עצוב נורא

red-head

New member
עצוב נורא

אנשים זה נורא עצוב לי לקרוא את דעתכם על סולניות במטאל . בחורות מייפות את העולם ועם זאת מייפות גם את עולם המטאל . מי שחושב שאשה במטאל זה טיפשי אז אולי הוא טיפשי שהוא חושב כך או שאולי הוא פימיניסט !!! אולי המוח שלו כלכך אטום שהוא לא יכול לקבל משהו חדש ? אני סולנית בלהקת מטאל ואני חושבת שאני דיי טובה במה שאני עושה ! לפני שבוע אני גם הוכחתי לעצמי ולאחרים שאני יכולה להיות טובה בהרבה יותר מכמה בנים שחושבים שהם יודים לצרוח או אם בכלל לעשות מטאל ! אז אנשים אל תהיו צרי מוח ותפטרו מהמחשבה הדפוקה הזו !!! בימינו נשים שולטות בעולם המטאל !!!!! ומי שרוצה באמת לראות הופעת מטאל טובה של סולנית אז DISTORTED הלהקה היחידית בארץ עם סולנית מטאל !!!!!!!!!!!!

אחותי אין לך מה לדאוג ../images/Emo39.gif

הכלבים נובחים והשיירה עוברת. מניסיון - הדרך הטובה ביותר להתמודד עם הדברים האלו זה להתעלם לחלוטין ולעשות את מה שאת יודעת לעשות יותר טוב מכל גבר. הרי אלו לא רק טרייה וקימברלי גוס. רייצ´ל, הסולנית החדשה של Sinister שרה דת´ בכזה קול שלאף גבר אין. אני אהיה בת עשרים וחמש עוד מעט ולא עובר שבוע בלי שמישהו יגיד לי: "מה את אוהבת מטאל, אבל את בחורה". אידיוטים כולם. תעזבי אותך מכל המתלהבים האלו ופשוט תישארי מטאל - זו הנקמה המתוקה ביותר.

metal head

New member
אז ככה

נייטוייש זה להקה אדירה והיחידה שסולנית שרה טוב(מצויין) כל שאר הלהקות באמת מסריחות, ודיסטורטד ממש לא התלהבתי מהם במיוחד בגלל הסולנית!!!

dishate

New member
הממ... לא יודע מה לרשום בנושא... ../images/Emo52.gif

חשוב להכניס הכל לפרופורציות... דבר ראשון הסולנית של נייטוויש שרה אופרה ככה שאין להשוות אותה לזמרות אחרות. (אלא רק לזמרות אופרה אחרות) דבר שני חייבים להבין ששירה גם אצל סולן או סולנית נמדדת לפי המקצועיות של אותו אחד/אחת. משמע יש עובדות על מי טוב או לא טוב בשירה והעובדות האלה מסתמכות על הגבהים אליהם אותו זמר/זמרת יכולים להגיע ועוד כמה דברים. הדבר היחיד שאפשר להביע פה דעה זה אם אתה אוהב את סגנון הקול. על פי כן אתה לא יכול להגיד על אף זמר או זמרת שהוא/היא גרועה בהסתמך על טעמך בלבד אלא רק אם אתה אוהב את סגנון הקול או לא. בקיצור ולעניין שירה/קול זה כישרון שניתן לפתח עוד ועוד. ותאמין לי שמירו´ש היא חתיכת סולנית מקצועית. (בוא להופעה פעם אחת ותראה למה אני מתכוון). דוגמא לזמרות מעולות (ואת חלקן אני ממש שונא) סלין דיון, ריטה, מריה קרי וויטני יוסטון וכו... (אה וכמובן מירי שלנו, אבל את לא מהחלק שאני שונא
) דוגמא לזמרות מסריחות (עובדתית) דנה ברגר, בריטני/כריסטינה, גלי עטרי וכו... נשתמע...

BlackShadow

New member
מריה קארי??

היא רק צועקת כמו כלבה מיוחמת מה כל כך טוב בה? כנ"ל לגבי ויטני יוסטון... לגבי השאר אני מסכים

D.B

New member
סתם היא מחזיקה בשיא גינס עולמי?<?

