורום הזה היא לאפשר קיום מכובד ומוסרי לאנשים דתיים שהינם הומוסקסואליים גם בקרב החברה בה הם חיים. אני מעולם לא ביקשתי שישנו את חוקי התורה בשבילי. ביקשתי שיתנו לי מקום, ויבינו שזה מצב מורכב ומסובך, זה הכל. אז תפסיק לחשוב בשבילי או להתיימר לדעת מה אני חושב. זה מביך, באמת. לצאת באופן מכליל נגד אוכלוסיה שלמה באחת הפלטפורמות היחידות שקיימות לה להתבטא בעולם (הווירטואלי!), היא בטח לא ביטוי של אהבה. זה מעשה שטנה זדוני. לקרוא לי "מתבכיין" היא חוצפה מהמעלה הראשונה. אני לא מתבכיין, למרות שקיומם של אנשים כמוך הוא בהחלט סיבה לכך.