עצוב נורא

a_duck

New member
תראה...

למשל מישהו ששומע פינק פלויד יבוא ויגיד לי שהוא מצא להקה חדשה ממש טובה...אז אני אגיד לו שזה בטח עוד זבל כמוהם ואני בטח שונא את זה...כאילו יש לכם טעם שונה במוזיקה אז הוא לא מצפה ממך שתשמע משהו שהוא אוהב ובגלל זה הוא דיבר עליהן ככה בלי לשמוע אותן...

או אולי

זה עצוב שאתם חושבים שרק בגלל שזאת המוסיקה האהובה עליכם כולם צריכים להכיר את יוצריה, זה עצוב שלא כל העולם מכיר את ג´ון נודטויידט, אבל ככה זה, אין מה לעשות, כל העולם לא שומע את ג´ון נודטויידט אז הוא לא מכיר אותו, ומטאל הד לא שומע את אווה פיצ´ג´רלד אז הוא לא מכיר אותה.

JOE KALIBER

New member
זה עניין של ידע כללי

זאת אחת הזמרות הכי טובות שהיו בעולם הזה וזה לא רק דעתי בן אדם שטוען שהוא מבין במוזיקה ולא יודע מי זאת אלה (לא אווה, חכם יעקב) פיצ´גרלד, אז הוא ז%$$ שכל

גאון יעקוב

איפה הוא טען שהוא מבין במוסיקה? כל בנאדם מבין במוסיקה *שהוא אוהב*, למה לבנאדם לטרוח בידע על מוסיקה שבכלל לא מעניינת אותו? למטרות מחקר אקדמאיות? אני אתעניין בברוס דיקינסון ואתה בא´ פיצ´ג´רלד.

a_duck

New member
אני מסכים

זה באמת דבילי לצפות ממישהו שיבין במוזיקה שהוא לא אוהב...למשל למה לי לדעת איך קוראים לזמר של פיקנ פחויד או משהו? שמעתי איזה דיסק שלהם ושנאתי את זה...אני חושב שזה מספיק בשביל ידע כללי...כי אם מישהו לא שמע את הלהקה בכלל ואומר שהיא דפוקה אז זה כבר טיפשי...אני מעדיף לקנות דיסק של להקה שאני אוהב ולא להקה שאני שונא בשביל להוכיח שיש לי דיסקים שלהם ואני מבין...עם אוהבי קורן זה כבר משהו אחר כי הם לא טוענים שהם מבינים שבניו מטאל, הם אומרים שהם מבינים במטאל ואז פשוט יורדים עליהם שהם לא מבינים כלום... אה ובקשר לסולנית...דיסטורטד זאת דוגמה רעה של סולנית...גם לאורפנד לנד יש סולנית שעושה קולות רקע נראה לי והיא יותר טובה מהם...אבל אני עדיין לא אוהב אותה...

JOE KALIBER

New member
אז שלא ידע מי היא...

אבל למה לזלזל? זה מה שעיצבן אותי.. שהוא לא יודע מי אלה והוא ישר שולל מתייחס אליהן כאילו הן חרא כי הוא לא מכיר אותן......

a_duck

New member
אולי לא הבנת אותו...

הוא התכוון אולי שהם חרא בשבילו...כמו שבשבילי פינק פלויד זה חרא או בשבילך בריטני זה חרא...כאילו הוא לא מכיר אז זה בטח משהו שהוא לא אוהב...אז למה שיהיה איכפת לו מהן? וזה מה שהוא ניסה להגיד...שלא איכפת לו מהן: "הלא מזיזות לי את השיערות...."

epitaph

New member
זה קצת מצחיק...

איך אתה יכול להגיש שהם חרא אחרי ששמעת דיסק אחד שלהם?...אולי הם פשוט לא הסגנון שלך,חשבת על זה?

a_duck

New member
זה מה שאמרתי!!!!!!!!

אמרתי שבשבילי זה חרא כי זה לא הטעם שלי...לא אמרתי שזה חרא בכלליות...

יעל נוי

New member
a duck

אולי בחיים שלך שמעת סולניות רעות אבל זה לא אומר שכולם רעות!!!!! ומסתבר שגם לא שמעת את distorted גם כי אתה טוען שהסולנית שלהם שרה קולות ליווי בלבד, אז אתה טועה !!!!!!!!!!!!!!!!! היא שרה הכל השירים ! במהלך כל השירים !!!!!!! ע ו ב ד ה !!!! תסתדר עם זה !!!!!!!!!

אוקיי...

טעמך הוא שלך בלבד, ואף אחד לא ינסה לשנות אותו. רק משהו אחד, ברשותך.... לא צריך להגיד את זה בצורה עויינת כל כך. בכל אופן, תודה על הכנות

metal head

New member
אני חייב להוסיף,

שהסולנית (לשעבר) של וויט סקאל גם סולנית אדירה!!! אפילו שלא ממש מבינים שבת שרה את זה יש לה קול באמת מצויין!!!

למעלה