על מספר האוקטבות הגדול ביותר שמישהו אי פעם שייט בו???

חולוני

New member
למאריה קארי יש מוזיקה מסריחה

אבל יש לה קול יפה, על זה אין ויכוח, ומי שמתווכח על זה הוא אידיוט ( טוב לא אידיוט, אבל לא יודע על מה הוא מדבר..). תשמעו אותה ב Hero ותגידו שאין לה קול יפה, זה שהמוזיקה מסריחה זה כבר דבר אחר לחלוטין.

metal head

New member
למאריה קארי מוזיקה באמת מסריחה

זה כמו כל שאר הפופ ההמוסחר והמגעיל לאללה אבל יש לה קול באמת טוב ואמרו שיש לה 8 אוקטבות!!!!!

חולוני

New member
נכון, 8 אוקטבות.

לא פחות. אז כל מי שאמר שיש לה קול מסריח, אין לו מושג על מה הוא מדבר.

mis. tory

New member
מאריה קארי נהייתה

כזאת תת- רמה שזה בלתי אפשרי לתאר. פעם היו לה שירים יפים כאלה, היא הייתה דיוה כזאת ועכשיו כל הקליפים שלה אם מלא פרובוקטיביות שזה פשוט מגעיל. בשתי מילים: תת-רמה.

mis. tory

New member
ועוד משהו

אם אפשר להוסיף: אכזזזזזבהההה!!! פחחחחחח...הצחקתי את עצמי.

JOE KALIBER

New member
אם כבר זמרות טובות....

אם קול יפה.... אז לא אלה שאמרת.... טרייסי צ´אפמן, ג´וני מיטשל, אלה פיצ´גרלד, דידי ברידג´ווטר ועוד הרבה........

metal head

New member
שאלה קטנה...

מי??????????????????????????????????????????? מי זה הזמרות האלה??????????????????????????????????????????????????????

JOE KALIBER

New member
אממ

אתה מנסה לצחוק עליי???..... בכל מקרה אף אחת מהן לא שרה דברים שאתה אוהב......

metal head

New member
כן עצוב... אני כבר בוכה...

למה אני צריך להכיר איזה חבורה של זמרות מהאמה הקודמת או משהו שלא מזיזות לי את השערות בבית השחי??

JOE KALIBER

New member
נתחיל בעובדה

שהן לא מהמאה הקודמת וזה שאתה לא מכיר אותן זה לא אומר שהן לא טובות ושהן מתות מזמן (רק אלה מתה אבל לא חשוב) אתה פשוט לא מבין במוזיקה כמו שאתה חושב כנראה...

a_duck

New member
אתה האחרון שצריך לדבר על להבין...

במוזיקה...כי אתה רק לפני איזה חודש גילית שיש כזאת להקה MEGADETH ועוד שאלת בפורום מי מכיר אותם כאילו שזאת להקה לא מוכרת...ולא להכיר את מגדאת´ זה הרבה יותר דבילי מלא להכיר את הזמרות שכתבת...זה כמו לא לדעת מי אלה אירון מאידן...

JOE KALIBER

New member
אני מבין שלא תשכח את זה

אז אני יגיד את זה וזהו מי ששאל את השאלה היה מישהו שהניק שלו היה ERIC CLAPTON, הוא לא היה הרבה זמן פה כי הוא הגיע בול מתי שאתה וחבריך עשיתם פה צרות, מה שלא גרם בדיוק להנות כאן. בקיצור הוא היה אצלי בבית והוא שאל אותי אם אני מכיר אותם אמרתי לו שאני בעיקרון מכיר אבל רק שמעתי שירים שלהם אצל אנשים אחרים ואני לא ממש יודע עליהם הרבה. אז הוא שאל את זה מהמחשב שלי בניק שלי.. זה הכל. וחוצמזה זה בכלל לא העניין אני לא זילזלתי בהם והוא לעומת זאת דיבר עליהן כאל סתם זמרות... אם הוא לא יודע אלה שלא יזלזל... זה העניין

a_duck

New member
אז תגיד שזה לא היית אתה...

ונראה לי שהוא דיבר עליהן בזיזלזול כי הוא לא אוהב אותן פשוט...

למעלה